bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Zaman hic geçmiyor. ..pazartesi gunu bunlar ne diyecek.. ikisi 5. Gune ulasti..birisi ulasti..yada hic ulasmadi..ulasan olursada kotu kaliteli orta kaliteli iyi kalite mi diyecekler. ..

Benimkileri 6.gune kadar beklettiler.hucrelerini henuz disari atamadilar diye.6.gun donduruldu. 5.gune kadar kalan embriyo olursa zaten transfere degicek embriyodur.5.gune kadar kalitesinin iyi olup olmadigini anlamak icin bekliyorlar.zaten dondurulan embriyolar genelde iyi olanlar.iyi olmayan bir embriyo dondurulmuyor cnm.kalitesi hakkinda pek bilgi vermiyorlar.guzel gorunuyorlar.iyi falan filan die soylutorlar.insallah guzel haber alirsin.genetik tahlil yapilacakmi embriyolara

Sadece iki tane var... ikiside 3. Gunu gordu..daha yumurta toplanmadan cem bey gerekli olursa diye not almis...ama su an gerek gormediler...birsey demediler..Pazartesi sabah ariyacaklar...

ağrı tutnma belirtisi cnm gönlüün ferah tut bnim kimyasalla sonuçlandı malesef

doktor deiştrmey düşünyrm da

Niyeki doktorundanmi memnun degilsin? Valla ben doktorla bir problemim yok ama.cok superde bir ilgi gormuyorum.kalabalik zaten hep merkez.hemen alel acele muayne et ilaci yaz gonder.labaratuvarlari iyi diye tercih ettim ama.ilki olumsuz oldu yine ayni doktora devam ettim.bende bazen degistirmelimiyim aceba die dusunuyorum.ama sonrada durumunu en iyi bilen kisi doktorun zaten diorum.oyle yani

bnmkide memnuniyet diilde ilgisizlik çok kalabalıktan sanırım fabrika düzeni sıradakkiii modunda soru sormaya zaman yok 30 sn de hemen kapnın önünde buluodun kendini bide kimyasal oldu çok üüzldüm pozitiften sonra düşüş kabus gbi aradım ulamadım geri dönmedi o yüzden acaba selen hanım daha mı iidir die senn ilki negatif mi oldu? yoksa sonradan benmki gibi kimyasal fln mı bide problem neydi

Doktorun cem beymiydi. Ben ne zaman arasam dönüş yaptı. Belki operasyondayken falan aramışsındır ondan ulaşamamışsındır. Cem beyin cep telefonu yok mu sizde ben hep direk cepten aradım her seferinde de görüştüm.

Benimde 9 cikti bi deger.seninki kadar yukselmedi.sonradan sifirlandi.

Yumurta toplanmadan 3 gun once otobuse yetisiyim derken dustum ayak bilegim kirildi. Alcili ayagimla gidip geldim..dun saat 11 gibi embriyo loji uzmani aradi...2 embiryodan birisi yoluna devam etmis oda orta kalitede. .. saat 17.00 de cem bey transfer etti... o 6 saatlik icinde embiryo daha iyi hale gelmis.. orta kalite dediklerinde cok uzulmustum... biraz daha moralim duzeldi... 5. Gun embiryosuydu...bugun 6. Gunimuz...kasiklarimda hafif agri var..cok gazim var... igne yaptiklari yer daha çok aciyo... belirti herkese gore farkli tutunma olunca agri olur diye birsey yok...herkesten herkese belirtiler değişiyor. .. benim dr.cem bey... merkezdeki deftere bakmistim..en cok ona tesekkur etmisler...embiryoyu transfer etme kismi cok onemli...dr. memnunum...icimizde bir canli var..hic bir sey moralinizi bozmasin.
En onemli faktor bizim moralimizin yuksek olmasi..verecekse allah verecek...insaallah...duadan baska bir care miz yok....rabbim duamizi kabul etsin. ..

Taze transfermi yapildi ozaman simdi sana?cumartesi merkeze geldinmi hic.sanki alcili birini gordum bi ara.benimde bugun transferin 4.gunu.

Taze yapildi. 2 yumurta 3. Gunu gördu..3. Gun birinde 7 digerinde 8 hucre vardi... 7 hucreliye uzulmustum...meger 5.gune 7 hücreli olan devam etmis..bizi uzen seyin hayir mi ser mi oldugunu bilemiyoruz.. cumartesi gelmedim canim... gecen hafta cuma geldim pazartesi ayagi kırıp geldim..carsamba yumurta toplandi..dun transfer yapildi...sen moralini hic birsekilde bozma ki kucuk bidigin mutlu ve umutlu annesinine tutunsun..insaallah..

Sende belirti varmi peki.bendede gaz oluyo. Cribone jel veya progestandan kaynakli sanirim o cunku diger seferde de olmustu.negatifti sonucum.simdide hemen biseyler hissedeyim istiyorum.belirti olmayinca yine umutsuzluga kapiliyorum.

Sende belirti varmi peki.bendede gaz oluyo. Cribone jel veya progestandan kaynakli sanirim o cunku diger seferde de olmustu.negatifti sonucum.simdide hemen biseyler hissedeyim istiyorum.belirti olmayinca yine umutsuzluga kapiliyorum.

Bende kasiklarimda 10 uzerinden 3 derece hafif agrim var..ayagimda alci oldugu icin 15-30 dak. yuruyemiyecegim icin prgastan ampul kullandim...gaz cok var... canim icini rahat tut..herkesin bunyesi farkli...herkesin tepkisi farkli.. moralini bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…