• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende yarın beta hcg vermeye Bahçeci Fulya şubesine gideceğim heyecanlıyım acaba ne kadar cıkacak idrarda pozitifi gördüm çok şükür Allah şu mübarek cuma günü hürmetine herkesin kucağına sağlıkla evladını almayı nasip eylesin 😊😊🥰🥰
yaaaa ne güzel rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 AAMMİİN inşallah 🙏Bi sorun var mıydı sizde ?
yarın ki test sonuçlarınızı merakla bekliyoruz🥰 ☺️

🙄 kızlar bende transferi bekliyorum bi türlü transfer olamadım daha . Geçen ay bi aşı yüzünden şimdi bu ay kist yüzünden ertelendi . Allah izin verirse rabbim nasip ederse 9 cu ayın sonlarına inşllah bi mani olmassa transsfer olucam varmı 9 cu ayda transfer olacak aranızda bahçecide

yaaaa ne güzel rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 AAMMİİN inşallah 🙏Bi sorun var mıydı sizde ?
yarın ki test sonuçlarınızı merakla bekliyoruz🥰
Amin Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🤲🏼 Biz Erkek infertilitesi olarak 2017 yılından beri Bahceci tüp bebekle devam ettik benim açımdan herhangi bir sorun bulunmadı 28 yaşındayım bu benim 3.transferim ilk 2 çocuklarımı maalesef anne karnında kaybettim 16. Ve 9.haftalarında Sonra eşimin sperm DNA’sında trizomi 21 yani down sendromu olduğu tespit ettik ve kalan donmuş embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik 4 embriyodan 3ü sağlıklı geldi 2si 4 Ağustos günü transfer edildi transfer sonrası 3.günden beri idrarda pozitifi gördüm çok şükür 🤲🏼🥰 yarın ilk kez kan vereceğim 3 senedir uğraşıyoruz Rabbim benimle birlikte tüm emektar anne baba adaylarının yanında olsun Hepimizin kucağı sağlıklı sıhhatli evlatlarla dolsun imtihanımız evlattan olmasın inşallah 🤲🏼♥️

Amin Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🤲🏼 Biz Erkek infertilitesi olarak 2017 yılından beri Bahceci tüp bebekle devam ettik benim açımdan herhangi bir sorun bulunmadı 28 yaşındayım bu benim 3.transferim ilk 2 çocuklarımı maalesef anne karnında kaybettim 16. Ve 9.haftalarında Sonra eşimin sperm DNA’sında trizomi 21 yani down sendromu olduğu tespit ettik ve kalan donmuş embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik 4 embriyodan 3ü sağlıklı geldi 2si 4 Ağustos günü transfer edildi transfer sonrası 3.günden beri idrarda pozitifi gördüm çok şükür 🤲🏼🥰 yarın ilk kez kan vereceğim 3 senedir uğraşıyoruz Rabbim benimle birlikte tüm emektar anne baba adaylarının yanında olsun Hepimizin kucağı sağlıklı sıhhatli evlatlarla dolsun imtihanımız evlattan olmasın inşallah 🤲🏼
Kız yürekmi yedin annem sen 3 gün nasıl test yaptın 🧿 ikizmiki acepp 😂 bak bende arkanızdan gelicektim ah ah erteleme olmasaydı 🥺

Kız yürekmi yedin annem sen 3 gün nasıl test yaptın 🧿 ikizmiki acepp 😂 bak bende arkanızdan gelicektim ah ah erteleme olmasaydı 🥺
Vallahi 7 agustos ta ilk idrar testim var bi de basit testlerden almıştım bir umut yaptım biliyorum resmen delilikti ama çıktı 🤣🤣 hatta şimdi karşılaştırma atacağım buraya 🥰🥰🥰 hay ağzından bal damlıyor inşallah ikiz haberi alırım aminnnn kuzum ♥️♥️

Vallahi 7 agustos ta ilk idrar testim var bi de basit testlerden almıştım bir umut yaptım biliyorum resmen delilikti ama çıktı 🤣🤣 hatta şimdi karşılaştırma atacağım buraya 🥰🥰🥰 hay ağzından bal damlıyor inşallah ikiz haberi alırım aminnnn kuzum ♥♥
😂 dualarını benim içinde beklerim amin

