Hayırlısıyla senin güzel haberlerini alacağız sana tek şey söyleyeyim bir tane olsun bizim olsun hiç canını sıkma benden iki kere embriyo toplandı bir seferinde 6 embriyo Blast oldu digerinde sekiz embiriyo blast oldu hiç bir sağlık problemi Yok yaşlar genç ama olmayınca olmuyor. Geçen bir arkadaşın bir tane embriyosu oluşmuştu o da bebek olmuştu o yüzden pozitif ol belki bu sefer senin sırandır

İnşallah 4 ü de sağlam gelir. Fiyat gercekten pahalı yaa.. ama 4 çok iyi bi sayı, bol şans canım

Valla inşallah dediğin gibi olur. Mümkünse 1 değil de 2 olsun ikiz çok istiyorum ama sağlıklı sıhhatli olsun yeter tabi

Merhaba kızlar. 9 Kasım’da 1 tane embriyo transferim oldu. 3. Gün embriyosu. Geride 4 yumurtam vardı. 1 tanesi hiç embriyo oluşmamış. Diğer 3 tanesi de 5. Güne ulaşmadı dediler. 3. Gün embriyosu için Güvenç hoca çok sağlıklı ve atak bir embriyo dedi ve Cuma günü transfer gerçekleşti. Ama diğer 4 ü 5. Güne ulaşmayınca acaba bu da benimle değil mi diyorum çok heyecanlı bekleyiş. Zaman geçmiyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bianca_82 biz seninle aynı gün başlamıştık tedaviye ama sen hızlı çıktın maşallah.Benim yumurta toplama pazartesiye kaldı.İnşallah bol bol kaliteli yumurtalarin olur.

Kızlarr youtubede rastladım, pamuk dedemiz kanal d ye çıkmış.

Canım nasıl geçti opu embriyolarin nasıl rabbim emeklerini boşa cikarmasin dualarimdasin bianca_82

yaaa bende çok merak ediyorum
bianca_82 nerelerdesin bence strese girmemek için girmiyor siteye ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARIMDASIN

anneveoglusu BANA DA DUA ET İNSALLAH

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Hamile olanlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyenlere de mutlu haberler alın inşallah. Benim de perşembe opum var. Lütfen dualarınızda benide unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…