• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman hep aynı şeyleri konuşuyo. Kaç yaşından önce/sonra tüp bebek yapılır vs.. daha detay bilgiler vermesi gerek bence. Mesela ntv ye sorun da bülent tıraş çıkıyor, daha iyi bilgiler veriyor. Mustafa hocanın da böyle yapması gerek bence
canım mustafa hoca çok güzel anlatıyor aslında ama ona ne sorular soruyorsa programda oda onları anlatıyor

Ben de aranıza yeni katıldım.bugun kontrol vardi.sağda solda yumurtalar var dedi doktor ama kaç tane olduğunu soylemedi.ilk ignemi yapicam bugun.Bizim yumoşlar ngs'ye gidecek 5. güne kalırsa .İnşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Canım hayırlı olsun tedavin kim doktorun inşallah olumlu sonuç alırsın ngs sadece bahçecide sanırım

Bizde burada ki yorumlar doğrultusunda bahçeci tüp bebek merkezini aradık. İlk ve son görüşmemiz telefonla oldu.tel den görüştüğümüz kişi konuşmasına ilk önce tüp merkezini överek başladı. Dünya 3. Sü olduğu felan işte. Sonra fiyat konusuna geldik.bize bir paket kampanyaları olduğunu söyledi.paket fiyatı 8.000 tl.bize makul geldi.sonra artı olarak 500 tl muayene ücreti .tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri......Bende fiyat uygun ama 500 tl muayene ücreti çok fazla sonra tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri yanı bu nasıl bir paket diye sordum.bu konuda net bir fiyat vermelerini birazda yardımcı olmalarını söyledim.tel deki bayan biz sadece sağlık çalışanlarına yüzer 5 indirim yapıyoruz düşünürseniz bizi tekrar arayın dedi ve kapattı. Bir kere paket fiyat denildiğinde bütün herşey dahil fiyat anlaşılmaktadır.ayrıca 500 tl bir muayene ücreti makul bir fiyat mı. Sonuçta herkes çok zor şartlarda bu paraları kazanıyor.ayrıca tahlil ve ek hizmetlerin ne kadar tuttuğu belli değil ucu açık.benim edindiğim izlenim herkes kendi cebini düşünüyor.Ben bu konularda çiğ biri değilim yıllardır bir umut hastane hastane geziyorum.Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin.bu paylaşımı kimseyi tesir altında bırakmak için yapmıyorum.Herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah

Canım iyi kliniklerin nerdeyse hepsinin muayene ücreti Bu kadar. 8 bin tl pakete birçok şey dahil ek ücret dediği şey ameliyatlık yada genetik testlik durumlar ki hangi merkeze gidersen git histereskopi yada genetik için ekstra para istiyor tüp bebek pahalı bir tedavi ne yazık ki:110:

Bizde burada ki yorumlar doğrultusunda bahçeci tüp bebek merkezini aradık. İlk ve son görüşmemiz telefonla oldu.tel den görüştüğümüz kişi konuşmasına ilk önce tüp merkezini överek başladı. Dünya 3. Sü olduğu felan işte. Sonra fiyat konusuna geldik.bize bir paket kampanyaları olduğunu söyledi.paket fiyatı 8.000 tl.bize makul geldi.sonra artı olarak 500 tl muayene ücreti .tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri......Bende fiyat uygun ama 500 tl muayene ücreti çok fazla sonra tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri yanı bu nasıl bir paket diye sordum.bu konuda net bir fiyat vermelerini birazda yardımcı olmalarını söyledim.tel deki bayan biz sadece sağlık çalışanlarına yüzer 5 indirim yapıyoruz düşünürseniz bizi tekrar arayın dedi ve kapattı. Bir kere paket fiyat denildiğinde bütün herşey dahil fiyat anlaşılmaktadır.ayrıca 500 tl bir muayene ücreti makul bir fiyat mı. Sonuçta herkes çok zor şartlarda bu paraları kazanıyor.ayrıca tahlil ve ek hizmetlerin ne kadar tuttuğu belli değil ucu açık.benim edindiğim izlenim herkes kendi cebini düşünüyor.Ben bu konularda çiğ biri değilim yıllardır bir umut hastane hastane geziyorum.Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin.bu paylaşımı kimseyi tesir altında bırakmak için yapmıyorum.Herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah
Haklısınız fiyatlar uçuk arkadaşım. Fakat neredeyse her klinkte fiyat ve sistem aşağı yukarı böyle. Paket fiyat dedikleri tüp bebek sürecindeki muayeneler, yumurta toplama, transfer falan. Ama bunun dışında dondurma işlemi, genetik test vs extra ücretli. Hele bi rahim dondurma parası alıyolar akıllara zarar. Çok saçma bir kalem bence. Mesela bu rahim dondurma ücreti ve ilk muayene ücreti Memorial da yok bildiğim kadarıyla. Belki oranın da başka bi extrası vardır, bilemiyorum.
Siz 1-2 hastaneyle daha görüşün, muhtemelen benzer fiyatlandırma göreceksiniz. Sonrasında karar verirsiniz.
Ama tüp bebek başlamadan önce bütün kan,pıhtılaşma,kromozom tahlillerinizi devlet hastanesinde yaptırın mutlaka.
Bu arada 2019 da zam gelebilir bilginiz olsun.
Hayırlısı olur inşallah

