- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Merhaba görüşme nasıl geçti tedaviye başlıyor musunuzYarın tedaviye başlamak için gideceğiz. Heyecanlıyız, bakalım ne diyecek, hemen iğnelere başlayacak mıyız yoksa bir ay daha bekletecek mi, bir engel çıkacak mı :)
Merhaba tekrardan, umut verici geçti açıkçası.Merhaba görüşme nasıl geçti tedaviye başlıyor musunuzyoksa tahlil falan isteyip önümüzdeki ay mı başlayacak
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlara olsunMerhaba tekrardan, umut verici geçti açıkçası.
Hemen tedaviye başladık, gonalf 150ml ve merional. İlk iğnemi orada vurduk, 6 gün kullanıp 7. Gün tekrar kontrole gideceğiz.
Merak ettiğim ama sormayı unuttuğum birşey var, adetin 2.günü iğnelere başladıktan yaklaşık kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılır acaba?
Çok sevindim inşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur hayırlısı olsun inşallahMerhaba tekrardan, umut verici geçti açıkçası.
Hemen tedaviye başladık, gonalf 150ml ve merional. İlk iğnemi orada vurduk, 6 gün kullanıp 7. Gün tekrar kontrole gideceğiz.
Merak ettiğim ama sormayı unuttuğum birşey var, adetin 2.günü iğnelere başladıktan yaklaşık kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılır acaba?
Bende kist yoktu. Pcoluyum, rahim dinlendirme olacak sadece, aşırı uyarım sendromuna önlem olarak.Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlara olsun
kist var mıydı sende bende 2 cm kist var hemen başlatır mi acaba tedaviye çok merak ediyorum bizde yarın gideceğiz.
Hadi inşallah güzel olur, bakalım. Paylaşırım yine gelişmeleri. Yeni gelecek arkadaşlara da bilgi olsun, belki sorusu olan vardır, destek oluruzÇok sevindim inşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur hayırlısı olsun inşallahiğne kullanım süresi kişiden kişiye değişiyor mesela ben 8 gün iğne kullanmıştım 9. Gün boş geçmişti iğnesiz.
10. Gün opu olmuştu. Yumurta büyütme aşamasında 3 defa kontrole gitmiştim. Benim ilk süreç 10 gün sürdü aşağı yukarı bu şekilde olur diye düşünüyorum yumurtalara bağlı.
Habersiz bırakmaHadi inşallah güzel olur, bakalım. Paylaşırım yine gelişmeleri. Yeni gelecek arkadaşlara da bilgi olsun, belki sorusu olan vardır, destek oluruz ☺
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimBende kist yoktu. Pcoluyum, rahim dinlendirme olacak sadece, aşırı uyarım sendromuna önlem olarak.
Hemen başlatmasa bile yeter ki en doğru zamanda başlasın, öyle düşünün. Umarım çok mutlu olacağınız bir süreç yaşarsınız
kızlar merhaba nasılsınız tedavide olanlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız buralar bir sessiz kalmış
Merhaba teşekkür ederiz .Fulya’yı bilmiyorum ama bahçeci Umut baya kalabalıktı.orayla kıyaslarsak Fulya’da kalabalıktır diye düşünüyorumArkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun bol şans diliyorum Bahçeci fulyada su sıra tedavi gören var mı? Memnun mu? kalabaliklik oranı nedir ?
Dokrorunuz kim bende yarin icin randevu aldim. Lab. Konusunda bilginiz var mi bideAnkara bahceci de tedaviye bawladim ben de..igne kullanıyorum 4.gunum ve kontrole geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?