• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler Ağız ve Diş sağlığı nasıl bir yer?

buketdere1

kakule
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
35
0
611
50
İstanbul
slm arkadaşlar. Acilen Endodonti uzmanı (kanal tedavi uzmanı) na gitmem gerekiyor. Çapada bir diş için 250 lira dediler ve dişin birde tedavi sürecinde yapılacak ek şeyler çıkarsa fiyat artarmış pahalı geldi.

Bir arkadaşım Bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezinin çok iyi olduğunu söyledi. ıçinizde oraya giden varmı? memnun kaldınızmı?

merhaba arkadaşlar, evet bahçelievler ağız ve diş sağlığına gittim. Benim işim hallolmadı şöyle, bende yanlış- hatalı yapılmış kanal tedavili dişler vardı, onların tekrar yapılması için gitmiştim, Fakat iki hekiminde bana dediği bizim burda yapılmış kanala tekrar sağlıklı bir kanal tedavi imkanımız yok dendi. Ama bekleme sırasında konuştuğum diğer insanların hepsi çok memnun, fiyatlar gayet uygun, temiz, güzel bir sistem oluşturulmuş, eğer protez diş, köprü, dolgu vs yaptıracaksanız iyi bir yere benziyor. Fakat ben gibi vahim vaka iseniz gitmeyin lütfen, boşa zaman kaybı olur.

Arkadaşlar eşim orda diş hekimi.Bu gibi işlerden kesinlikle para alınmıyor.Ayrıca kanal tedavisi kanal tedavisidir.Yani illa uzamnı mı olması gerekiyor.Oraya randevu alınması biraz mesele belki evet ama onun dışında bi gidiyorsunuz,protezin tanesi 30 liradan diğer tüm işlerinizi bedavadan yaptırıp çıkıyorsunuz.Geçmiş olsun..

buraya gitmeyi düşünüyorum sigortam yok
özel bir muayhanede diş temizletme 100-150 arasıysa burda daha uygunmudur ?
yada dolgu özeller kadar varmıdır fiyatı
aynımıdr ona göre karar kılmak istiyorum

Ssk ile anlaşmalı mı bu yer? Ücretsiz bir şekilde dolgu yaptırabiliyor muyuz?

evet canım anlaşmalı devlete bağlı zaten sen nerede oturuyorsun kadıköyde var orasıda çok iyi kartalda var ordakindede herkes memnun b. evleri bilemicem yani aslında genel olarak insanları memnun etmek zor biliyorsun :)

Kadıköy'den daha yakın bana burası.Bir denemek lazım bakalım.Ayrıca ortodonti bölümü de mevcutmuş.Yani tel de takılıyor.

Arkadaşlar eşim orda diş hekimi.Bu gibi işlerden kesinlikle para alınmıyor.Ayrıca kanal tedavisi kanal tedavisidir.Yani illa uzamnı mı olması gerekiyor.Oraya randevu alınması biraz mesele belki evet ama onun dışında bi gidiyorsunuz,protezin tanesi 30 liradan diğer tüm işlerinizi bedavadan yaptırıp çıkıyorsunuz.Geçmiş olsun..

bu söylediğiniz çok yanlış, kanal tedavisi yeri geldiğinde çok zor olabilir. en basitinden 3 köklü bildiğimiz dişin 5 kökü olduğunu bile görebilirsiniz, o kanalların ideal bir şekilde temizlenmesi, doldurulması vb. vb. pratisyen hekimler kanal tedavisi yapamaz demiyorum, ama bazı dişler varki uzmanlar bile çok zorlanıyor, kaldıki ordaki hekimler bile kabllenmiş yapamayacaklarını.

peki burada estetik diş hekimliği de var mı? yanı caprasık dıslerı duzeltebılıyolar mı bılen var mı?

bahsettiğiniz branş ortodontidir, estetik diş hekimliği çok farklı bir dal

Tel takıyorlar ama çook uzun zaman sonraya gün veriyorlar kadıköye giden arkadaşlarım çok memnun oradan b. evlere gitmedim giden tanıdığımda yok ama çok gün veriyorlar ya.

sana bahçelievlerdeki Özel Medicana diş merkezini şiddetle önerebilirim. çok itinayla ve özenle bakıyorlar dişlere. tabii ki özel diş hastanesi olarak düşünürsen..

Son düzenleme:
sana bahçelievlerdeki Özel Medicana diş merkezini şiddetle önerebilirim. çok itinayla ve özenle bakıyorlar dişlere. tabii ki özel diş hastanesi olarak düşünürsen..

Back