Şuan tüp bebek fiyatı 10.500 yeni yılda 3.500 zaman geliyor bilginiz olsun.Aralık sonu yine zam gelecekti bir an önce baslamalisin uygunsan canım
Dondurmaya ne kadar geliyor biliyormusunuzŞuan tüp bebek fiyatı 10.500 yeni yılda 3.500 zaman geliyor bilginiz olsun.
kesin bilgi mi ya ben ocak ayında gelebiliyorumŞuan tüp bebek fiyatı 10.500 yeni yılda 3.500 zaman geliyor bilginiz olsun.
Evet Aralık sonu zamlı fiyat olacak dondurma 2200fu transferim ocakta olacak mecbur zamlı fiyat verecegizŞuan tüp bebek fiyatı 10.500 yeni yılda 3.500 zaman geliyor bilginiz olsun.
acaba ne kadar olacak bana da öyle dediler zamlı ücreti ödeyeceksiniz dediler inşallah olumlu sonuçlar alırız ve güzel haberlerimiz gelirEvet Aralık sonu zamlı fiyat olacak dondurma 2200fu transferim ocakta olacak mecbur zamlı fiyat verecegiz
Şuan 10.500tup 2200dondurna 1750rahim dinlendirme 325 ngs ama yılbaşında ne olacak bilmem bir arkadaş 3.500zam gelecek yazmış doğrudur 14falan olacak sanırsam en az 2500dondurma olur 2000-2250de rahim dinlendirme olur sanirsamacaba ne kadar olacak bana da öyle dediler zamlı ücreti ödeyeceksiniz dediler inşallah olumlu sonuçlar alırız ve güzel haberlerimiz gelir
doğrudurŞuan 10.500tup 2200dondurna 1750rahim dinlendirme 325 ngs ama yılbaşında ne olacak bilmem bir arkadaş 3.500zam gelecek yazmış doğrudur 14falan olacak sanırsam en az 2500dondurma olur 2000-2250de rahim dinlendirme olur sanirsam
Bahçeci demi basliyacaksin sende tatlimdoğrudur
benimde randevum 5 ocakta canım nasipse inşallah bu kadar yükselmez fiyatlarkesin bilgi mi ya ben ocak ayında gelebiliyorum
Onu bilmiyorum maalesef. Aşılamadan sonuç alamadığımız için bir dahaki aya tüp bebek tedavisine başlayacağız. Dondurma işlem fiyatını bilmiyorum. Ama bahçeci Fulya arayarak fiyatlarla ilgili bilgi alabilirsinizDondurmaya ne kadar geliyor biliyormusunuz
Evet kesin bilgi. Ayın 9 unda aşılamam yapıldı 22 sinde negatif sonuç aldım. Doktorum dinlemem için bir ay süre verdi bana. Diğer ay adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız. Yeni yılda 3.500 zam geliyormuşkesin bilgi mi ya ben ocak ayında gelebiliyorum
ben başladım ben opu oldum bitti pazartesi günü haber verecekler duruma göreBahçeci demi basliyacaksin sende tatlim
ona göre dondurma işlemim olacak onun için ücret ödeceğim senin durumun nedir ? doktorun kim? fulyadamısınBahçeci demi basliyacaksin sende tatlim
İnşallah canım zaten maddi olarak zor oluyor inşallah bu kada artmazbenimde randevum 5 ocakta canım nasipse inşallah bu kadar yükselmez fiyatlar((
İnşallah güzel sonuç alırsınız keske zam gelmeseydi ya zaten maddi zor oluyor ama yapacakta bisey yok maalesefEvet kesin bilgi. Ayın 9 unda aşılamam yapıldı 22 sinde negatif sonuç aldım. Doktorum dinlemem için bir ay süre verdi bana. Diğer ay adetimle birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağız. Yeni yılda 3.500 zam geliyormuş
İnşallah güzel sonuç alırsınız keske zam gelmeseydi ya zaten maddi zor oluyor ama yapacakta bisey yok maaleseft
Çok teşekkür ederim inşaAllahİnşallah güzel sonuç alırsınız keske zam gelmeseydi ya zaten maddi zor oluyor ama yapacakta bisey yok maalesef
Yok ben umuttayim cem çelik drumona göre dondurma işlemim olacak onun için ücret ödeceğim senin durumun nedir ? doktorun kim? fulyadamısın
Nezaman oldun opu kaç yumurtan toplandiona göre dondurma işlemim olacak onun için ücret ödeceğim senin durumun nedir ? doktorun kim? fulyadamısın
amin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte inşallahÇok teşekkür ederim inşaAllah
ilk aşılamamdı umudumuz vardı biraz ama oda olmadı hayırlısı dedik. Evet maddi yönden biraz sıkıntılı bir süreç zorluyor haliyle..Sonucunda evladını kucağına alabilmek varsa değer. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?