Ben de bu hafta Bahçeci tbm’ne ilk muayenemi olmaya gittim, 1 ay vitamin takviyesi kullanıp, tahlillerimizi tamamlayıp bu ay sonunda adetim ile birlikte başlayacağız. Umarım benim hikayem de sizinki gibi güzel biter
Tebrik ederim, sağlıkla kavuşun inşallah

Aa öyle mi, doğru yerdesin❤ Doktorun kim kuzum inşallah seninde mutlu haberini alırızz Senin adına heyecanlandımmm

bende bahçeci mehmet beyde tedavi görüyorum canım havuz işlemindeyim umarım bizde güzel haberler alırız hem kendim hem sizler için dua ediyorum

bende bahçeci mehmet beyde tedavi görüyorum canım havuz işlemindeyim umarım bizde güzel haberler alırız hem kendim hem sizler için dua ediyorum
Bende mehmet bey’de tedavimi görmeye başladım. İğnelerin 3. Günündeyim pazartesi tekrardan görüşmemiz var
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun

amin canım benimde haftaya ikinci defa toplama işlemim yapılacak sonra transfer olacak bakalaım

Remzi bey’e gittik, huzurlu ayrıldık yanından, umarım finali de güzel yaparız :)
Teşekkür ederim, biz de çok heyecanlıyız
Ben cevabınızı görmemişim
Tedaviye başladınız mı? Nasıl gidiyor?
İnşallah hersey yolundadır inşallah finali de güzel yaparsınııızz

Kızlar merhaba. 1.5 yıldır istiyoruz nasip olmadı bu ay klomen denedik yine olmadı. Amh değerim 1.55 sınırda. Dolayısıyla aşılamaya hiç vakit kaybetmeyip tüp bebek düşünmeye başladım. Uzun uzun araştırıp Bahçeci'ye karar verdim. Fulya'da tedavi gören vae mi aranızda? Hangi doktorla ilerliyorsunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz? Kadın doktor takıntım yok yeter ki güleryüzlü olsun doktor.

İnşallah herşey istediğin gibi olur.. ben fulyada suratsız doktor görmedim açıkçası ben mehmet hocada başladım memnunum. bir arkadaşımda kübra hocada oda iyi olduğunu söylüyor

İnşallah herşey istediğin gibi olur.. ben fulyada suratsız doktor görmedim açıkçası ben mehmet hocada başladım memnunum. bir arkadaşımda kübra hocada oda iyi olduğunu söylüyor
Basarili denemeniz oldu mu? Ne zaman başladınız tedaviye? Fiyatlar nasıl?

Basarili denemeniz oldu mu? Ne zaman başladınız tedaviye? Fiyatlar nasıl?
Daha ilk denemedeyim. Sabit fiyat 10500+ ilaç bedelleri hemen hemen her merkezde de aynı gibi. Son 6 aylık kan tahliller vs istiyorlar birde sen ve eşinden. Ben onu özelde yaptırmıştım üst ödemeler tedaviye göre değişiyor. bende + olarak rahim dinlendirne ve 2. Yumurta toplama işlemi olacak.

Anladım. Benim 1 ay öncesinden hsg ve amh testi var elimde. Eşimin de sperm testi var. Sanırım sadece fsh prolaktin falan bakılır. Eş için hormon testi istiyorlar mi yoksa sadece spermiyogram yeterli mi?

Anladım. Benim 1 ay öncesinden hsg ve amh testi var elimde. Eşimin de sperm testi var. Sanırım sadece fsh prolaktin falan bakılır. Eş için hormon testi istiyorlar mi yoksa sadece spermiyogram yeterli mi?
Tam kan sayımı , HIV testleri ve rubella testi istedi.
eşimden spermiyogram ve HIV ve türevlerini. Operasyonla yapılan tedavi süreci olduğu için ön araştırmasını yapıyorlar özelde 600-800tl arasında tuttu hepsi

Fsh. Prolaktin vs onlada tedavi içerisinde bakıyorlar

Senin ekstra işlemlerin vardı sanırım benim yakınım umutta 4000 tlye tedavi oldu. Rapor olunca baya indirimli oluyor canım
merhaba
Bahçeci umut kliniğinde sgk raporlu tedavi düşünüyorum ücretlendirme nasıl oluyor tüm paket ücreti baştan mı alınıyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Ben cevabınızı görmemişim
Tedaviye başladınız mı? Nasıl gidiyor?
İnşallah hersey yolundadır inşallah finali de güzel yaparsınııızz

Yarın tedaviye başlamak için gideceğiz. Heyecanlıyız, bakalım ne diyecek, hemen iğnelere başlayacak mıyız yoksa bir ay daha bekletecek mi, bir engel çıkacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…