Hsg kesin istiyorlar bazi kan testleri isteniyor seker yuklemesi falanda istedi benden doktorum benden sunlari istedilerHerkese merhaba burada çok yeniyim
5 yıllık evli hiç hamile kalamamış biri olarak yazıyorum. Bende pcos eşimde varikosel (ameliyat oldu) var. Çatlatma iğneleri aşılama hiç biri sonuç vermedi. Allahın izniyle 8 kasımda bahçeci cem çelik için randevumuzu aldık . Süreç nasıl işliyor ilk giderken yanımızda hangi sonuçlarımızı götürmemiz gerekiyor. İlk muayeneden ne zaman sonra işlemler başlıyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi acaba
Testleri yaptirip gidince surec hemen basliyo adet oluyosun yumurta buyutme icin ilaclar igneler kullaniyosun bu surecte vitamin falanda kullaniyosun doktor vermisti bana ben ekstradan sabahlari C vitamini kullandim benim doktorum Bahceci cem celik hoca. Su an transfer surecindeyim 14 ekimde transfer icin ölçüm var insaAllah Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.Herkese merhaba burada çok yeniyim
5 yıllık evli hiç hamile kalamamış biri olarak yazıyorum. Bende pcos eşimde varikosel (ameliyat oldu) var. Çatlatma iğneleri aşılama hiç biri sonuç vermedi. Allahın izniyle 8 kasımda bahçeci cem çelik için randevumuzu aldık . Süreç nasıl işliyor ilk giderken yanımızda hangi sonuçlarımızı götürmemiz gerekiyor. İlk muayeneden ne zaman sonra işlemler başlıyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi acaba
Teşekkür ederimTestleri yaptirip gidince surec hemen basliyo adet oluyosun yumurta buyutme icin ilaclar igneler kullaniyosun bu surecte vitamin falanda kullaniyosun doktor vermisti bana ben ekstradan sabahlari C vitamini kullandim benim doktorum Bahceci cem celik hoca. Su an transfer surecindeyim 14 ekimde transfer icin ölçüm var insaAllah Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Ben cok memnunum canim doktorumdan ekibinden Allah razi olsun onlardan umut oldular banaTeşekkür ederiminşallahh düşlediğimiz tüm hayallerimiz gerçek olsun Peki cem hoca nasıl duyumlarım hep iyi yönde ama sizde gitmiş biri olarak düşüncelerinizi merak ettim
Ay hadi inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin13 yillik evliyim 13 yildir cocuk istiyorum 13 yildir tedavi goruyorum ilk defa yumurtalarim buyudu
Aminn canim cumlemizeAy hadi inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin
Pozitif aldınız mı peki.Ben cok memnunum canim doktorumdan ekibinden Allah razi olsun onlardan umut oldular bana
Maddi olarak kendinizi iyi hazırlayın yalnız.Herkese merhaba burada çok yeniyim
Transferim cuma gunu benimPozitif aldınız mı peki.
Ne kadara mâl oldu size ve süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misiniz rica etsemMaddi olarak kendinizi iyi hazırlayın yalnız.
Umarım güzel sonuçlar alırsınız hakkınızda hayırlısı olsunmerhaba arkadaslar benim de tup bebek tedavimde bir kizim var. 2 sene sonra dondurulmus embriyo transferi yapacak pazartesi cem hoca iyi ki tanimisim.ilk tedavimde ondaydi gonul rahatligiyla gidin. iciniz ferah olsuun ilac anlatimlari fkn guzel
Transferiniz oldu mu merak ettim sonuç nedir13 yillik evliyim 13 yildir cocuk istiyorum 13 yildir tedavi goruyorum ilk defa yumurtalarim buyudu
Maalesef negatif oldu transferimTransferiniz oldu mu merak ettim sonuç nedir
Çok üzüldümMaalesef negatif oldu transferim
Evet dondurulmus 5 embriyom daha var rahmim T seklindeydi ameliyat olmustum ama tekrar olmam gerekiyomus o yuzden tutmamis olabilirmis hayirlisi bakalimÇok üzüldümdondurmusmuydunuz peki
Merhabalar ne durumdasınız bılmıyorum ama bende Cem beyden aldığım tedavıden memnun kalmadım. Eşimde morfolojı bozukluğu olduğunu gore gore eşimi tedavı etmeden bana iğnelerı verdı kullandım ama yumurtalar dollenmedı yani hıc profesyonelce bir yaklasım değildi. Özel bir kliniğe neden gıdıyoruz ayrıcalıklarla ince detaylarla tedavı öncesı ılgılenılsın hiçbirsey gozdem kaçmasın dıye. Ama hal bu durumdayken bana o kadar ipne kullandırıp anestezi verıp yumurta toplayıp sonraaa ahhh eşinizde cok morfolojı bozukluğu varmıs dollenemedıler derse kızarım ben buna 55.000 param gitti hadı onu da gec emeklerım umutlarım. Sonra bana dıyorkı eşiniz bızım ürolojı doktorumuzdan hemen randevu alsın ona gorunsun. Olacak şeymı neden en basta yapılması gerek sey en son soylendı ben sımdı yınemi ayni paralari verıp emekleri vericem benım cem beye güvenım kalmadıHerkese merhaba burada çok yeniyim