Bugün görüştüm biraz pahalı olduğu için dört tane gönderecegim ama hepsinden biyopsi alınmış inşallah her şey bizim için güzel olucakSen kaçtane ngs ye gönderdin S sinsirella2
İnşallah 4 ü de sağlam gelir. Fiyat gercekten pahalı yaa.. ama 4 çok iyi bi sayı, bol şans canımBugün görüştüm biraz pahalı olduğu için dört tane gönderecegim ama hepsinden biyopsi alınmış inşallah her şey bizim için güzel olucak
Bu arada bugün ders çalışmakta hiç giremedim o yüzden yeni gördüm msjını
Valla inşallah dediğin gibi olur. Mümkünse 1 değil de 2 olsunHayırlısıyla senin güzel haberlerini alacağız sana tek şey söyleyeyim bir tane olsun bizim olsun hiç canını sıkma benden iki kere embriyo toplandı bir seferinde 6 embriyo Blast oldu digerinde sekiz embiriyo blast oldu hiç bir sağlık problemi Yok yaşlar genç ama olmayınca olmuyor. Geçen bir arkadaşın bir tane embriyosu oluşmuştu o da bebek olmuştu o yüzden pozitif ol belki bu sefer senin sırandır
amin insallahValla inşallah dediğin gibi olur. Mümkünse 1 değil de 2 olsunikiz çok istiyorum ama sağlıklı sıhhatli olsun yeter tabi
Canım yumurta toplama ne zaman
Ayy canımmCanım yumurta toplama ne zaman
Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsunallah yardımcımız olsun
Ederim tabiki transfer oldumu senin canımyaaa bende çok merak ediyorum
bianca_82 nerelerdesin bence strese girmemek için girmiyor siteye ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARIMDASIN
anneveoglusu BANA DA DUA ET İNSALLAH
Benim tedavi regli ile başlıyacak insallahEderim tabiki transfer oldumu senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?