• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçelievlerde olanlar toplanın :)

canım arka tarafında yanyana 2 tane halı saha var onun hemen asağısında.bi bakkal var onun alt sokağı.
kısaca radar taksi var ordan dümdüz gelince sagdan 3 üncü sokakta. istersen adresi tam olarak weriyim de gel cay kahve içeriz :) :D

radar taksinin önünden aşağıya inen yoldamı yukarı çıkarkenmi??

hehe yok çok sormadın
geçen sene ağustos ayında evlendim çocuğum yok 28 yasındayım :D senin paşayı gördüm allah analı babalı büyütsün pek şekermiş :)

hayırlısı olsun düşünmüyor değilim bu aralar geçen sene düşük yapmıştım uzun bir ara verdim 2 yıl daha yapmam diyodum ama aile baskısına dayanamıyorum :D

hayırlısı olsun düşünmüyor değilim bu aralar geçen sene düşük yapmıştım uzun bir ara verdim 2 yıl daha yapmam diyodum ama aile baskısına dayanamıyorum :D

bende öyle diyodum ama olmadı işte :1::1::1:valla kimsenin lafına bakma çocugu büyütücek bakıcak olan sensin kendini nezaman hazır hissedersen ozaman düşün dünyanın enzor vede engüzel işi annelik ki bazen çıldırtıyo olsada hayatta herşeyden vazgeçiyosun evlattan asla

:18: annemin yaptığı baskyı bir görmen lazım kafayı yediricek bana yok yaşın geçicek sen bi tane doğur bana ver neler neler, baban senden umudu kesti :26: tam anlamıyla dır dırda dır dır , cidden kendimi hazır hissetmiyorum, hafta sonu kuzenimin eşi yeni doğum yapmıştı gittim bebek durmadan ağlıo felan , ben olsam bebeğimle birlikte ağlarım dedim :30: tabi acaba insanın kendi çocugu olsa değişirmi düşüceleri

:18: annemin yaptığı baskyı bir görmen lazım kafayı yediricek bana yok yaşın geçicek sen bi tane doğur bana ver neler neler, baban senden umudu kesti :26: tam anlamıyla dır dırda dır dır , cidden kendimi hazır hissetmiyorum, hafta sonu kuzenimin eşi yeni doğum yapmıştı gittim bebek durmadan ağlıo felan , ben olsam bebeğimle birlikte ağlarım dedim :30: tabi acaba insanın kendi çocugu olsa değişirmi düşüceleri

kendi çocugun olunca allah güç kuvet sabır veriyo merak etme ama kendin bu duruma annelige hazır hisset evliliginin tadını çıkart çünkü çocuk olunca ister istemez biçok şeyden kendini soyutlamak durumunda kalıyosun

selam bayanlar.. bende bahcelievlerde dogdum burda yaşıyorum ve sanırım burd ölücem :1:

yenibosnada oturuyorum bende ve inşallah yakın zamanda yazçicegine komsu gidicem :21:

Back