- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
Ben de bu hafta Bahçeci tbm’ne ilk muayenemi olmaya gittim, 1 ay vitamin takviyesi kullanıp, tahlillerimizi tamamlayıp bu ay sonunda adetim ile birlikte başlayacağız. Umarım benim hikayem de sizinki gibi güzel biter23 haziranda transfer olmuştum dün 5. Günümdü testte pozitif gördüm ve kan vermeye gittik. 22,5 cıktıAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah Gerçekten dediğin gibi insan çok gururlanıyor doğru yeri seçtiğimi biliyordum dedim kendi kendime Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin
Aa öyle mi, doğru yerdesinBen de bu hafta Bahçeci tbm’ne ilk muayenemi olmaya gittim, 1 ay vitamin takviyesi kullanıp, tahlillerimizi tamamlayıp bu ay sonunda adetim ile birlikte başlayacağız. Umarım benim hikayem de sizinki gibi güzel biter
Tebrik ederim, sağlıkla kavuşun inşallah
Remzi bey’e gittik, huzurlu ayrıldık yanından, umarım finali de güzel yaparız :)Aa öyle mi, doğru yerdesin❤ Doktorun kim kuzum inşallah seninde mutlu haberini alırızz Senin adına heyecanlandımmm
Bende mehmet bey’de tedavimi görmeye başladım. İğnelerin 3. Günündeyim pazartesi tekrardan görüşmemiz varbende bahçeci mehmet beyde tedavi görüyorum canım havuz işlemindeyim umarım bizde güzel haberler alırız hem kendim hem sizler için dua ediyorum
Ben cevabınızı görmemişimRemzi bey’e gittik, huzurlu ayrıldık yanından, umarım finali de güzel yaparız :)
Teşekkür ederim, biz de çok heyecanlıyız
İnşallah herşey istediğin gibi olur.. ben fulyada suratsız doktor görmedim açıkçasıKızlar merhaba. 1.5 yıldır istiyoruz nasip olmadı bu ay klomen denedik yine olmadı. Amh değerim 1.55 sınırda. Dolayısıyla aşılamaya hiç vakit kaybetmeyip tüp bebek düşünmeye başladım. Uzun uzun araştırıp Bahçeci'ye karar verdim. Fulya'da tedavi gören vae mi aranızda? Hangi doktorla ilerliyorsunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz? Kadın doktor takıntım yok yeter ki güleryüzlü olsun doktor.
Basarili denemeniz oldu mu? Ne zaman başladınız tedaviye? Fiyatlar nasıl?İnşallah herşey istediğin gibi olur.. ben fulyada suratsız doktor görmedim açıkçasıben mehmet hocada başladım memnunum. bir arkadaşımda kübra hocada oda iyi olduğunu söylüyor
Daha ilk denemedeyim. Sabit fiyat 10500+ ilaç bedelleri hemen hemen her merkezde de aynı gibi. Son 6 aylık kan tahliller vs istiyorlar birde sen ve eşinden. Ben onu özelde yaptırmıştım üst ödemeler tedaviye göre değişiyor. bende + olarak rahim dinlendirne ve 2. Yumurta toplama işlemi olacak.Basarili denemeniz oldu mu? Ne zaman başladınız tedaviye? Fiyatlar nasıl?
Anladım. Benim 1 ay öncesinden hsg ve amh testi var elimde. Eşimin de sperm testi var. Sanırım sadece fsh prolaktin falan bakılır. Eş için hormon testi istiyorlar mi yoksa sadece spermiyogram yeterli mi?Daha ilk denemedeyim. Sabit fiyat 10500+ ilaç bedelleri hemen hemen her merkezde de aynı gibi. Son 6 aylık kan tahliller vs istiyorlar birde sen ve eşinden. Ben onu özelde yaptırmıştım üst ödemeler tedaviye göre değişiyor. bende + olarak rahim dinlendirne ve 2. Yumurta toplama işlemi olacak.
Tam kan sayımı , HIV testleri ve rubella testi istedi.Anladım. Benim 1 ay öncesinden hsg ve amh testi var elimde. Eşimin de sperm testi var. Sanırım sadece fsh prolaktin falan bakılır. Eş için hormon testi istiyorlar mi yoksa sadece spermiyogram yeterli mi?
Fsh. Prolaktin vs onlada tedavi içerisinde bakıyorlarAnladım. Benim 1 ay öncesinden hsg ve amh testi var elimde. Eşimin de sperm testi var. Sanırım sadece fsh prolaktin falan bakılır. Eş için hormon testi istiyorlar mi yoksa sadece spermiyogram yeterli mi?
Teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz ama kesin gibi gözüküyor. Hatta yumurta ve embriyo dondurmayı bile düşünüyorum.Fsh. Prolaktin vs onlada tedavi içerisinde bakıyorlar
İnşallah istediğiniz her şey gönlünüzce olur..Teşekkür ederim inşallah gerek kalmaz ama kesin gibi gözüküyor. Hatta yumurta ve embriyo dondurmayı bile düşünüyorum.
merhabaSenin ekstra işlemlerin vardı sanırım benim yakınım umutta 4000 tlye tedavi oldu. Rapor olunca baya indirimli oluyor canım
Ben cevabınızı görmemişim
Tedaviye başladınız mı? Nasıl gidiyor?
İnşallah hersey yolundadır inşallah finali de güzel yaparsınııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?