- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
benim kullandığım folik asit bitti ben bunu bugün aldımilacların fotosunu atabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kullandığım folik asit bitti ben bunu bugün aldımilacların fotosunu atabilirmisiniz
İNSALLAH 2 SİDE GECERYok hepsini gönderemedik maalesef. 2 tane gönderdik. Yani onayı ve ödemeyi verdik, inşallah göndermişlerdir. Aralık ortası belli olur herhalde. Şimdi bekliyoruz
ÇOK TESEKKÜR EDERİMbenim kullandığım folik asit bitti ben bunu bugün aldım
SLMiyi akşamlar arkadaşlar, eşimin spermleri tedavi aşamasına gelirse şubat gibi mustafa bahçeci ile tedaviye başlayacağız. mustafa hoca kontrolleri ve toplama işlemini kendisi yapmıyor mu, hep dr lale hn mı yapıyor. bana ocak gibi ilaca başşardın dedi omega 3 içerikli, başka ilaç kullananız oldu mu
Benim opu geçen cmt oldu ve toplamda sadece 1 kere mustafa bey muayene etti. Opu ya da girmedi, hep lale hanım yaptı. Ama Transfere mutlaka kendi giriyomuşiyi akşamlar arkadaşlar, eşimin spermleri tedavi aşamasına gelirse şubat gibi mustafa bahçeci ile tedaviye başlayacağız. mustafa hoca kontrolleri ve toplama işlemini kendisi yapmıyor mu, hep dr lale hn mı yapıyor. bana ocak gibi ilaca başşardın dedi omega 3 içerikli, başka ilaç kullananız oldu mu
NE YAPTIN SON DURUMUN NEDİRSelamun Aleykum doktorlariniz kim hangi asamalardasiniz kader ortaklarım ? :)
selam
OZELDEN MSJ ATTIM
Ayyy bol şansss Allah yardımcın olsun, sıkıca tutunsun inşallahhhhkızlar bugün transferim olacak tek embriyo transfer etmeyi uygun gördüler inşallah olumlu olur herşey
Hadi bakalım arkadaşım hayırlı ugurlu olsun. İnşallah 1.denemede gebe kalırsın :))iyi aksamlar arkadaslar.Bugün üye oldum 1 aydir yazdiklarinizi okuyorum.Bende bu cuma Remzi beyin yaninda randevum var.Bakalim ne olacak.:)
allahım tez zaman da nasip etsin 1 de 1iyi aksamlar arkadaslar.Bugün üye oldum 1 aydir yazdiklarinizi okuyorum.Bende bu cuma Remzi beyin yaninda randevum var.Bakalim ne olacak.:)
Allah razı olsun.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 10 yaşında bir kızım var.İkincisini istiyoruz Hayırlısı bakalım ne olacak.Bir sorum vardı gider gitmez muayene olduktan sonra test felan istiyor mu?Hadi bakalım arkadaşım hayırlı ugurlu olsun. İnşallah 1.denemede gebe kalırsın :))
Amin isteyen herkese inşaAllah Rabbim nasip etsin.Kısaca yazarmısınız arkadaşlar hangi dr yanında tedavi oluyorsunuz?allahım tez zaman da nasip etsin 1 de 1
hayırlısı olsun arkadaşım:)kızlar bugün transferim olacak tek embriyo transfer etmeyi uygun gördüler inşallah olumlu olur herşey
Yani şöyle ki, istenen testler var tabiki. Siz hiç görüşme yaptınız mı? İstenen testleri devlet hastanesinde yaptırın. Klinikte pahalı olurAllah razı olsun.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 10 yaşında bir kızım var.İkincisini istiyoruz Hayırlısı bakalım ne olacak.Bir sorum vardı gider gitmez muayene olduktan sonra test felan istiyor mu?