• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

anladım teşekür ederim raporu ben eruzrum araştırmadan yada istanbuldan herhangi bi yerden çıkarsam kabul ederlermi çünkü erurumda aynı gün içinde çıkıyordu
Yarın bi arayın bence ama kabul ederler, yalnız iki aşılamanız var kimi hastane üç istiyor bence esas sorun raporu alacağınız hastanenin şartları ne ona bakmak lazım, görünürde standart kuralı var ama içine girince hastane hastane değişebiliyor

canım bahçeci umutta görüştüğümde iki aşılamadan sonra devletten rapor alabilirsiniz demişlerdi rapor çıkartan yerlerle konuşmk lazım aslında

aynen canım raporu nerden aldığının bir önemi yok önemli olan senin tüp bebek heyet raporunu almış olman o zaman bahçecide raporlu fiyattan tüp bebek yapabilirsin ayrıca ilaçları da indirimli alırsın

Şimdi ben haziranda tedaviye başlasam hangi adetimde koyarlar

Kızlar ben Cem Bey'e 19'una randevu alabildim iki gün sonra regl günüm gözüküyor acaba haziran da mu tedavi başlar temmuz ayına mı kalır? Bilgisi olan var mı?

Bir de kilo sorun oluyor mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Valla bilmiyorum canm bana bişey demedi doktor çok mu kilonuz var acaba

SELAMUNALEYKUM kızlar tecrübelerinize dayanarak size bi kaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum ben karsta yaşıyorum eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama değerler çok düşük değil şükür bende hiç bi sorun yok erzurum araştırmada 2 aşılama yaptık olmadı tüp bebek önerdi doktorumuz eşimde bende işsisiz ben 7 hazirana cem çelik beye randevu aldım ama sürec i merak ediyorum ne kadar gitmek gerekir eşimin 1 kere gelmesi yeterli olurmu çünkü en kısa sürede karsa dönüp iş bulması gerekli benim ailem gebzede ordan gelip gidicem ama bende kısa süreliğine orda kalıcam tüp bebek yaptırmak kaç ay sürer raporlu olarak ne kadar fiyat çıkar raporu her hastaneden alabiliyorumuyuz ne kadar zamanda rapor çıkıyor aynı gün içinde alabilirmiyiz benim rahim filmim var 2017 den kalma tahlillerimiz mevcut cevaplarsanız sevinirim

Merhaba,
Tedavinin süresini söylemek çok zor ama ilk denemede olacağını varsayarsak 3 ay kadar sürüyor. Sen bu arada raporunu almaya çalış bence. Eşinin yumurta toplama günü 1 kere gelmesi yeterli ama manevi olarak transfer gününde yanında olmasının faydası olur. Allah yardımcınız olsun. Raporu bulunduğun yerden de alabilirsin benim bildiğim.

Kızlar ben Cem Bey'e 19'una randevu alabildim iki gün sonra regl günüm gözüküyor acaba haziran da mu tedavi başlar temmuz ayına mı kalır? Bilgisi olan var mı?

Merhaba, regl olunca randevusuz sabah git denk gelmezse. Regl hastaları için 9-11 arasını ayırmışlar zaten. Ama ilk görüşme ise asistanı ile görüşüp araya aldırmaya çalış, hsg ve tsh baktırdın değil mi?

CANIM ADETLİYSEN ARA DEGKİ BEN İLK DEFA GELİCEM ADETLİYİM SANA HEMEN RANDEVU AYARLARLAR ARADAN HEMEN

Merhaba, regl olunca randevusuz sabah git denk gelmezse. Regl hastaları için 9-11 arasını ayırmışlar zaten. Ama ilk görüşme ise asistanı ile görüşüp araya aldırmaya çalış, hsg ve tsh baktırdın değil mi?
Evet temiz canım onlar

Ben umut tüp bebekte cem bey e gittim 4 kez denedik 1 defa transfer oldu, 4 . Denemede genetiğe gönderelim dedi ama ben de amh düşüklüğü olduğundan fazla yumurtam oluşmuyordu, bunda da gidişatı iyi değildi ama yine de transfer olmasını istedim cem bey den maddi anlamda artık son şansım demiştim transfer yaptık ama o dA negatif çıktı. Benim üzüldüğüm doktora çok güvenmem oldu 4 defa da orda yaptım ama cem bey in hiç aramaması çok üzdü ama bi evrak için gönderdiğim halde çalışanları hergün aradı neredeyse keşke hastalara da o kadar değer versinler ben sadece ticarethane olarak görüyorum. O kadar reklam yapıyor sayfa da ama zor hastaları es geçmesi çok üzücü.

sizi çok iyi anlıyorum, cem bey e okuduklarım ve genel memnuniyet üzerine gittim. yumurta rezervim düşük. hiçbir açıklama yapmadan iki ilaç verdi, ilaçların nasıl kullanılacağını anlatacaklar size diyerek gitti. hemşire ise sorularımı bile dinlemeden ezberlemiş olduğu konuşmayı yaptı ve sorularım yanıtsız kalarak çıktım. ben bahçeci ile devam etmeyi düşünmüyorum.

