• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçelievlerde olanlar toplanın :)

bende b.evlerdeyim..
ama tam olarak yazmıyım:)

sanırım yeni hamişsiniz...tebrik ederim:)

bende çok istiyorum bakalım doktorumla

y.takibine başlayacağız kısmet olursa:)

siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?

benimde bi kaç denemeden sonra tuttu sonunda :16:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :21:

nisa hastanesine gidiyorum simdilik ama hizmet hastanesinde devam edebilirim. karar veremedim :26:
hizmet has. cok pahalı bütcemi zorlayabilir:53: ama nisa has. içime sinmiyo :26:

bilmiyorum kararsızım yani:26:

ne güzel ya:)biizm maalesef 2seneye yaklaşıyor ama daha bişey tutmadı:(

medicana b.evlere başladım bende..tavsiye ederim..

muane ücreti 37 tl..

senin hastane aslında bana daha yakın ama şuanki doktorumada bi kanım ısındıki sorma:)

muane ücreti 37 tl..

senin hastane aslında bana daha yakın ama şuanki doktorumada bi kanım ısındıki sorma:)

Medicana çok pahalı diye biliyorum ama iyimiş ücret. Doktorun kim?

muane ücreti 37 tl..

kadirhasın karsısındaki hastaneden bahsediyosun demi :53:
bende orası pahalı biliyorum:53:

hizmette muayene 84 olmus dediler şok oldum:53:

doktorunun adı ne.. bide muayene şekilleri nası temizler mi:53:

evet orası hastane temiz ama çok pahalı 72 idi en son 2011 başında

Emine Ergül dü. Kadın soğuk geldi ısınamadım. Ben hamile kaladan önce kontrole diye gitmiştim. Sorularıma cevap alamadım. Gitmiyorum artık

bende pahalı biliyordum,benimde bacım hamile,b.düzü medicanaya gidiyordu muane ücreti 80tl veriyormuş..
şimdi benden öğrendi ya bacım,bugün benim doktora muane olacak:)

bende b.evler medicanayı aradım herhalde kesin 100ün üstündedir dedim ama

37tl diyince şok oldum,üstelik 10gün boyuncada bedava kontrollere gidebiliyorsunuz..

fakat tahlil ücretleri için bişey diyemicem,bence baya pahalı,zaten ya devlette yaptırıcam yada başka bi özelde yaptırıcam ama ucuz olanını tercih edicem..

Medicana çok pahalı diye biliyorum ama iyimiş ücret. Doktorun kim?

kadir hasın ordaki DEĞİL!!orası MedicalPARK:)
Benim dediğim yer MEDİCANA..
ş.evlerdeysen haznedar minibüsüne bin hemen yolun sol tarafında köşede hastane...
benim doktorum Düzgün Korkmaz..
iki kez muane oldum,sağolsun moral verdi bana..

devletteyken hemen infertiliteye göndermişlerdi ama Düzgün bey yumurta takibi yapalım dedi..
ve kısmetse haftaya başlıyoruz..birde devlette smear testimin sonucunda bi ilaç yazmışlardı,
Düzgün bey onuda alma dedi,bu her kadında olabilecek bir rahatsızlık dedi,bende ilaç almayı sevmeyen biri
olarak o anda anladım doğru Doktoru bulduğumu..

çoğu kişi eşleriyle geliyor(hamişler)içerden kahkaha sesleri eksik olmuyor...pozitif bir doktor..
muane ücretleri artmadığı taktirde sanırım değiştirmeyeceğim:)

bide ekliyeyim,erkek doktora muane olma fobisi vardı bende ,bundan öncekil doktorlarım kadındı,
yemin ediyorum,ilk kez bukadar kişiliğime saygılı bir alttan muane oldum...

merhaba hanımlar...bende bahçelievlerde oturuyorum..ve medicana da doğum yaptım...doktorum düzgün korkmazdı...ikinci bebeği düşünüyoruz yine ona giderim...çok memnun kaldık...

şuan oğlumun çocuk doktoru da orda,özlem özsoy...ondan da bir o akdar memnunum...

oğlum2.5 yaşında dışarda buluşma için oyun grubu için katılan arkadaşlar olursa kadir has da toplanıp tanışıp birşeyler paylaşabilirsek hem arkadaşlığımız sürer hemde çocuklarımız eğlenir ve mutlu olur...

sen calısıyormusun yoksa ev hanımımısın ..ozelden yazmak ıstıyorum ama olmuyor....

ben çalışıyorum fakat işten ayrılma durumum var işyerim taşınıyor çünkü..bende radara çok yakınım vede alışamadım buralara.siz çalışıyıormusunuz yaşınız kaç acaba? Siz nerden geldiniz yenibosnaya?

yok canım ben calişmıyorum..yaşimda 30..eşim burda iş buldu ıcın buraya geldık yoksa burda yaşamak ıstemesdım 10 ay oldu geleli bıturlü alişamıyorum..eşimın aılesı var burda ama onlarlada arada bı gorusuyoruz zaten..senin aılen yakınlarda mı?

aynı yaştaymışız.benim ailem balıkesirde..benimde eşimin ailesi bana çok yakın biz sık sık görüşüyoruz.

Back