- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
ben yaptırdım histereskopi. İlk denemem olumsuz olmuştu o yüzden doktorum istedi yaptırdım. Ufak bi polip vardı rahim girişinde o alındı. Biraz açık yazıcam ama Eskiden ilişki esnasında spermin bi kısmı dışarı dökülüyordu şuan dökülmüyor o etkisini gördüm ama tedaviye olumlu etkisi olur mu olmaz mı bilemiyorum.Kızlar benim 4 ay once ilk denemem negatif oldu..embriyolarım azdı 3 tane.. biri kaliteli diğerleri ortaydı..üçünüde dondurulmuş 3. Gun embriyosu olarak transfer etmişlerdi..
Yazın tekrar düşünüyorum selen hnm negatif aldıgımda 2. Denemede histeroskopi çizik atma ve cgh önerdi..
Forumdan bi arkadas 2. Çocuguna hamile kalamıyordu daha yeni histeroskopi oldu tüplerin önünde polipler varmış gebeliği engelliyormuş haliyle.alınmıs polipler şimdi bi engel kalmadı demiş dru..
Yine forumda arastırdım cogu dr tüpten once bebeğin tutunmasını engelleyen polip myom gibi unsurlar var mı diye histeroskopi yapıyormuş.belki benimde ondan tutunamamıştır keske en basta bakılsaydı iyi olmaz mı?
Burada histeroskopi yaptıran var mı
Gecmiş olsun bu işlemi selen hanım mı yaptı peki baska yerde mi yaptırdınben yaptırdım histereskopi. İlk denemem olumsuz olmuştu o yüzden doktorum istedi yaptırdım. Ufak bi polip vardı rahim girişinde o alındı. Biraz açık yazıcam ama Eskiden ilişki esnasında spermin bi kısmı dışarı dökülüyordu şuan dökülmüyor o etkisini gördüm ama tedaviye olumlu etkisi olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Benim doktorum cem bey normalde ama histereskopiyi başka yerde yaptırdım. Doktorum işlem bitip 1 adet dönemi geçirdikten sonra yeni deneme yaptırabilirsin demişti. Ben histereskopi yaptıralı 3 ay civarı oldu ama şuan tüp bebek düşünmüyorum ara verdim biraz mart nisan gibi deniycem. Bi arkadaşım var histereskopi yaptırıp işlemden 4-5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Belki bende de öyle bi mucize olur diye bekliyorum.Gecmiş olsun bu işlemi selen hanım mı yaptı peki baska yerde mi yaptırdın
Transfer den opudan kaç ay once yapılıyor
İnşallah canım tüpe gerek kalmadan gelirBenim doktorum cem bey normalde ama histereskopiyi başka yerde yaptırdım. Doktorum işlem bitip 1 adet dönemi geçirdikten sonra yeni deneme yaptırabilirsin demişti. Ben histereskopi yaptıralı 3 ay civarı oldu ama şuan tüp bebek düşünmüyorum ara verdim biraz mart nisan gibi deniycem. Bi arkadaşım var histereskopi yaptırıp işlemden 4-5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Belki bende de öyle bi mucize olur diye bekliyorum.
Polip alındı ve rahim duvarlarını genişlettim dedi doktorum. Genişletme dediği de büyük ihtimal çizik atmaydı.Bu işlemin hamile kalmaya pozitif etkisi var ama neden böyle bi etki ettiğini bilemiyoruz dedi.İnşallah canım tüpe gerek kalmadan gelir
Peki histeroskopi de çizik atıldı mı sana o da tutunmayı kolaylastırıyomus
Bende pko var o da adet düzensizliği yapıyor çok zannetmiyorum kendiliğinden olacağını ama yine de bi umut işte.İnşallah canım tüpe gerek kalmadan gelir
Peki histeroskopi de çizik atıldı mı sana o da tutunmayı kolaylastırıyomus
Ovulasyon testleri kullan canım ins mucizen gelirBende pko var o da adet düzensizliği yapıyor çok zannetmiyorum kendiliğinden olacağını ama yine de bi umut işte.
Canım bendeki düzensizlik öyle 3-5 gün değil 6 ayda 1,bazen yılda 1 falan adet oluyorum. Ovulasyon testi için bi aralığım yok yanı testi yılın her zamanı 2-3 günde bi tekrarlamam gerekir o da beni iyice strese sokar.Ovulasyon testleri kullan canım ins mucizen gelir
Artık sağlıklı embryla inşş poztif hbrler alırsın
Gecmiş olsun bu işlemi selen hanım mı yaptı peki baska yerde mi yaptırdın
Transfer den opudan kaç ay once yapılıyor
İnşallah sımsıkı tutunur bebeğinBende bu transferdede olmazsa histeroskopi dusunuyorum.baska yaptircak bise kalmadi cunku? Umarim gerek kalmaz cumartesi transferim var
ewet cnm hamileyim çok şükür:) cuma tekrar kan wericm inş katlanırfbnrdn hamilemisin canim belli oldumu test?