Arkadaşlar deneyimlerinizi gelin beraber paylaşalım bende yeniyim aranızda başkalarınada unut olalım fikir verelim

ben bahçeci ile tedavi sürecine başlamak üzereydim. cem bey e okuduklarım ve genel memnuniyet üzerine gittim. muayeneden sonra hiçbir açıklama yapmadan iki ilaç verdi, ilaçların nasıl kullanılacağını anlatacaklar size diyerek gitti. hemşire ise sorularımı bile dinlemeden ezberlemiş olduğu konuşmayı yaptı ve sorularım yanıtsız kalarak çıktım. ben bahçeci ile devam etmeyi düşünmüyorum. insan böyle bir sürece başlarken biraz daha açıklama ve ilgi bekliyor.

ben bahçeci ile tedavi sürecine başlamak üzereydim. cem bey e okuduklarım ve genel memnuniyet üzerine gittim. muayeneden sonra hiçbir açıklama yapmadan iki ilaç verdi, ilaçların nasıl kullanılacağını anlatacaklar size diyerek gitti. hemşire ise sorularımı bile dinlemeden ezberlemiş olduğu konuşmayı yaptı ve sorularım yanıtsız kalarak çıktım. ben bahçeci ile devam etmeyi düşünmüyorum. insan böyle bir sürece başlarken biraz daha açıklama ve ilgi bekliyor.
canım ilaç anlatımda hep aynı tarz ilaçlar kullanıldığı için sana nasıl kullanmak gerektiğini anlatmıştır keşke orda sorsaydın aklına takılanlar. valla bahçeci iyi merkez cem beyde öyle demet akalın bile cem beyi iyi doktor diye paylaşıyor gidip görüşmende olmuş devam et derim orda

Merhaba lar ;
kramozon sayınızda bir sorun yoksa transferi dusune bilirsiniz
benimde 5. güne 1 tane kaldı blast transfer edildi 6,5 haftada düştü . genetik taramadan oldu kı gecti ama tutup tutmayacağı mechul bir cok ngs den gelip tutmayan yada tutupta kalbi duran o kadar cok olay varkı kk da ben sunu dusunuyorum ol diyen rabbim olduruyor yada olmuyor genetikten ALLAH KORUSUN OLUMSUZ gelse keske yaptırmasa idim belki tutacaktı demez mısın 3. gün emrıosu ile dünya ya gelen bir sürü bebek var onlara ngs yada pgt yapılmıyor Rabbim ol diyor. Karar sizin

Merhaba lar ;
kramozon sayınızda bir sorun yoksa transferi dusune bilirsiniz
benimde 5. güne 1 tane kaldı blast transfer edildi 6,5 haftada düştü . genetik taramadan oldu kı gecti ama tutup tutmayacağı mechul bir cok ngs den gelip tutmayan yada tutupta kalbi duran o kadar cok olay varkı kk da ben sunu dusunuyorum ol diyen rabbim olduruyor yada olmuyor genetikten ALLAH KORUSUN OLUMSUZ gelse keske yaptırmasa idim belki tutacaktı demez mısın 3. gün emrıosu ile dünya ya gelen bir sürü bebek var onlara ngs yada pgt yapılmıyor Rabbim ol diyor. Karar sizin
Ngs yada pgt nedir ?
Kromozon 7-8 hücreli dedi ?

Merhabalar öncelikle Rabbim sabır versin 2 kez aşılama ve 1 tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım devlette yaptırdım umut tüp bebeğe tedaviye başlamaya karar vermiştim maddi olarak hazırlık yaparken bi aktar buldum ve 2 ayda hamile kaldım bende polikistik over eşimde varikosel morfoloji bozukluğu hareket problemi herşey vardı ama çok şükür güzel sonuç aldık 3 aylık hamileyim umut olsun diye yazıyorum

Back