Yok kullanmadım. 2.denemede kullanmıştım, 3.gün pert oldular. Bi faydası olmadı bana. 6 tane döllendi ve hiçbiri 5.güne kalmadıQ10 KULLANDIN MI
O da ilginç yani. Neden görünmüyora ayarlamış ki.. hayret.LALE GÖRÜYOR AMA GÖRMÜYOR GİBİ AYARLAMIS WHAT SAP INI BEN MSJ ATTIM GİDECEKTİM İSTE HEMEN ARADI GELME DEDİ HALA GÖRÜNMEDİ OKUNMADI OLARAK GÖRÜNÜYOR 6 DAN SONRA MUTLAKA DONUYORLAR
HEMSİREYİ ARA ISRAR ET GÖRÜŞMEK İÇİN DR MUTLAKA DONUS BEKLİYORUM YAZ
Gelir gelir merak etme benim 6 embriyonun ikisi geriden geldi hepside blast oldu hepsinden biyopsi alındı embiriyolog onlarda çök iyi durumda dedi yine söylüyorum bir tane olsun bizim olsun bebek olsunHergün zeytinyağında bekletilmiş 1 adet incir, hergün 3-4 km yürüyüş, sağlıklı beslenme. O kadar. Vitamin falan kullanmadım.
Ama zaten gördüğün gibi sona kadar yaşamadı embriyolardün konuştuğum kız hiçbişi bilmiyodu, bugün yeniden uzman birine sormaya çalışcam.
Lale hnma mesaj attım ama okumadı bile henüz msjı.
Bu arada 3 tane de geriden geliyormuş, bugünkü gelişimlerine bakıcaz dediler. 6.güne bu şekilde yavaş ilerleyen embriyodan hayır gelir mi bilemiyorum..
Ben yaptım onlardada bişey çıkmadı CD 56 hep kanda hem parçada baktılar bişey çıkmadı era da transfer günü blast için uygun çıktıKızlar cd56 ve era testleri hakkında bilginiz var mı? Yaptırmak şansı artırıyo falan diyolar. Ne dersiniz?
Ama transfer edip umutla beklemekte çok zorlu bir süreç keşke blast olabileler di ama kaybetmektense dondurma tabiki belki nasip olurBir sorum var... Bugün 4.gün ve her iki embriyom da 7 hücreli. Yani istenildiği hızda ve kalitede gitmiyor. 5 ya da 6.güne bekleyelim diyorlar ama her ikisini kaybetme riskim de var maalesefBugünden dondursalar mı diye düşünüyorum açıkçası çünkü bir daha tedavi görmeyi düşünmüyorum...Siz olsanız ne yapardınız? Kafam çok karıştı. Sonuçta her blast ya da iyi kalitede olduğu söylenen de tutacak diye bir kaide yok. Öte yandan orta kalitede olup tutmuşlar da var... Ve hepsini beklerken kaybetme riskim de var... Doktorun dediği sadece düşük bir şans için tüm o transfer süreci ilaçlarını kullanmış olacağım...Çok arada kaldım bilemedim...
Rabbime danışır gönlume ilham eden ne ise onu yapardım hakkında hayırlı olanı yapmayı nasip eylesinBir sorum var... Bugün 4.gün ve her iki embriyom da 7 hücreli. Yani istenildiği hızda ve kalitede gitmiyor. 5 ya da 6.güne bekleyelim diyorlar ama her ikisini kaybetme riskim de var maalesefBugünden dondursalar mı diye düşünüyorum açıkçası çünkü bir daha tedavi görmeyi düşünmüyorum...Siz olsanız ne yapardınız? Kafam çok karıştı. Sonuçta her blast ya da iyi kalitede olduğu söylenen de tutacak diye bir kaide yok. Öte yandan orta kalitede olup tutmuşlar da var... Ve hepsini beklerken kaybetme riskim de var... Doktorun dediği sadece düşük bir şans için tüm o transfer süreci ilaçlarını kullanmış olacağım...Çok arada kaldım bilemedim...
