Kullanılan dıginda da mı böyle oldu
Evet kullandığımda 5.güne gitmedi. Vitaminin zararı olmaz tabi ama bence bana bi faydası olmadı.
Zaten ilk görüşmede mustafa beye sormuştum q10 kullanayım mı diye.. kanıtlanmış bi faydası yok ama kullan istersen demişti.
Bazı bünyelere iyi gelebilir bilemiyorum

Bu arada yazmayı unutmuşum. arı sütü-bal-polen-propolis karışımı kullandım. Sabah aç karna 1 tatlı kaşığı, gece yatarken 1 tatlı kaşığı

kızlar whatsap gurubu kurduk eklenmek isteyenler ozelden tlf nolarını yazabilirler insan her zaman buraya giremiyor ne dersiniz

Hayırlısı ne zaman genetikten gelecek senin sonuçlar wallaha merak içerisindeyim sen hepsini genetiğe gönderdin mi ki
Yok hepsini gönderemedik maalesef. 2 tane gönderdik. Yani onayı ve ödemeyi verdik, inşallah göndermişlerdir. Aralık ortası belli olur herhalde. Şimdi bekliyoruz

iyi akşamlar arkadaşlar, eşimin spermleri tedavi aşamasına gelirse şubat gibi mustafa bahçeci ile tedaviye başlayacağız. mustafa hoca kontrolleri ve toplama işlemini kendisi yapmıyor mu, hep dr lale hn mı yapıyor. bana ocak gibi ilaca başşardın dedi omega 3 içerikli, başka ilaç kullananız oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…