• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım blast dedilerse iyi bişey sevin güzel embriyo demek inşallah hayırlı haberler verirsin sanada umut olur burası

bana da blast embriyo 3 adet dendı ne oldugunuda anlamadım heyecandan 3 sayısına takılıdım
Benide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdan

Benide bursa bahçeci Betül hocanın hastasıyım , ilk defa bahçecide blast embriyom oluştu . İlk defa mutluluğumu anlatamam. 4 tane dondurdular. seninde 3 tane 5. gün embriyon varmış arkadaşım hayırlısıyla güzel gebiş sonuçları gelsin embriyolarımızdan
amın canım amın insallah. bende cem celıkın hastasıyım. dun adetım basladı bu ay aksılık olmazsa transfer olacak 1 ay rahım dınlendıre yaptılar cok heyecalıyım . yarın transfer oncesı ılaca baslayacgım

blast olunca ne oluyor onu öğrenebilir miyim ?

5.güne giden embriyolara blast deniyor Rahime tutunma olasılığı yüksek olan embriyolar tabi bu birazda nasip işi benimde blasttı ama olmadı 😅
benimde ilk denemede 6. güne gitti ama maalesefki tutunmadı
Şimdi bende bahçecide deneyeceğiz ama tedavi görüyoruz fulyadayız bizde

Genetik verdiniz mi peki
Sadece eşim verdi şuanda genetik testleri kromozomlardan sıkıntı vardı ve sperm sayısı çok düşüktü.
Tedavi için Bülent Erol'a gidiyor hala devam ediyor ilaçlara eşim..
Siz bu ay mı başladınız ikinizde genetik test mi verdiniz ?
Ben ilk denememi devlette yaptım ve neler yapıldığını gördüm şimdi kısmetse 2.denemem olacak ama daha başlanmadı herhalde önümüzdeki aylarda başlarız

Sadece eşim verdi şuanda genetik testleri kromozomlardan sıkıntı vardı ve sperm sayısı çok düşüktü.
Tedavi için Bülent Erol'a gidiyor hala devam ediyor ilaçlara eşim..
Siz bu ay mı başladınız ikinizde genetik test mi verdiniz ?
Ben ilk denememi devlette yaptım ve neler yapıldığını gördüm şimdi kısmetse 2.denemem olacak ama daha başlanmadı herhalde önümüzdeki aylarda başlarız
Geçen ay başladık ilk denememiz bahçecide negatif olunca doktorumuz ikimizden de genetik istedi verdik bakalım 20 güne belli olur

Y yurekliaycan canim transferin oldumu birde senin tup bebek ilaçların ne kadar tuttu

Yumurta toplama islemi sirasinda komple mi.uyutuluyoruz yoksa belden asagisi mi uyusturuluyor sadece ? 🙄☺️

Back