- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Bugün sohbet ettik Ebru Hanımla daBenim dr ebru hanimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün sohbet ettik Ebru Hanımla daBenim dr ebru hanimdi
İnşallah cok sağolİnşallah güzel sonuçlanır hayırlısıyla
en saglıklı cevabı merkezden alırsınız oraya sormanız daha mantıklı cunku cok kan tahlılı yapılıyor ben hatırlamıyorum esımden oyle bır test ıstenmedı ama yınede sorunMerhaba bahceci eşimden aptt ve trombontin zamanı testlerini istedi. Bunlar kanın pıhtılaşması ile ilgili testler ve mantık olarak eşimden değil benden istenmesi gerekmez miydi ? Benden istenmedi. Yanlışlık olmuş olabilir mi? Sizin eşlerinizden istendi mi ?
Whatsapp hattından sordum bakalım. Bilmiş hasta olmak da istemiyorum ama zeynep kamilde rapor cıkarırken benden isteyip eşimden istememişlerdi hatta bu testleri anestezi istiyor.en saglıklı cevabı merkezden alırsınız oraya sormanız daha mantıklı cunku cok kan tahlılı yapılıyor ben hatırlamıyorum esımden oyle bır test ıstenmedı ama yınede sorun
Bende bu ay başlıcam güvenç beyle çok stresliyimSelamlar kızlar bende Güvenç hocaya gidiyorum.Rahim dinlendirme aşamasındayız şuan yasmin kullanıyorum
Ön görüşme ücretsiz canım muayene ücreti 650 sanırım tüp bebek 12 bin İstanbul içinMerhaba bahcecide tüp bebek fiyatı ve muayene ücreti ne kadar acaba
750 ödedik bugün biz zam gelmiş olabilirÖn görüşme ücretsiz canım muayene ücreti 650 sanırım tüp bebek 12 bin İstanbul için
Dr.Sabri bey ile başladık şu anda memnunuz onunla yola devam ediyoruz,aynı gün(750 ödediğimiz)3.400 yada 3.700 tam hatırlamıyorum küsüratını bir ödeme daha yaptık oda tedaviye başladığımız içinmiş genel ücretten düşülecek dendicanım hangi hekim için 750 ödedin memnun kaldın mı görüşmeden
İlk görüşme ücretsiz muayene ücreti 750 tl 6 ay geçerliliği varEbru Öztürk ün muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı
Evet değişiyor proflar 750 tlprof doçent falan ücret değişiyor mu kızlar bende randevu almak istiyorum kime gideceğim bilmiyorum
Görümcem kullandı rahim duvarını kalınlaştırıyor.Climara forte bant ilk defa duyuyorum kızlar kullanan var mı işe yarıyor mu? Çok şaşırdım rahim duvarını kalınlaştırıyormuş