- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
mrb insallah sağlık lı yumurtaların toplanır dr kimArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Hamile olanlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyenlere de mutlu haberler alın inşallah. Benim de perşembe opum var. Lütfen dualarınızda benide unutmayın.
Öncelikle eşine çok geçmiş olsun canım bu kadar zorluktan sonra o iki NGSye giden embriyolarin sağlıkla dönecek Allah'ın izniyle rahat olKızlaaarrr selamlar:))) ben geldimmm :))
Hepinizden Allah razı olsun, beni merak etmişsiniz
Opudan önceki gün eşimin bel fıtığı nüksetti. Adam 2 büklüm oldu resmen. Neyse ki örnek verirken sıkıntı yaşamadı. Ama sonraki günlerimiz hep hastanede geçti, mr,röntgen, fizik tedavi falan.. hiç fırsat olmadı kk ya girmeye..
Opu ya Lale hanım girdi, hemşire 16 yumurta toplandı diyince ağlamaya başladım :) 16 acayip bi sayı benim için. O kadar vitamin kullandığım dönemde bile 16 yı görmedim hiç. Muayenede 7 yumurta var demişti hatırlarsanız, 16 yı duyunca şok oldum. Çok umutluydum, 5.güne 5-6 tane kalır diye düşünüyodum.
1.gün embriyolog aradı. 16 yumurtanın 11 i dolu çıkmış, 10 u döllenmiş. Yani 10 yumurta yoluna devam ediyormuş.
3.gün aradılar. 5 tanesi olağan büyümesine devam ederken 5 tanesi geriden geliyormuş.
Bugün 5.gün geldi. Kimse aramıyor. Kafayı yicem. Ben aradım, onlar sizi arar dediler. Saat 15.30 gibi aramışlar ama ben eşimin doktoruyla görüşüyordum. Bekledim yeniden aramayınca ben aradım. Bi kıza bağladılar. Sadece 2 tane kalmış(( çok üzüldüm açıkcası.
Bu sefer ngs ye göndermeyelim dicektim ama zaten biyopsiyi aldık biz dediler. Açıkcası bu sefer ngs siz transfer olayım dicektim. Belki biyopsi alırken zarar veriyo olabilirler mi? Telefondaki kız da hiçbişi bilmiyo, ne sorsam cevap veremedi, ben bilmiyom dedi.
Yani güzel başladım derken yine hüsrana doğru gidiyorum sanırım( dua edin nolurrr
Ah canım benim ya inşallahhh dediğin gibi olurrÖncelikle eşine çok geçmiş olsun canım bu kadar zorluktan sonra o iki NGSye giden embriyolarin sağlıkla dönecek Allah'ın izniyle rahat ol
Çok merak ettim seni şükür güzel haberlerini aldık bundan sonrası da güzel olacak inşallah
Kızlaaarrr selamlar:))) ben geldimmm :))
Opudan önceki gün eşimin bel fıtığı nüksetti. Adam 2 büklüm oldu resmen. Neyse ki örnek verirken sıkıntı yaşamadı. Ama sonraki günlerimiz hep hastanede geçti, mr,röntgen, fizik tedavi falan.. hiç fırsat olmadı kk ya girmeye..
Opu ya Lale hanım girdi, hemşire 16 yumurta toplandı diyince ağlamaya başladım :) 16 acayip bi sayı benim için. O kadar vitamin kullandığım dönemde bile 16 yı görmedim hiç. Muayenede 7 yumurta var demişti hatırlarsanız, 16 yı duyunca şok oldum. Çok umutluydum, 5.güne 5-6 tane kalır diye düşünüyodum.
1.gün embriyolog aradı. 16 yumurtanın 11 i dolu çıkmış, 10 u döllenmiş. Yani 10 yumurta yoluna devam ediyormuş.
3.gün aradılar. 5 tanesi olağan büyümesine devam ederken 5 tanesi geriden geliyormuş.
Bugün 5.gün geldi. Kimse aramıyor. Kafayı yicem. Ben aradım, onlar sizi arar dediler. Saat 15.30 gibi aramışlar ama ben eşimin doktoruyla görüşüyordum. Bekledim yeniden aramayınca ben aradım. Bi kıza bağladılar. Sadece 2 tane kalmış(( çok üzüldüm açıkcası.
