Onu bende yaşadım Antalya'da , tıp fakultesinde hemde, azosperm di eşim , ve morfiyolojisi bozukmus bizim bundan haberimiz yok bize tüp bebek uyguladilar 8 tane dollendi 3 günlük embriyo transferi yapılacaktı ve transfere gidemeden 8 de ölmüş. Ve bize hala söylemediler piskolojim bozuldu 1 yıl ara verdim komşuma gitmiştim orada ablanın biri bana yanlış anlama biri var istersen ara görüş telefonla eşinin bilgilerini at sana ne yapman gerektigini söylüyor doktor degil. O kişiye Lokman hekim diyorlar, aradım tahlilleri attım Allah razı olsun o abi söyledi esin azosperm morfiyolojisi bozuk diye hastaneye gittim söyledim kızdım bana dedilerki biz size söylemedik mi dalga geçer gibi. Allah hayırlı kişilerin eline düşürsün cebini değilde insanlarin umudunu sağlığını düşünen doktorlarla karşılaştırsın Allah korkusu olan kişilerle yolumuzu bir etsin, sanki o kadar paralar havadan yağıyor üzerimize paradan da geçtim piskolojimiz alt üst oluyor ilaçlar mahvediyor vücudumuzu düşünen yok onlar cebine girecek olana bakıyorlar rabbim kendi katindan hayırlı evlatlar nasip etsin herkese amin