• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar benim ilk toplamada 2 yumurtam döllenmiş mehmet tedavimi havuza çevirdi bir toplamam daha olacak aranızda havuz olan var mı neler önerirsiniz bana
Canım tek toplama mi olacak birden fazla mi toplama olacak mehmet beyin adını da baya duymaya başladık düşük yumurta sayısı olanlarda

canım bir toplamam oldu zaten 2 embriyom var bundan da yine bi iki embriyo çıkarsa tamam dedi doktorum sanırım iki toplama olacak

kızlar neler yapıyorsunuz yeni tedaviye başlayanlar tedavisi tamamlanmak üzere olanlar bu salgından sonra durulmuş buralar
Bu topiği terk etmisler sanki😁 benimde salgın sebebi ile yarim kalmıştı tedavim. Başladım ve dün transfer oldum çok şükür 🌸

Kızlar bu haberi gördünüz mü? Kadina rahîm nakli yapılıp hamile kalmis 😳

Ay evet gördüm ya çok gurur verici bir olay bahçeci için ayrıca kadın içinse belkide imkansız geliyordu anne olmak ama oldu gerçekten mucize. Bu haber beni çok duygulandırmıştı ilk gördüğüm an

Ay evet gördüm ya çok gurur verici bir olay bahçeci için ayrıca kadın içinse belkide imkansız geliyordu anne olmak ama oldu gerçekten mucize. Bu haber beni çok duygulandırmıştı ilk gördüğüm an
Evet canim benide coo duygulandırdı. Düşünsene rahmin yok asla anne olamam diye düşünürken bir mucize oluyor inşallah böyle olan çok kadına merhem olur bu

Evet canim benide coo duygulandırdı. Düşünsene rahmin yok asla anne olamam diye düşünürken bir mucize oluyor inşallah böyle olan çok kadına merhem olur bu
Aynen öyle resmen imkansız gibi görünen birşey gerçekleşmiş. Umudumuzu hiç kaybetmememiz için büyük bir örnek oldu bu 💕

canım hayırlı olsun tedavin Uykusuz Koala Uykusuz Koala bir kez daha gurur duydum tedavi oldugum merkezden çok güzel birşeye vesile olmuşlar allahım dileyen her kadına anne olması nasip etsin resmen mucize bir bebek o 🙏
23 haziranda transfer olmuştum dün 5. Günümdü testte pozitif gördüm ve kan vermeye gittik. 22,5 cıktı 🙏🌸 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 💕 Gerçekten dediğin gibi insan çok gururlanıyor doğru yeri seçtiğimi biliyordum dedim kendi kendime 😍 Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin😍

23 haziranda transfer olmuştum dün 5. Günümdü testte pozitif gördüm ve kan vermeye gittik. 22,5 cıktı 🙏🌸 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 💕 Gerçekten dediğin gibi insan çok gururlanıyor doğru yeri seçtiğimi biliyordum dedim kendi kendime 😍 Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin😍
Canım ne güzel çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana

Ya seni merak edip baktım çok sevindimmmm

Back