• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklentiler

• 6D8A12E6-860F-4DBC-9784-CE21ABAD26BB.jpeg
    6D8A12E6-860F-4DBC-9784-CE21ABAD26BB.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 43
  • DE9FEAC4-217B-4559-A496-1277C009D20F.jpeg
    DE9FEAC4-217B-4559-A496-1277C009D20F.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 39
iyi akşamlar arkadaşlar, eşimin spermleri tedavi aşamasına gelirse şubat gibi mustafa bahçeci ile tedaviye başlayacağız. mustafa hoca kontrolleri ve toplama işlemini kendisi yapmıyor mu, hep dr lale hn mı yapıyor. bana ocak gibi ilaca başşardın dedi omega 3 içerikli, başka ilaç kullananız oldu mu
SLM

iyi akşamlar arkadaşlar, eşimin spermleri tedavi aşamasına gelirse şubat gibi mustafa bahçeci ile tedaviye başlayacağız. mustafa hoca kontrolleri ve toplama işlemini kendisi yapmıyor mu, hep dr lale hn mı yapıyor. bana ocak gibi ilaca başşardın dedi omega 3 içerikli, başka ilaç kullananız oldu mu
Benim opu geçen cmt oldu ve toplamda sadece 1 kere mustafa bey muayene etti. Opu ya da girmedi, hep lale hanım yaptı. Ama Transfere mutlaka kendi giriyomuş
Sadece folik asit kullandım ben, decavit.

Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız

Hadi bakalım arkadaşım hayırlı ugurlu olsun. İnşallah 1.denemede gebe kalırsın :))
Allah razı olsun.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 10 yaşında bir kızım var.İkincisini istiyoruz Hayırlısı bakalım ne olacak.Bir sorum vardı gider gitmez muayene olduktan sonra test felan istiyor mu?

Allah razı olsun.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim 10 yaşında bir kızım var.İkincisini istiyoruz Hayırlısı bakalım ne olacak.Bir sorum vardı gider gitmez muayene olduktan sonra test felan istiyor mu?
Yani şöyle ki, istenen testler var tabiki. Siz hiç görüşme yaptınız mı? İstenen testleri devlet hastanesinde yaptırın. Klinikte pahalı olur

Back