• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut sabri beyin hastaları buluşalım

aysent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
602
512
53
47
kızlar umut bahçecide sabri beyin hastasıyım çok aşamadan geçtim transfer için gün sayıyorum benim gibi olnlar buluşup dertleşelim

Bende bugun adet oldum randevu aldım yarın gidicem transfer için :halay: Allahım yüzümüzü güldürsün bizlere hayırlı evlatlar nasip etsim

merhaba biz de cumartesi günü ön görüşmemizi sabri beyle yaptık:emir_bebek: zeynep kamilden tüp bebek için rapor çıkardım kızlar araştrıdığım kadarıyla iyi bir klinik tüp bebekte. sabri bey hakkında çok bir şey bilmiyorum deneyimli olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:( bizde bu ay ki adetimle tedaviye başlamayı düşünüyoruz... inş Allah gönlümüze göre verir jepimiz için hayırlısı olsun çok zor süreçler ben 4yıldır uğraşıyorum:KK12:

merhaba biz de cumartesi günü ön görüşmemizi sabri beyle yaptık:emir_bebek: zeynep kamilden tüp bebek için rapor çıkardım kızlar araştrıdığım kadarıyla iyi bir klinik tüp bebekte. sabri bey hakkında çok bir şey bilmiyorum deneyimli olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:KK43: bizde bu ay ki adetimle tedaviye başlamayı düşünüyoruz... inş Allah gönlümüze göre verir jepimiz için hayırlısı olsun çok zor süreçler ben 4yıldır uğraşıyorum:KK12:
biz cok memnun kaldik canim sabri beyden cok ilgili ve isini cok iyi yapiyor

merhaba biz de cumartesi günü ön görüşmemizi sabri beyle yaptık:emir_bebek: zeynep kamilden tüp bebek için rapor çıkardım kızlar araştrıdığım kadarıyla iyi bir klinik tüp bebekte. sabri bey hakkında çok bir şey bilmiyorum deneyimli olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum:KK43: bizde bu ay ki adetimle tedaviye başlamayı düşünüyoruz... inş Allah gönlümüze göre verir jepimiz için hayırlısı olsun çok zor süreçler ben 4yıldır uğraşıyorum:KK12:
Canım ben tedavi sürecindeyim şuan. Herşeyden çok memnunum sabri beyle ön görüşmeye gittiğinde ne kadar iyi ne kadar bilgili bir doktor oldugunu anlayacagına eminim :) benim daha önceden 2 olumsuz denemem vardı o yüzden çok iyi araştırdım doğru yerde oldugumuza inanıyorum :)

Kızlar doktordan geldik şimdi değerleri düştü eşim in doktor bizi bahçeci tüp bebek dedi nasıl bir süreç beni bekliyor

Kızlar iyi geceler sabri bey ile başladık tedaviye bizde:nazar: bugün tüp bebek tedavisinde 3.günüm pazartrsi kontrolüm var sizin nasıl geçiyor:anne:

Kızlar doktordan geldik şimdi değerleri düştü eşim in doktor bizi bahçeci tüp bebek dedi nasıl bir süreç beni bekliyor
Canım ilk önce ön görüşme için randevu al ön görüşmeler ücretsiz zaten elinde testlerin raporların varsa mutlaka götür. İlk görüşmeden sonra vitamin falan başlanıyor eğer bir problem yoksa ilk adette tedaviye çağırıyolar

Kızlar iyi geceler sabri bey ile başladık tedaviye bizde:nazar: bugün tüp bebek tedavisinde 3.günüm pazartrsi kontrolüm var sizin nasıl geçiyor:anne:
Hayırlı olsun canııım. Bende yarın kontorle gideceğim inşallah transfer tedavisindeyimm heyecanla bekliyorumm

Hayırlı olsun canııım. Bende yarın kontorle gideceğim inşallah transfer tedavisindeyimm heyecanla bekliyorumm
Selam canım bugün kontrolüm vardı sabri beyde 10du adetin 2.günü yumurta sayım bugün 6tane gördü 10ila 11mm olmuşlar bugün cetrotideye başla dedı:KK12:
Bide amh testi yaptr dedı onu niye istedi bilgin var mı:(

Selam canım bugün kontrolüm vardı sabri beyde 10du adetin 2.günü yumurta sayım bugün 6tane gördü 10ila 11mm olmuşlar bugün cetrotideye başla dedı:KK12:
Bide amh testi yaptr dedı onu niye istedi bilgin var mı:KK43:
Canım merhaba amh yumurta rezervini gösteren bi test

Canim nasılsın transferin oldumu benimde yarın opu var cok heycanlıyım sabri bey iki gün izinli cem bey topluycakmiiş:dua:

Kızlar Bahçeci nin SGK ile anlaşması varmış tüp bebek anlaşmalı kaç liraya mal oluyor ? Siz ne kadar yaptırdınız Bahceci de

Kızlar cumartesi transferim oldu çok şükür şimdi sırada bekleyip inşallah güzel sonucu görmek var :) dualarınızı eksik etmeyin hepimiz hayırlı sonuclar alırız inşallah :)

Kızlar Bahçeci nin SGK ile anlaşması varmış tüp bebek anlaşmalı kaç liraya mal oluyor ? Siz ne kadar yaptırdınız Bahceci de
Canm merhaba evet bahçeci umutun sgk ile anlaşması var ben raporla gördüm tedavi 3080 lira oluyor fiyat

Canm merhaba evet bahçeci umutun sgk ile anlaşması var ben raporla gördüm tedavi 3080 lira oluyor fiyat

Cnm ben 35 yaşındayım, bir buçuk yıllık evliyim esimde varikosel var. Bu SGK indiriminden faydalanabiliyor muyum ? Yoksa bunun şartları mi var

Back