Buna en iyi cevabı sanırım embriyolog verebilir. Ben hiç görüşemedim ama embriyologların en yetkilisi kim ise onunla görüşün benceBir sorum var... Bugün 4.gün ve her iki embriyom da 7 hücreli. Yani istenildiği hızda ve kalitede gitmiyor. 5 ya da 6.güne bekleyelim diyorlar ama her ikisini kaybetme riskim de var maalesefBugünden dondursalar mı diye düşünüyorum açıkçası çünkü bir daha tedavi görmeyi düşünmüyorum...Siz olsanız ne yapardınız? Kafam çok karıştı. Sonuçta her blast ya da iyi kalitede olduğu söylenen de tutacak diye bir kaide yok. Öte yandan orta kalitede olup tutmuşlar da var... Ve hepsini beklerken kaybetme riskim de var... Doktorun dediği sadece düşük bir şans için tüm o transfer süreci ilaçlarını kullanmış olacağım...Çok arada kaldım bilemedim...
Nasıl bi işlem parça dediğin? Anestezili mi? Era nasıl oluyor? Bahcecide mi yaptınız? Maliyeti nekadar oldu?Ben yaptım onlardada bişey çıkmadı CD 56 hep kanda hem parçada baktılar bişey çıkmadı era da transfer günü blast için uygun çıktı
Bilmiyorum Nasıl bi işlem parça dediğin? Anestezili mi? Era nasıl oluyor? Bahcecide mi yaptınız? Maliyeti nekadar oldu?
Ay amma soru sordummm:))
Nezaman yaptırdın peki? Genetik sonucu beklerken yaptırsam mı acaba?Bilmiyorum wallaha anestezili yapıldı era da parça alındı Bahçecide yaptım sanırım era bize hediye oldu CD 56 için 2700 ödedik o ara kampanya vardı
Kızlaarrrr dün hepinizin içini baymıştım ama bugün iyi haberlerim vaarrr :)))
3 tane geriden gelen embriyomuz vardı. Onların da durumu çok iyiymiş. Hepsi gebelik vadeden kalitede dediler. 5ab,5bb falanmış. Hepsinden biyopsi alınmış ngs için. Biz kaç tane istersek göndercekler. Doktorunuzla konuşun hangi kalitedekileri göndereceğinize karar verin dediler..
dualarınız için çoookkk ama çoook tesekkür ederimmm. İnşallah ngs den de pozitif gelir
İncir işe yaradı galiba :)))) @Vildan kuzum
Ahh canım inşallahh yaaaAyy çok sevindim arkadan gelenlerde seni uzmedi maşallah onlara canım bu sefer olacak Allah'ın izniyle
coooookkk seviiindim arkadasımmm coookkk insallah tutar rabbimin izni ileKızlaarrrr dün hepinizin içini baymıştım ama bugün iyi haberlerim vaarrr :)))
3 tane geriden gelen embriyomuz vardı. Onların da durumu çok iyiymiş. Hepsi gebelik vadeden kalitede dediler. 5ab,5bb falanmış. Hepsinden biyopsi alınmış ngs için. Biz kaç tane istersek göndercekler. Doktorunuzla konuşun hangi kalitedekileri göndereceğinize karar verin dediler..
dualarınız için çoookkk ama çoook tesekkür ederimmm. İnşallah ngs den de pozitif gelir
İncir işe yaradı galiba :)))) @Vildan kuzum
Ağustos da yaptım mutlaka demedi sadece hiç bir neden Yokken bu kadar başarısızlık var araştırma yapmadan devam etmeyelim dedi ve yaptıNezaman yaptırdın peki? Genetik sonucu beklerken yaptırsam mı acaba?
Size kübra hanım mutlaka yaptır mı dedi?
Benim doktor beni aramıyo ki, arasa sorcam kadına detaylarını
Anladım tesekkürler.Ağustos da yaptım mutlaka demedi sadece hiç bir neden Yokken bu kadar başarısızlık var araştırma yapmadan devam etmeyelim dedi ve yaptı
İnşallahhhh senin benden daha çok yumurtan olur arkadaşımmmcoooookkk seviiindim arkadasımmm coookkk insallah tutar rabbimin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?