Bu sefer ngs ye göndermeyelim dicektim ama zaten biyopsiyi aldık biz dediler. Açıkcası bu sefer ngs siz transfer olayım dicektim. Belki biyopsi alırken zarar veriyo olabilirler mi? Telefondaki kız da hiçbişi bilmiyo, ne sorsam cevap veremedi, ben bilmiyom dedi.
Yani güzel başladım derken yine hüsrana doğru gidiyorum sanırım( dua edin nolurrr
Kızlaaarrr selamlar:))) ben geldimmm :))
Hayırlı olsun ne güzel senin bir evladin varmış.inşallah rabbim seninle birlikte bizlere de nasip ederMerhaba, benim 5 yıl öncesinde Bahçeci'de pozitif denemem var, ilk denememde olmuştu çok şükür :) Şimdi kızım nerdeyse 5 yaşında olmak üzere, kardeş istediğimiz için bu yola yeniden girdik...Pazartesi opu'm vardı, 7 toplandı 5'i olgun çıktı ve 2si döllendi. Bugün 3.gün ve orta kalitede olduğu söylendi her ikisinin de.. İlk pozitifimde de iç açıcı değildi durum, 9 toplanmıştı 4 döllenmişti ama 4.gün transferi yapmışlardı en iyi ikisini. Biri tutmuştu çok şükür. Şimdi embriyolog 5.güne kadar beklemek istediklerini söyledi ama zaten 2 olan embriyo sayısıyla oldukça risk almış olacağız. Yine de her şeyin kısmet olduğuna inanıyorum. İlkinde de çok iyi kalite olmayan 4.gün embriyosu tutmuştu. O yüzden benzer durumdaki arkadaşlara da umut olsun. İnanın bir çocuk sahibi olduktan sonra Allah olmayanlara nasip etsin diyip uzun zaman düşünmedim yeniden tedaviyi, ancak şartlar böyle gerektirdi ve yeniden en az ilki kadar heyecanlıyım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, sevgiler.
Haydaaa gercekten mi şansa bak :)) senin nasıl geçti opu? Bugün kaçıncı gün? İnşallah güzel sonuçlar alırız ikimiz deBianca_82 Geçmiş olsun canım.ya inanır mısın bizim de opudan 5 gün önce eşim belini incitmiş bir geldi eve dik duramiyo bile.neyse opuya kadar toparladı biraz. İnşallah senin embriyolar sağlıklı gelir hadi hayırlısı olsun
Yazmışsın zaten görmemişim :)Benim de opu pazartesi oldu.26 yumurta toplanmış salı günü aradılar 10 tanesi olgun çıkmış döllenmiş.Bugün yine aradılar 10 tanesinden 9 tanesi günüyle uyumlu gidiyor dediler 1 tanesinin gelişimi 2. günde kalmış yani 9 tane devam ediyor.Cumartesi yi bekliyorum yeniden aramaları için.kalanların hepsini ngsye göndermeyi istiyoruz.hakkımızda hayırlısı artık.Rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin
İnşallah artık bekleyip göreceğizYazmışsın zaten görmemişim :)
Valla süper bi sayı canım. İnşallah en az 5 tane kalır 5.güne
Eşine de çok geçmiş olsun buarada
Hergün zeytinyağında bekletilmiş 1 adet incir, hergün 3-4 km yürüyüş, sağlıklı beslenme. O kadar. Vitamin falan kullanmadım.uff valla bilgi yok
bianca_82 neler kullandın canım
LALE GÖRÜYOR AMA GÖRMÜYOR GİBİ AYARLAMIS WHAT SAP INI BEN MSJ ATTIM GİDECEKTİM İSTE HEMEN ARADI GELME DEDİ HALA GÖRÜNMEDİ OKUNMADI OLARAK GÖRÜNÜYOR 6 DAN SONRA MUTLAKA DONUYORLARHergün zeytinyağında bekletilmiş 1 adet incir, hergün 3-4 km yürüyüş, sağlıklı beslenme. O kadar. Vitamin falan kullanmadım.
Ama zaten gördüğün gibi sona kadar yaşamadı embriyolardün konuştuğum kız hiçbişi bilmiyodu, bugün yeniden uzman birine sormaya çalışcam.
Lale hnma mesaj attım ama okumadı bile henüz msjı.
Bu arada 3 tane de geriden geliyormuş, bugünkü gelişimlerine bakıcaz dediler. 6.güne bu şekilde yavaş ilerleyen embriyodan hayır gelir mi bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?