- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
Kullanılan dıginda da mı böyle olduYok kullanmadım. 2.denemede kullanmıştım, 3.gün pert oldular. Bi faydası olmadı bana. 6 tane döllendi ve hiçbiri 5.güne kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanılan dıginda da mı böyle olduYok kullanmadım. 2.denemede kullanmıştım, 3.gün pert oldular. Bi faydası olmadı bana. 6 tane döllendi ve hiçbiri 5.güne kalmadı
Evet kullandığımda 5.güne gitmedi. Vitaminin zararı olmaz tabi ama bence bana bi faydası olmadı.Kullanılan dıginda da mı böyle oldu
kızlar bu mesajımı dikkate almayınkızlar whatsap gurubu kurduk eklenmek isteyenler ozelden tlf nolarını yazabilirler insan her zaman buraya giremiyor ne dersiniz
Ya evet çokmuş pöfff.cnm merhaba
baya ücret çokmuş. sen naptın bunlar sana olacak mı?
o ne oyle yaaYa evet çokmuş pöfff.
Bana doktor yaptır demedi ama faydalı olur yaptırayım diye düşünmüştüm. Ama fiyat uçuk bayaa
5100+860+450:6500 tl yuvarlak hesapKızlar bahceci de
era testi 850 euro
Cd56 860 tl
+anestezi ücreti 450 ymiş
Neredeyse bi tüp bebek parası5100+860+450:6500 tl yuvarlak hesap
Pardon ama yuh demek istiyorum o zaman biz çok sadece CD 56 para verdik era bedavaya geldi kampanya vardıKızlar bahceci de
era testi 850 euro
Cd56 860 tl
+anestezi ücreti 450 ymiş
Evet yaa yuh yani. Yaptırmak istiyodum fakat fiyatlar çok fenaymışPardon ama yuh demek istiyorum o zaman biz çok sadece CD 56 para verdik era bedavaya geldi kampanya vardı
Hayırlısı ne zaman genetikten gelecek senin sonuçlar wallaha merak içerisindeyim sen hepsini genetiğe gönderdin mi kiEvet yaa yuh yani. Yaptırmak istiyodum fakat fiyatlar çok fenaymış
ilacların fotosunu atabilirmisinizBen balık yağı ve folikasit d vitamini takviyeli kullanıyorum.inşallah çok sağol
Yok hepsini gönderemedik maalesef. 2 tane gönderdik. Yani onayı ve ödemeyi verdik, inşallah göndermişlerdir. Aralık ortası belli olur herhalde. Şimdi bekliyoruzHayırlısı ne zaman genetikten gelecek senin sonuçlar wallaha merak içerisindeyim sen hepsini genetiğe gönderdin mi ki