- Konu Sahibi edanuryerli
-
canım arka tarafında yanyana 2 tane halı saha var onun hemen asağısında.bi bakkal var onun alt sokağı.
kısaca radar taksi var ordan dümdüz gelince sagdan 3 üncü sokakta. istersen adresi tam olarak weriyim de gel cay kahve içeriz :)
hoşbuldum canım biraz naz yapayım dedim
radar taksinin önünden aşağıya inen yoldamı yukarı çıkarkenmi??
canım arka tarafında yanyana 2 tane halı saha var onun hemen asağısında.bi bakkal var onun alt sokağı.
kısaca radar taksi var ordan dümdüz gelince sagdan 3 üncü sokakta. istersen adresi tam olarak weriyim de gel cay kahve içeriz :)
sen karşıda nerde oturuyodun. ? ve ne zaman evlendin :)
Merhaba bende yayla camisine yakın oturyorum varmı buralarda olan
hehe yok çok sormadın
geçen sene ağustos ayında evlendim çocuğum yok 28 yasındayımsenin paşayı gördüm allah analı babalı büyütsün pek şekermiş :)
hayırlısı olsun düşünmüyor değilim bu aralar geçen sene düşük yapmıştım uzun bir ara verdim 2 yıl daha yapmam diyodum ama aile baskısına dayanamıyorum
:18: annemin yaptığı baskyı bir görmen lazım kafayı yediricek bana yok yaşın geçicek sen bi tane doğur bana ver neler neler, baban senden umudu kesti :26: tam anlamıyla dır dırda dır dır , cidden kendimi hazır hissetmiyorum, hafta sonu kuzenimin eşi yeni doğum yapmıştı gittim bebek durmadan ağlıo felan , ben olsam bebeğimle birlikte ağlarım dedimtabi acaba insanın kendi çocugu olsa değişirmi düşüceleri
geldim geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?