Canimm haklisin ama iste inan ben heryerde mua ucretini ayri odedim. Ama dedigin gibi tabi paket denince yanls anlaman normal. Hepsini icerio gibi dusunuyo insan. Ben 10 yil kapi kapi gezdik bahcecide anne oldum. Yine de basarili yer vazgecme ordan derim. Tez zamanda evladini kucagina al insallah ongorusmeleri ucretsz bi yuzyuze gorus doktrlarla derim ben

Canım cok haklısın ama iyi merkez için Bursadan geleceğim banada anlattıklarında cok karışık geldi mail istedim asağıda inceleyebilirsin gittim görüştüm ,MUSTAFA HOCA İLE GÖRÜŞTÜM İÇİME SİNDİ AYRICA BUNUN İÇİN PARA BİRİRKTİRİP OYLE GİDECEĞİM DAHA SONRA ZOR DURUMDA KALMAMAK İÇİN İNSALLAH
Vildan Hanım,iyi günler dileriz.

Tüp bebek süreci normal şartlarda 21 gün süren tedavidir.fakat bahçeci tüp bebek merkezi olarak kişiye özel tedaviler uygulandığı için size net süre konusunda bilgi vermem çok zor.muayenede doktorunuzun sizin için planladığı yol haritası ile birlikte tedaviniz belirleniyor olacaktır.

Tüp Bebek fiyatımız 8000-TL dir. Tüp Bebek tedavisine başlarken kullanılacak ilaçları eczaneden kendiniz alıyorsunuz ortalama maliyeti 1,500-TL / 2,000- TL bulmaktadır.

Kliniğimizde muayene ücretleri Uzman Dr.400-TL, DoçDr. 500-TL Profesör Dr. Mustafa Bahçeci bey’in 700-TL dir.

Tedaviye başlarken yapılan rutin hormon tahlilleri ise tüp bebek fiyatı olan 8000-TL paketin içindedir. Bu tahlillerin ismi Estradol, Progesteron , LH ve 1 adet gebelik testidir. IMSI işlemi de paketin içindedir.

Ancak doktor muayenesinden sonra tüp bebek tedavisine başlamadan öncesi veya sonrasında oluşabilecek bir operasyon, genetik tahlil, radyolojik filmler ve biyokimya tahlilleri ile tüp bebek ilaçlarının dışındaki diğer ilaç ücretleri 8000 TL paketin dışında olup ekstra ücretlendirilir.

Psikolojik danışmanlık hizmetini size ücretsiz sunuyoruz.

Tedaviye başladığınız zaman 2,400-TL kaparo yatırmanızı, kalan bakiyeyi de OPU ( Yumurta Toplama ) sırasında yatırmanız gerekmektedir. Nakit ve Kredi kartı ile yatırabilirsiniz.

Spermiyogram testi 290-TL dir.

Embriyo işlemlerimizin 1 yıllık bakım ve dondurma hizmet ücreti 1,750-TL dir.

Saygılarımla,

Hasta İlişkileri

Elif Hut

0533-426-01-35 ( Telefon İle görüşmek isterseniz her zaman arayabilir veya whatsap üzerinden iletişim kurabilirsiniz )

Canım hayırlı olsun tedavin kim doktorun inşallah olumlu sonuç alırsın ngs sadece bahçecide sanırım
Teşekkür ederim.Remzi bey doktorum.yarın yine muayene var cuma ya da cumartesi opu olacak sanırım.ngs kesinlikle yaptiracaz. 5 normal yolla düşük 2 aşılama 3 başarısız tup bebek var

ben daha başlayamadım hayırlısı cok istiyorum ama eşim yeni ameliyat oldu :hasta:

Back