• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?:110:

arkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?:110:
Evet baya uçuk ama tüp bebek fiyatını geç işlemler daha uçuk histeroskobi falan ama maksat evlat sahibi olmak olunca borc harç yapıyoruz birşeyler ama inan hiç kolay degil

canım tüp bebek maalesef kendi başlı başına pahalı bahçecide operasyonlar o kadar pahalı değil ama ben bir histeroskopiye 25 -30 bin para verenleri duydum başka merkezlerde

Bence normal çünkü heryer böyle zaten. Devlet gibi değil tabi ama 9000 TL gibi ilaçlar zaten standart eczanede. Bahçeci için normal. Kesinlikle içiniz rahat şekilde verebilirsiniz ücreti. Hiç zaman kaybetmeden gidin derin Bahçeciye en azından bi görüşün

canım tüp bebek maalesef kendi başlı başına pahalı bahçecide operasyonlar o kadar pahalı değil ama ben bir histeroskopiye 25 -30 bin para verenleri duydum başka merkezlerde
Nee 25.30mu sanki beyin ameliyatı yapacaklar çok saçma sadece insanı sömürmek bu ya parası olan iyi hoşta olmaysn ne yapacak Türkiye'de de herkes zengin degilki genel kesim askari ücret biz zaten kaç senede zor birikiyor bı tüp bebek parası rabbim vicdanlilarla karsilastirsin.

Aralık sonu yine zam gelecekti bir an önce baslamalisin uygunsan canım

MERHABA UMUT TÜP BEBEK CEM BEYDEN RANDEVUM VAR NASİPSE 5 OCAKTA İLK GÖRÜŞMEM OLACAK ÇOK HEYECANLIYIM.. TEDAVİ OLAN VE PROSEDÜR KONUSUNDA BİLGİ VERECEK VARMI ACABA...

Back