Teşekkürler. Sanırım iyice itemiyorum. Çünkü çok çıkıyor böyle az bir parça değilOlabilir cnm. Ya itemiyorsun ya da vücut gerekeni atıyor olabilir. Ara ara bende de olmuştu. Sırtüstü yatio ayaklarını biraz havada dursa bile yeter
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Hastaları
- Konu Sahibi Rline
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Teşekkür ederim. Yarın transfer olacam dua edin banaevet canım hepimizin başına geldi iyi itmek gerekiyor fitili ama yine de fazlası geri geliyor bilgin olsun
Bana doktorum ger çıkabilir işe yaramıyor vs düşünme dedi vücut gerekeni alıp eritemediğini atıyormuş ama istenildiğinde kadar itecekmişizzzMerhaba kızlar. Bi şey soracağım doktor progestan fitil verdi bugün kullanmaya başladım aldıktan sonra bi saat kalkmıyorum uzanıyorum ama fitilin çoğu geri çıkıyor. Kullanan bilgisi olan var mı
Bende çok korktum işe yaramaz diyeBana doktorum ger çıkabilir işe yaramıyor vs düşünme dedi vücut gerekeni alıp eritemediğini atıyormuş ama istenildiğinde kadar itecekmişizzz
Korkmayın vücudunuz gerekli olanı alıyormuş diğerini atıyormuş içimiz rahat olsunBende çok korktum işe yaramaz diye
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Merhaba,Allah yeni başlayan tüm anne adaylarına kolaylıklar versin. Fiyatlar çok artmış
Yeni fiyatlar hakkında bilginiz var mı? Son durum nedir bahçeci'de?
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
16500 olmuş ben bu ay başladım zam gelirmi bilmemMerhaba,
- 27 Şubat 2022
- 4
- 5
- 1
Merhaba, acaba bu fiyata kullanılacak ilaçlar dahil mi?16500 olmuş ben bu ay başladım zam gelirmi bilmem
Bir de genel olarak bu merkezde tedavi olup hamile kalmış anne adaylarına danışmak istediğim bir şey var. Gebelik takibi ve doğum için de burayı mı tercih ettiniz? Yoksa hamile kaldıktan sonra başka bir hastaneye/doktora geçmeyi önerir misiniz?
- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Maalesef son fiyatlarla ilgili bilgim yok. Ama maalesef herşey gibi orada da her işleme zam gelmiş. Size tavsiyem ücretsiz on görüşmeye giderken tahliller; hsg; spermiyogram testlerinizi yaptırıp gidin.Merhaba,
Merhaba, acaba bu fiyata kullanılacak ilaçlar dahil mi?
Bir de genel olarak bu merkezde tedavi olup hamile kalmış anne adaylarına danışmak istediğim bir şey var. Gebelik takibi ve doğum için de burayı mı tercih ettiniz? Yoksa hamile kaldıktan sonra başka bir hastaneye/doktora geçmeyi önerir misiniz?
İlaçlar değişiyor. 1 hafta kullanılanlar da var sonrasında devam edilenlerde. Ben takibi Zeynep Kamil de ve kendime yakın tıp merkezinde devam ettim
- 18 Ekim 2021
- 320
- 147
- 33
- 30
İlaçla r hariç cnm ortalama 30 bini buluyorMerhaba, acaba bu fiyata kullanılacak ilaçlar dahil mi?
- 13 Eylül 2013
- 23
- 16
- 288
Merhaba kızlar. Bi şey soracağım doktor progestan fitil verdi bugün kullanmaya başladım aldıktan sonra bi saat kalkmıyorum uzanıyorum ama fitilin çoğu geri çıkıyor. Kullanan bilgisi olan var mı
- 13 Eylül 2013
- 23
- 16
- 288
Merhaba ben altı aylık oldum neredeyse hala kullanıyorum bi iki kere fitil olarak aldım. Sonrasında benim de içim rahat etmediği için hap olarak kullanmaya başladım ilk zamanlar mide bulantısı baş dönmesi yapıyor evet ama bence zamanla alışıyor vücut şuan benim için paroldan farksız oldu. Eğer tek doz alıyorsan günde mutlaka yatmadan önce al etkisini azaltıyor böyle olunca
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın bebeğinizi İnşallah ben kucağıma aldım çok şükür 2 aylık olduk bile rabbim herkese nasip etsin inşallah.. hamilelik güzel belki ki benim için çok zordu ama kucağına alınca şahane bişey isteyen her kadın yaşasın bu duyguyu inşallah kaç haftalık oldunuz ? Ve dr kimdi?kızlar bu sayfa sessşz kalmış bende ne zamandır giremiyordum allaha şükür hamileyim sizler neler yapıyorsunuz herkese iyi ramazanlar
Ben istanbul umut bahçecide ebru hanıma gittim ilk seferde hamile kalıp çocuğumu kucağıma aldım çok şükür siz kime gidiyosunuzMerhaba, Bahçeci Tüp Bebek Merkezinin, hangi şubesinde yaptırdinız tüp bebeği? Bana siz hamile kaldıģınız tüp bebek merkezin yaza bilir misiniz, rica etsem.
Canım çok sevindim hayırlı olsun sende bahçecideydin değil mi?kızlar bu sayfa sessşz kalmış bende ne zamandır giremiyordum allaha şükür hamileyim sizler neler yapıyorsunuz herkese iyi ramazanlar