ewet cnm hamileyim çok şükür:) cuma tekrar kan wericm inş katlanır
cnm ben baştan anlatayım aralıkta tplandı 12 tane ama 4 tanesi 5 güne ulaştı 1 tane transfer edildi bş ay sonra 9 ocakta haftalık iğneleer wuruluyroum onu yaptrmaya gidince b anda kan vwermeye cesartlendim normalde çok korkuyodum 7 günde sonucum 25 çıktı doktora hbr werdim cuma tekrarla dedi erken yapmamdan da çok memnun kalmadı ama ben en azından daha mutlu oldum saknleştm yatmaya gelince saaat 3 gibi oldu transferim orda 30 40 dk yat sonra kalkabilirsin dediler ben biraz oyaldnm tuwalete kaltım tekrar otrdum fln o gün hawa çok kötydü taksi bulamadık girişteki bekleme alanında da yarım saate yakın otrudum ayaklarımıdakltuga uzattım ewe gelmem herhalde 4,30 5 arasıdır o gün full yattım iknci günüde sadece tuvalete ve jel için yürüdüm 3 gün kalktım çnk çok yatamıyrm üçüncü gün jel açık pembe ger geldi bi umutlandm o gün tpuding fln yaptım hata sıkıntıdan sonrasında uzanmadım çok eğilmeden ewin içinde dolandım evi topladım bile süprge yer silme fln yapmasamda hç yatmadım sonrasında ilaç ssatlerine dikkat ettim jel sonrası tıkanıklık olmasın die baaya 20 30 dk arasında ruh halime göre yürüdüm yawaş yawaş tam yedinci günde de kan testinde 25 gördm inşşş cuma günü katlanır değerim aklıma gelen daha öncede yazdıgım şeyleri toparladım uzun oldu ama kusura bakmayınCo
Ins canim cok sevindim darisi basimiza ins.tek transfermi yapulmisti sana.bide transferden sonra nekadar sure yattin merkezde.evde nekadar dinlendin.benimde cumartesi transferim var.sehir disindan geliyorum.1 gece kalsakmi aceba.ucak yolculugu yapmam gerekicek cunku
cnm ben baştan anlatayım aralıkta tplandı 12 tane ama 4 tanesi 5 güne ulaştı 1 tane transfer edildi bş ay sonra 9 ocakta haftalık iğneleer wuruluyroum onu yaptrmaya gidince b anda kan vwermeye cesartlendim normalde çok korkuyodum 7 günde sonucum 25 çıktı doktora hbr werdim cuma tekrarla dedi erken yapmamdan da çok memnun kalmadı ama ben en azından daha mutlu oldum saknleştm yatmaya gelince saaat 3 gibi oldu transferim orda 30 40 dk yat sonra kalkabilirsin dediler ben biraz oyaldnm tuwalete kaltım tekrar otrdum fln o gün hawa çok kötydü taksi bulamadık girişteki bekleme alanında da yarım saate yakın otrudum ayaklarımıdakltuga uzattım ewe gelmem herhalde 4,30 5 arasıdır o gün full yattım iknci günüde sadece tuvalete ve jel için yürüdüm 3 gün kalktım çnk çok yatamıyrm üçüncü gün jel açık pembe ger geldi bi umutlandm o gün tpuding fln yaptım hata sıkıntıdan sonrasında uzanmadım çok eğilmeden ewin içinde dolandım evi topladım bile süprge yer silme fln yapmasamda hç yatmadım sonrasında ilaç ssatlerine dikkat ettim jel sonrası tıkanıklık olmasın die baaya 20 30 dk arasında ruh halime göre yürüdüm yawaş yawaş tam yedinci günde de kan testinde 25 gördm inşşş cuma günü katlanır değerim aklıma gelen daha öncede yazdıgım şeyleri toparladım uzun oldu ama kusura bakmayın
İnş bunsefer pozitif alırsın canm cuma yapıcam bende inşş katlanır merakla beklyrm bi pozitifi görsem rahatlasam diodm ama şimdi katlancak mi diyrm insanoğlu işte Allah hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar versinOzaman cok aman aman yatmanda olmamis.bende ilk gun kaliyim ozaman otelde.zaten ilk gun tutunuyormus embriyo.ilk gun cok onemli.cok guzel 7.gun 25 cikmasi iyi bi deger katlanir illaki benimde 9 cikmisti bi onceki transferde.sonra deger sifirlandi ama 8.gunde fln 9 du.
5 yumurtam toplandi..2 embiryo gelisti. Bugun 3. Gunu..sila hanim aradı gelismesinde sikinti yok dedi..8 hucre olusmus..5.gunu bekliycez..ikiside kaliteli olabilir...biride yada hicbiri dedi...3. Günde transfer yapılıyor dedim..neden 5 gun bekliyosunuz..yasimi sordu 36 dedim...5.gune kadar embiryo yu gormemiz lazım dedi..rabbime sukrediyorum..ama insaallah 2 gun daha dayanirlar..3 gun dayanan 2 gundaha dayanmaz mi???dua edin lutfen..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
Insaallah...insaallah...insaallahInsallah saglikli bi sekilde 5.gune cikarlar canim.allah yardimcimiz olsun hepimizin.bugunde benim transferim oldu 2 tane.insallah guzel haberler veririz ikimizde burdan
Zaman hic geçmiyor. ..pazartesi gunu bunlar ne diyecek.. ikisi 5. Gune ulasti..birisi ulasti..yada hic ulasmadi..ulasan olursada kotu kaliteli orta kaliteli iyi kalite mi diyecekler. ..Insaallah...insaallah...insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?