• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler Ağız ve Diş sağlığı nasıl bir yer?

Tam vaktinde giriyorum sisteme bir dakika sonra bütün randevular dolmuştur diyor.Telefonla arayınca da açan olmuyor..

O kadar sinirleniyorum ki kaç aydır uğraşıyorum randevu alabilmek için yok olmuyor ne telefonla ne internetle.Kim nasıl alabiliyor ki hemen randevuyu? İnternetten yorumları okudum herkes bu durumdan şikayetçi kimse randevu alamıyor.Böyle saçma bir sistem olamaz ya 12.30da giriyorum bir dakika sonra nasıl randevular hemencecik dolabiliyor?

arkadaslar bende burdan randevu almayi dusunuyorum. hangi hekimi öneriyorsunuz? dolgu yapilmasi lazim agridan ölücem :)

ha bide sitesinden degil e-randevu sistemi ile randevu alin esim hep öyle aliyor 1-2 hafta ileri veriyor

ya inanamiyorum.dün e randevu almak istedim.19una veriyordu, dedim yarin yaparim is durumu belli olduktan sonra. bugun randevular dolu. sitesinden de olmuyor.telefonla da ulasilamiyor. napicam ben ya?

cnmm bende iyi diye duymuştum :6:
fakat devlette olsa bazen para alıyorlar... mesela anneme dolgu birde önde iki dişi yoktu onları yaptılar ne kadar aldılar tam bilmiyorum ama ilk taksit olarak 183 tl almışlardı 1,5 aya yakın tamamladılar 4 hafta falan haftada bir gitti... 2.kez para aldılar mı bilmiyorum ama hani ilk taksit dedim ama 2. armı bilmiyorum... açıkçası

arakdaslar ben bu hastaneden randevu alamiyorum dedigim gibi. en erken randevuyu dr.sadi konuk dis polikligini veriyor. burada muayene olan var mi hic? :(

ben de randevu aldım, randevulu hastalar çok sıra bekliyor mu ?

sigortalıyım diş taşı temizliğinden para alıyor mu?

Sigortalıysanız ücretsiz dolgu,kanal tedavisi,diş taşı temizliği,diş çekimi yaptırabiliyorsunuz.Sanırım sadece protez dişlerden belli bir miktar para alınıyor ama çok değil.Diğerleri de ücretsiz.
Randevu aldıysanız çok sıra beklemezsiniz.Ben orada dolgu yaptırmıştım gittiğim gibi memnun kaldım.

Back