- 5 Eylül 2020
- 284
- 460
- 23
- 31
6.gün 4aa ydıbende cem beyın hastasıyım kacıncı gun embrıyosuydu transfer olan bende trasfer beklıyorum da merak edıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.gün 4aa ydıbende cem beyın hastasıyım kacıncı gun embrıyosuydu transfer olan bende trasfer beklıyorum da merak edıyorum
bana da blast embriyo 3 adet dendı ne oldugunuda anlamadım heyecandan 3 sayısına takılıdım6.gün 4aa ydı
Blast 5.güne gelen embriyolara deniyor canımbana da blast embriyo 3 adet dendı ne oldugunuda anlamadım heyecandan 3 sayısına takılıdım
inşallah canım biribirimize umut oluruzcanım blast dedilerse iyi bişey sevin güzel embriyo demek inşallah hayırlı haberler verirsin sanada umut olur burası
İnşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif olur . Genetik test mi isticek acaba.Arkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı
Benide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdanbana da blast embriyo 3 adet dendı ne oldugunuda anlamadım heyecandan 3 sayısına takılıdım
amın canım amın insallah. bende cem celıkın hastasıyım. dun adetım basladı bu ay aksılık olmazsa transfer olacak 1 ay rahım dınlendıre yaptılar cok heyecalıyım . yarın transfer oncesı ılaca baslayacgımBenide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdan
blast olunca ne oluyor onu öğrenebilir miyim ?Benide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdan
Evet canım genetik testler istedi dün verdim 20 güne çıkar dedi hayırlısı artıkİnşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif olur . Genetik test mi isticek acaba.
5.güne giden embriyolara blast deniyor Rahime tutunma olasılığı yüksek olan embriyolar tabi bu birazda nasip işi benimde blasttı ama olmadıblast olunca ne oluyor onu öğrenebilir miyim ?
benimde ilk denemede 6. güne gitti ama maalesefki tutunmadı5.güne giden embriyolara blast deniyor Rahime tutunma olasılığı yüksek olan embriyolar tabi bu birazda nasip işi benimde blasttı ama olmadı
Genetik verdiniz mi pekibenimde ilk denemede 6. güne gitti ama maalesefki tutunmadı
Şimdi bende bahçecide deneyeceğiz ama tedavi görüyoruz fulyadayız bizde
Sadece eşim verdi şuanda genetik testleri kromozomlardan sıkıntı vardı ve sperm sayısı çok düşüktü.Genetik verdiniz mi peki
Geçen ay başladık ilk denememiz bahçecide negatif olunca doktorumuz ikimizden de genetik istedi verdik bakalım 20 güne belli olurSadece eşim verdi şuanda genetik testleri kromozomlardan sıkıntı vardı ve sperm sayısı çok düşüktü.
Tedavi için Bülent Erol'a gidiyor hala devam ediyor ilaçlara eşim..
Siz bu ay mı başladınız ikinizde genetik test mi verdiniz ?
Ben ilk denememi devlette yaptım ve neler yapıldığını gördüm şimdi kısmetse 2.denemem olacak ama daha başlanmadı herhalde önümüzdeki aylarda başlarız
İnşallah güzel sonuçlarınız alırsınız.Geçen ay başladık ilk denememiz bahçecide negatif olunca doktorumuz ikimizden de genetik istedi verdik bakalım 20 güne belli olur
Allah razı olsun canımİnşallah güzel sonuçlarınız alırsınız.
Hayırlısı olsun inşallah Allah hepimize nasip etsin
Y yurekliaycan canim transferin oldumu birde senin tup bebek ilaçların ne kadar tuttuBenide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdan
Yumurta toplama islemi sirasinda komple mi.uyutuluyoruz yoksa belden asagisi mi uyusturuluyor sadece ?Benide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdan
Henüz olmadı transferim. Vitaminlerim eşimin vitaminleri dahil 4270 TL gibi bişey tuttu benim .Y yurekliaycan canim transferin oldumu birde senin tup bebek ilaçların ne kadar tuttu