• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani şöyle ki, istenen testler var tabiki. Siz hiç görüşme yaptınız mı? İstenen testleri devlet hastanesinde yaptırın. Klinikte pahalı olur
ilk gidişim olacak elimde vitamin değerlerini gösteren rapor var troit değerim d vitamini b12

Merhaba arkadaşlar, ben de bahçeci umut Cem çelik ile tedaviye başladım. Transferim yapıldı sonuç bekliyorum

Merhaba cd 56 testi ne için istiyorlar bilgi verirmisiniz
Vücutta natural killers hücreleri varmış. Bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyormuş. Bunu tespit etmeye yarıyormuş bu test. Eğer varsa, transfer öncesi ve sonrası bi ilaç ya da serum takyivesi yapılıyor sanırım.

Era testi de transferin adetin kaçıncı günü yapılması gerektiğini belirliyormuş.

Vücutta natural killers hücreleri varmış. Bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyormuş. Bunu tespit etmeye yarıyormuş bu test. Eğer varsa, transfer öncesi ve sonrası bi ilaç ya da serum takyivesi yapılıyor sanırım.

Era testi de transferin adetin kaçıncı günü yapılması gerektiğini belirliyormuş.
Teşekkür ederim bize de önermişti doktor Era testi ama nekadar faydalı bilemiyor

Teşekkür ederim bize de önermişti doktor Era testi ama nekadar faydalı bilemiyor
Benim daha önce hiç gebeliğim olmadı
Mustafa bahceci o yüzden gerek yok dedi, 3 düşük yapana yapıyolarmış
Aslında fiyatı uygun olsa yaptırcaktım yine de, ama 850 eurocuk biraz fazla geldi :))

Merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah en yakın zamanda rabbim bize de annelik babalık duygusunu yaşatır.. Size bir sorum olacak PKO’luyum insülin direncim var ve 1.5 yıllık evliyim.. bahçeciye gitmek istiyorum ama gitmeden önce bilgilenmek istiyorum. PKO hastası olup bahçeciye giden var mı

Kızlar merhaba başka forumdan tüp bebek konusunu takip ediyorum ama burası tam benim aradığım forummuş aslında :) bugun bahçeci umut doç dr sabri bey ile öngörüşme yaptım sgk raporluyum 3080 +ilaçlar olarak fiyat verildi ancak extra işlemler gerekirse maliyet artacak merak ettiğim şeyler var kızlar bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum malum hem maddinhem manevi olarak zor bir süreç aşağı yukarı bir fikrim olsun istiyorum ücret ile ilgili... bazı arkadaşlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor demiş cem beyin hastaları mesela ya da embriyo genetik testi yani şimdi sgk rap fiyat düşüyor ama bu extralar ile yeniden normal fiyata çıkıyor gibi... Bu konudaki yorumlarınız tecrübeleriniz benim için çok önemli kızlar nolur bilgi paylaşın

Kızlar merhaba ben buraya yeni üye oldum, çok fazla yorum var hepsini okuyamadım.. bende tüp bebek için bahçeci ye gelemeye karar verdim. Şehir dışından geleceğim. Öncelikle bana hangi doktoru önerirsiniz..Umut tüp bebekte rapor geçerli diyorlar peki rapor için hangi şartlar gerekiyor. Nasıl alabiliyoruz, lütfen yardımcı olur musunuz

Bende pztesi oldum transfer hakkimizda hayirlisi benimde doktorum cem bey.bugun bugun 4.gunum hicbisi hissetmiyorum.sende bir belirti varmi
Canım belirti arama bence, çünkü bende ilk tüp bebek denememde öncelikle hiçbir şey hissetmedim.belirtilerim 4.haftada başlamıştı, ama ne yazikki düşükle sonuçlandı. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

Back