ilk gidişim olacak elimde vitamin değerlerini gösteren rapor var troit değerim d vitamini b12Yani şöyle ki, istenen testler var tabiki. Siz hiç görüşme yaptınız mı? İstenen testleri devlet hastanesinde yaptırın. Klinikte pahalı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gidişim olacak elimde vitamin değerlerini gösteren rapor var troit değerim d vitamini b12Yani şöyle ki, istenen testler var tabiki. Siz hiç görüşme yaptınız mı? İstenen testleri devlet hastanesinde yaptırın. Klinikte pahalı olur
Kan tahlilleriniz varsa ilk etapta başka bişi istemezler. Transfer öncesi Rahim filmi isterler.ilk gidişim olacak elimde vitamin değerlerini gösteren rapor var troit değerim d vitamini b12
Merhaba cd 56 testi ne için istiyorlar bilgi verirmisinizKızlar bahceci de
era testi 850 euro
Cd56 860 tl
+anestezi ücreti 450 ymiş
Vücutta natural killers hücreleri varmış. Bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyormuş. Bunu tespit etmeye yarıyormuş bu test. Eğer varsa, transfer öncesi ve sonrası bi ilaç ya da serum takyivesi yapılıyor sanırım.Merhaba cd 56 testi ne için istiyorlar bilgi verirmisiniz
Transferin hayırlı olsun. Sanırım şimdi en zoru test gününü beklemek :)) pozitifi görürsünüz inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de bahçeci umut Cem çelik ile tedaviye başladım. Transferim yapıldı sonuç bekliyorum
Teşekkür ederim :)Transferin hayırlı olsun. Sanırım şimdi en zoru test gününü beklemek :)) pozitifi görürsünüz inşallah
Teşekkür ederim bize de önermişti doktor Era testi ama nekadar faydalı bilemiyorVücutta natural killers hücreleri varmış. Bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışıyormuş. Bunu tespit etmeye yarıyormuş bu test. Eğer varsa, transfer öncesi ve sonrası bi ilaç ya da serum takyivesi yapılıyor sanırım.
Era testi de transferin adetin kaçıncı günü yapılması gerektiğini belirliyormuş.
Benim daha önce hiç gebeliğim olmadıTeşekkür ederim bize de önermişti doktor Era testi ama nekadar faydalı bilemiyor
Ya canım çok heyecanlıyım kan testi yaptırdım değerim 50 çıktı ama 2 gün sonra tekrar yap dediler bahçeciyi aradığımda hamilemiyim acaba hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorumS seymadagdev transfer nasıl gitti canım? Nasılsın? Geliyo bebiş inşallah :))
Ayyy ne diyosunn :)) 50 iyi bence ya. Ayy inşallah yarabbimmmYa canım çok heyecanlıyım kan testi yaptırdım değerim 50 çıktı ama 2 gün sonra tekrar yap dediler bahçeciyi aradığımda hamilemiyim acaba hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
çok sevindim canımAyyy ne diyosunn :)) 50 iyi bence ya. Ayy inşallah yarabbimmm
Kaçıncı gününüz pekiYa canım çok heyecanlıyım kan testi yaptırdım değerim 50 çıktı ama 2 gün sonra tekrar yap dediler bahçeciyi aradığımda hamilemiyim acaba hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
Kızlar merhaba başka forumdan tüp bebek konusunu takip ediyorum ama burası tam benim aradığım forummuş aslında :) bugun bahçeci umut doç dr sabri bey ile öngörüşme yaptım sgk raporluyum 3080 +ilaçlar olarak fiyat verildi ancak extra işlemler gerekirse maliyet artacak merak ettiğim şeyler var kızlar bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum malum hem maddinhem manevi olarak zor bir süreç aşağı yukarı bir fikrim olsun istiyorum ücret ile ilgili... bazı arkadaşlar rahim dinlendirme herkese yapılıyor demiş cem beyin hastaları mesela ya da embriyo genetik testi yani şimdi sgk rap fiyat düşüyor ama bu extralar ile yeniden normal fiyata çıkıyor gibi... Bu konudaki yorumlarınız tecrübeleriniz benim için çok önemli kızlar nolur bilgi paylaşın
Bende pztesi oldum transfer hakkimizda hayirlisi benimde doktorum cem bey.bugun bugun 4.gunum hicbisi hissetmiyorum.sende bir belirti varmiMerhaba arkadaşlar, ben de bahçeci umut Cem çelik ile tedaviye başladım. Transferim yapıldı sonuç bekliyorum
Canım belirti arama bence, çünkü bende ilk tüp bebek denememde öncelikle hiçbir şey hissetmedim.belirtilerim 4.haftada başlamıştı, ama ne yazikki düşükle sonuçlandı. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğiniBende pztesi oldum transfer hakkimizda hayirlisi benimde doktorum cem bey.bugun bugun 4.gunum hicbisi hissetmiyorum.sende bir belirti varmi