Kızlaaarrr selamlar:))) ben geldimmm :))
Hepinizden Allah razı olsun, beni merak etmişsiniz
Opudan önceki gün eşimin bel fıtığı nüksetti. Adam 2 büklüm oldu resmen. Neyse ki örnek verirken sıkıntı yaşamadı. Ama sonraki günlerimiz hep hastanede geçti, mr,röntgen, fizik tedavi falan.. hiç fırsat olmadı kk ya girmeye..
Opu ya Lale hanım girdi, hemşire 16 yumurta toplandı diyince ağlamaya başladım :) 16 acayip bi sayı benim için. O kadar vitamin kullandığım dönemde bile 16 yı görmedim hiç. Muayenede 7 yumurta var demişti hatırlarsanız, 16 yı duyunca şok oldum. Çok umutluydum, 5.güne 5-6 tane kalır diye düşünüyodum.
1.gün embriyolog aradı. 16 yumurtanın 11 i dolu çıkmış, 10 u döllenmiş. Yani 10 yumurta yoluna devam ediyormuş.
3.gün aradılar. 5 tanesi olağan büyümesine devam ederken 5 tanesi geriden geliyormuş.
Bugün 5.gün geldi. Kimse aramıyor. Kafayı yicem. Ben aradım, onlar sizi arar dediler. Saat 15.30 gibi aramışlar ama ben eşimin doktoruyla görüşüyordum. Bekledim yeniden aramayınca ben aradım. Bi kıza bağladılar. Sadece 2 tane kalmış
(( çok üzüldüm açıkcası.
Bu sefer ngs ye göndermeyelim dicektim ama zaten biyopsiyi aldık biz dediler. Açıkcası bu sefer ngs siz transfer olayım dicektim. Belki biyopsi alırken zarar veriyo olabilirler mi? Telefondaki kız da hiçbişi bilmiyo, ne sorsam cevap veremedi, ben bilmiyom dedi.
Yani güzel başladım derken yine hüsrana doğru gidiyorum sanırım
( dua edin nolurrr