• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Hemen tekrar başlamamız lazım çünkü 43 yaşımdayım hiç kaybedecek zaman yok. Ama yine aynı yerde mi yaparım bilmiyorum

Evet yaşa göre Sayı iyi ama 5. Güne giden az sanırım.5. Gün olan atıyorum 3 -4 tane olucak.onlar içinden anomalisiz olanı bulunsun.birde sen yumurta kaliteni arttırmak için vitaminler kullandınmı?bahçecinin diğer Fulya'daki merkezinde Erbil bey içinde çok iyi yorumlar var.özellikle rezerv düşüklüğü olan kişilerde fln çok başarılıymış.

Evet yaşa göre Sayı iyi ama 5. Güne giden az sanırım.5. Gün olan atıyorum 3 -4 tane olucak.onlar içinden anomalisiz olanı bulunsun.birde sen yumurta kaliteni arttırmak için vitaminler kullandınmı?bahçecinin diğer Fulya'daki merkezinde Erbil bey içinde çok iyi yorumlar var.özellikle rezerv düşüklüğü olan kişilerde fln çok başarılıymış.
Evt 5. Güne giden az hatta ilk denemede hiç gitmedi, 2. Defa da 1 tane oldu sadece. Turkuaz kasım başından buyana Cem by in yönlendirmesi ile Coenzyme Q-10, Omega-3 EPA&DHA vefolik asit kullanıyorum, bir de yıllardır Pharmaton multivitamin kullanıyorum. Başka bir şey önerir misin sen ne yapıyorsun?

Evt 5. Güne giden az hatta ilk denemede hiç gitmedi, 2. Defa da 1 tane oldu sadece. Turkuaz kasım başından buyana Cem by in yönlendirmesi ile Coenzyme Q-10, Omega-3 EPA&DHA vefolik asit kullanıyorum, bir de yıllardır Pharmaton multivitamin kullanıyorum. Başka bir şey önerir misin sen ne yapıyorsun?

Bana Selen hanım.inofolic folik asit toz .vitamin d3 damla şeklinde ve Previt positive kullandırdı.bu 3ü

CNM 2.gün transfer ederler.o sıkıntı değil.hatta onlar için daha kolay yani.ancak 5.güne kadar dayanabilen embriyolar genelde sağlıklı embriyolar ve tutunma şansı yüksek olan embriyolar.onlar senin şansını arttırmak için uğraşıyorlar.oyüzden 5.güne kadar bekleyip risk Alıp en iyisini bulmaya çalışıyorlar.başarıyı arttırmak için.seninde 3. Tedavinmiş oyüzden büyük ihtimal 5. Güne giderler sende.ancak o birazda ozaman tedavi sırasında belli olan birşey çünkü embriyo Sayına ve kalitesine göre karar veriyorlar 5. Güne kadar bekletilip bekletilmeyeceğine.embriyolara Cgh genetik taramada yaptır.sağlıklıysa transfer edilir.yoksa hiç umut bağlamazsın yani.ama merkez çok iyi laboratuvar açısından.sen daha önce nerde yaptırdım bilmiyorum ama.benm ilk tedavide embriyolar 3. Güne bile gidemedi.burda. 3 tane blastokist oluştu.labaratuvar farkı kesinlikle var.benim 1 tane daha dondurulmuş embriyo var.ilki olumsuz olmasına rağmen yine bu merkezde yaptırcam.sanırım birde rezervin düşük onun içinde havuz Uygulaması yaptırabilirsin. yumurta Say'ın azsa bir kaç defa yumurta toplama işlemi Yapılıyor.o şekilde en iyisini bulup transfer yapıyorlar.

aynen canımrezerv düşük,kaliteleri de çok iyi olmadığı için 2 tedavimde de 2. gün transfer edildi mecburen. büyük ihtimalle havuz uygulaması olacak,bakalım doktorla görüşünce ne diyecek.

aynen canımrezerv düşük,kaliteleri de çok iyi olmadığı için 2 tedavimde de 2. gün transfer edildi mecburen. büyük ihtimalle havuz uygulaması olacak,bakalım doktorla görüşünce ne diyecek.
tedaviye başlayınca Laboratuvarın ne kadar iyi olduğunu daha iyi anlayacaksınız aslında tüp bebek tedavisinde doktor sadece aracı kalıyo fazla bi fonksiyonu olmuyo laboratuvarda bitiyor is en önemli o kısım

cnm ben nisan başı başlıycam inşallah,doktorun kim?bişiy daha sorucam yumurta kontrolü için kaç güne bir çağırıyor doktorlar?

benim ilk tedavimde daha sık aralıklarla çağırmıştı sanki doktorum.il dışında gelip gidicem için merak ettim bu süreci.gerçi benim doktorum selen hanım ama bakalım göricem inşallah;)

benim ilk tedavimde daha sık aralıklarla çağırmıştı sanki doktorum.il dışında gelip gidicem için merak ettim bu süreci.gerçi benim doktorum selen hanım ama bakalım göricem inşallah:KK66:
bende izmitten gidip geldim öyle olunca daha seyrek çağırdı yumurta toplama dahil 4 defa gittik

Benim 9.günüm bugün test günüm pazartesi aslında yarın bi test yapsam diyorum ama kaç gündür çok şiddetli ağrılarım var hiç hevesim yok adet olacağımi hissediyorum o yüzden moralim bozuk yapasim gelmiyo negatif görmektense bi kaç gün daha kendimi avutayim diyorum :'(

Benim 9.günüm bugün test günüm pazartesi aslında yarın bi test yapsam diyorum ama kaç gündür çok şiddetli ağrılarım var hiç hevesim yok adet olacağımi hissediyorum o yüzden moralim bozuk yapasim gelmiyo negatif görmektense bi kaç gün daha kendimi avutayim diyorum :'(

Hayır ilaçları kullandığın için adet olmazsınki.adet olma belirtileride hamilelik belirtisi ona bakarsan.ağrı olmasıda iyi bişey.ilaçların etkiside olur.hiçbişeyi kötüye yorma yani.yaptır ya çoktan belli oldu seninki.5.gün yaptırmıştı bi arkadaş onda bile çıktı 5.gün embriyosuydu.yaptır kurtul stresten :) olumluysa hadi.boşu boşuna stresli günler geçirceksin.

Canım benimde kasıklarımda adet olucakmışım gibi sancılar oluyor sancıları kafana takma sakın Testinide doktorunun verdiği tarihte yaptır bence doktoruna güven ve hayırlısı için dua et

Back