Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gereksiz test istenmedi benden çünkü hepsini devlette yapıp götürdüm rapor aşamasında o testlerin ne olduğunu öğrenip hepsini yaptırıp ilk görüşmeye öyle gidinMerhaba,
Benim Çapada 2 negatif aşılama deneyimim var. Tüp bebek için rapor çıkarıp özelde yaptırmayı düşünüyoruz. Çünkü Çapada 6 ay sonrasına randevu veriyorlar. Bahçeciyi çok övüyorlar ama gereksiz çok fazla test istendiği söyleniyor. Burada tedavi gören sevgili arkadaşlar bu konuyla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim.
Birde Bahçeci Fulya Hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz. Doktorlarla iletişim kurmak kolay mı?
Şimdiden teşekkürler :)
canım bir de tüp bebek merkezinden istedikleri bazı testler var onları öğrenin mesela rubella ben yaptırmamıştım tedavinin ortaında istediler acil mecburen orda parayla yaptırdım önceden haberim olsaydı devlette yapğtırabilirdim... tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızRapor çıkarmak için yaptığımız tüm testlerle geldik şimdi görüşmeden çıktık Güvenç hocayla gayet olumluydu merkezle doktorla ilgili hiç sorun yok doktor bey çok samimi galiba burada başlayacağız tedaviye sizin doktorunuz kimdi Z zeynokoloji
Raporlu ama eski fiyatlar canım malesef güncelden haberim yokMerhaba bu fiyatlar raporlu mu raporsuz mu hali
Raporlu ve 2020nin evet canım. Suan durumlar ne tam bilmiyorumBu fiyatlar 2020 nin raporlu fiyatları sanırım eğer değilse bu kadar çok zam gelmiş olamaz
Bende tedaviye hasta olunca Umutta başlayacağım. Ama Dr konusunda çok kararsızım. Sorun erkek infertilitesi olduğundan Sabri Bey ile görüştük ama. Ebru Hanım da aklımdahımm söylemediler bugün hiç teşekkür ederim söylediğin için arayıp öğrenelim yaptıralım çünkü önünüzdeki ay başlanacak tedaviye vakit var devlette yaptırabiliriz.. isteyen dileyen herkes güzel sonuçlar alır inşallah
bende bursa bahçecide denedim betül hanımda çok tatli hekimdiBende tedaviye hasta olunca Umutta başlayacağım. Ama Dr konusunda çok kararsızım. Sorun erkek infertilitesi olduğundan Sabri Bey ile görüştük ama. Ebru Hanım da aklımda
Ben başladım Sabri Hoca İleben de hala karar verebilmiş değilim hayırlısı olsun hakkınızda :)
Bursada değil ama umut olmaya geldim kontorllerimde 2 yumurtam gözüküyodu opuda 4 tane toplandı 3 ü olgundu 2 si döllendi 5.güne 1 tane kaldı. Çok korkmuştm Ebru hoca yarışı kazanan o demekki hiç korkma dedi doğru çıktı oğlum yarışı kazandı şimdi heyecanla doğmasını bekliyoruz rabbim emekleriniz karşılığını versin hayırlısıyla önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun inşallahkızlarr bursa bahçecide bıraz umut olun bıze amh düşük olanlar kaç yumurta toplandı kaçı embriyo oldu transfer olup hamile kalan var mı?
Benim dr ebru hanimdiBende tedaviye hasta olunca Umutta başlayacağım. Ama Dr konusunda çok kararsızım. Sorun erkek infertilitesi olduğundan Sabri Bey ile görüştük ama. Ebru Hanım da aklımda
cok sevındım hayırlısıyla kucagınıza almak nasıp olsun sonradan toplanan yumurta cıkması cok guzel bırsey ya :)Bursada değil ama umut olmaya geldim kontorllerimde 2 yumurtam gözüküyodu opuda 4 tane toplandı 3 ü olgundu 2 si döllendi 5.güne 1 tane kaldı. Çok korkmuştm Ebru hoca yarışı kazanan o demekki hiç korkma dedi doğru çıktı oğlum yarışı kazandı şimdi heyecanla doğmasını bekliyoruz rabbim emekleriniz karşılığını versin hayırlısıyla önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun inşallah
Ben çok araştırmıştım hep görününden fazla toplanıyormuş zaten döllenenlerde hep gözüken 2 tane herhalde diye düşünüyorum. Sizin amh ve yaş kaç?cok sevındım hayırlısıyla kucagınıza almak nasıp olsun sonradan toplanan yumurta cıkması cok guzel bırsey ya :)
benım amh iyi 1,45 yas 30 ama çıkolata kıstı oldugu ıcın yumurtalarımı mafedıyor ılkkez bahcecıde denıcem bakalım ne olur sonucBen çok araştırmıştım hep görününden fazla toplanıyormuş zaten döllenenlerde hep gözüken 2 tane herhalde diye düşünüyorum. Sizin amh ve yaş kaç?
İnşallah güzel sonuçlanır hayırlısıylabenım amh iyi 1,45 yas 30 ama çıkolata kıstı oldugu ıcın yumurtalarımı mafedıyor ılkkez bahcecıde denıcem bakalım ne olur sonuc