• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

zaten cem bey hedefimiz her zaman 8-12 yumurta arası olur fazlası yumurtanın kalitesini düşürüyor demişti çok yumurta olmasi pekte iyi bişey değilmiş yani

Alla alla ben cem beye onu maille sormuştum.doktor seçmeden önce.sonra selen hanımda karar kıldım.selen hanımda öyle bişe yok dedi.40 50 yumurta topladığım oluyor dedi.cem beyede maiille sordm.benden fazla yumurta toplandığı için kalite düşüyormudur die.hayır öyle bişe yok dedi.

HoppaHiç öyle düşünme bende pko var aynen sen gibi çok umutlu başladım ama daha ilk ay yumurtalar çok dirençli çıktı ilaçlara cevap vermedi yarım bıraktık ikinci ay çok yüksek doz kullandım 11 yumurta toplandı yani her pko aynı olmuyor

Bazı kişilerde yumurtanın az olması şeklinde seyrediyor doğru.bende de aksine çok fazla olması şeklinde seyrediyor.küçücük dozla bile.20 yumurta oluyor enaz.artık bu 3 olucak tedavi.sendeki gibi bi durum olmadı bende.

Kızlar embriyoların dondurulmuş veya taze olarak transferi sadece yapılan kan testinde ki hormonların yüksek veya normal çıkmasıyla oluyor. Yani eğer kullandığımız iğneler den dolayı yüksekse taze transfer yapmiyor risk almıyorlar. Benimde bildiğim bu.

valla bilmiyorum banada öyle dedi ben 11 toplaninca üzüldüm az diye yok ideal zaten fazla yumurta kalitesiz olur demişti bunlardan da 6 tanesi döllendi 4tanesi beşinci güne gitti donduruldu 2sini transfer etti 2sini de daha sonra kullanmak için sakladik

Kızlar embriyoların dondurulmuş veya taze olarak transferi sadece yapılan kan testinde ki hormonların yüksek veya normal çıkmasıyla oluyor. Yani eğer kullandığımız iğneler den dolayı yüksekse taze transfer yapmiyor risk almıyorlar. Benimde bildiğim bu.
daha ilk görüşmede cem bey ben dondurulmuş transfer yapıyorum bizim kurum olarak tarzımız bu demişti hiç öyle duruma göre değişir falan demedi bizde zaten ne söylerse kabul ettik

valla bilmiyorum banada öyle dedi ben 11 toplaninca üzüldüm az diye yok ideal zaten fazla yumurta kalitesiz olur demişti bunlardan da 6 tanesi döllendi 4tanesi beşinci güne gitti donduruldu 2sini transfer etti 2sini de daha sonra kullanmak için sakladik

Bende öyle düşünüyordum.oyüzden fazla oluşturulmasını istemedim öyle dediler.bilemedim valla.aksine dozumu yükseltti selen hnm.seninki yine iyi 4 tane oluşmuş güzel

daha ilk görüşmede cem bey ben dondurulmuş transfer yapıyorum bizim kurum olarak tarzımız bu demişti hiç öyle duruma göre değişir falan demedi bizde zaten ne söylerse kabul ettik

Ay kim ne solese inanıyoruz canım. Ne söyleseler de kabul ediyoruz, Bana da bu şekilde dedi selen hanim. Peki birşey sorucam bu süreçte donduruyorlar ya ek bi ücret istemiyorlar değil mi paket içinde ?

Ay kim ne solese inanıyoruz canım. Ne söyleseler de kabul ediyoruz, Bana da bu şekilde dedi selen hanim. Peki birşey sorucam bu süreçte donduruyorlar ya ek bi ücret istemiyorlar değil mi paket içinde ?
kalan olursa senelik ücret oduyosun mesela benim 2 tane transfer edildi geriye 2 tane kaldı onları saklamalari için 1400 tl ödedi bir yıllık bir yıldan sonrada yıllık 600 tl kira oduyosun

kalan olursa senelik ücret oduyosun mesela benim 2 tane transfer edildi geriye 2 tane kaldı onları saklamalari için 1400 tl ödedi bir yıllık bir yıldan sonrada yıllık 600 tl kira oduyosun

Evet onu biliyorum ama benim 2 tane donduruldu 5. Gun donduruldu transfer edilmek üzere. Ekstra dondurulacak embriyo yok :KK12:

merhaba arkadaşlar. ben de nısan basında selen hanımla veya cem beyle gorusecegım,içime sinerse 3. tedaviye orda başlayacağız. benim gibi yüksek fsh,düşük rezerv sorunu olan var mı?
bir de 5. güne gitmezse embriyolar tedavi iptal mi oluyor?

Back