Eklentiler

• 38CED278-DC92-4AD1-8E51-BE4FF9940D14.jpeg
    38CED278-DC92-4AD1-8E51-BE4FF9940D14.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 61
Amin Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🤲🏼 Biz Erkek infertilitesi olarak 2017 yılından beri Bahceci tüp bebekle devam ettik benim açımdan herhangi bir sorun bulunmadı 28 yaşındayım bu benim 3.transferim ilk 2 çocuklarımı maalesef anne karnında kaybettim 16. Ve 9.haftalarında Sonra eşimin sperm DNA’sında trizomi 21 yani down sendromu olduğu tespit ettik ve kalan donmuş embriyolarımı ngs yöntemine gönderdik 4 embriyodan 3ü sağlıklı geldi 2si 4 Ağustos günü transfer edildi transfer sonrası 3.günden beri idrarda pozitifi gördüm çok şükür 🤲🏼🥰 yarın ilk kez kan vereceğim 3 senedir uğraşıyoruz Rabbim benimle birlikte tüm emektar anne baba adaylarının yanında olsun Hepimizin kucağı sağlıklı sıhhatli evlatlarla dolsun imtihanımız evlattan olmasın inşallah 🤲🏼
Aminn allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Çok zor süreçler gerçekten allah hepmizin yardımcısı olsun. Yarın güzel haberlerini yazarsan burdan çok sevinirim. allah emeklerinin karşlığını versin sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah <3 <3

Etmem mi canım benim her an kalbimden geçiriyorum yüzlerimiz gülsün kısmetse inşallah 🥰♥ Bu da benim idrar testlerimin karşılaştırması
Maşşallah baya baya ben burdayım diyo 9 gün 3 gün hayallet bir çizgiyle ben olsam deli olurdum varmı yokmu benmi göremek istiyorum diye sizin sorun neydi kuzum ? Neden dolayınyaptırmıştınız ?

:KK54: bende varım . ,😊 Dün Ankara bahçeci de berfu hanıma ilk randevuma gittim bende.kan ve tahliller istendi ama Sigara kullandigimiz için tedaviye Ekim ayında başlayacağız

:KK54: bende varım . ,😊 Dün Ankara bahçeci de berfu hanıma ilk randevuma gittim bende.kan ve tahliller istendi ama Sigara kullandigimiz için tedaviye Ekim ayında başlayacağız
Hayırlı olsun tedaviniz bende sigarayı 3 ay öncesinde bırakmıştım . Opu öncesinde yani şuan 8 aydır yaklaşık sigara kullanmıyorum başlarda zorluyo ama evlat isteği ağır geliyor

Sigara kullandığınız için neden ekim ayına ertelendi ? Yumurta kalitesini etkileyebilir diye mi ? Bende sigara kullanıyorum ama tüp bebek sürecine başlayacağız diye günde 4 -5 adete düşürdüm . Doktoruma söylediğimde çok güzel yapmışsın dedi onun haricinde bi şey demedi tahlilleri vs istedi eylülde ilk adetin de başlarız dedi bakalım

Sigara kullandığınız için neden ekim ayına ertelendi ? Yumurta kalitesini etkileyebilir diye mi ? Bende sigara kullanıyorum ama tüp bebek sürecine başlayacağız diye günde 4 -5 adete düşürdüm . Doktoruma söylediğimde çok güzel yapmışsın dedi onun haricinde bi şey demedi tahlilleri vs istedi eylülde ilk adetin de başlarız dedi bakalım
1 dalıda aynı 4/5 dalıda 1 kutusuda . Benimde doktorum sabri cavkaytar bahçeciden istemiyorum dedi direk . Bırakmalısın dedi 🙄 laboratuvardan arıyolar yumurtalar normale göre kararıyor sigara içenlerde onu haber veriyolar dedi . Haklıydı ne gerek var 3 ayda aşşa yukarı temizleniyor rengi bide kalitesi artıyor tabi 100 de 100 etkisi var kalitede sigaranın

1 dalıda aynı 4/5 dalıda 1 kutusuda . Benimde doktorum sabri cavkaytar bahçeciden istemiyorum dedi direk . Bırakmalısın dedi 🙄 laboratuvardan arıyolar yumurtalar normale göre kararıyor sigara içenlerde onu haber veriyolar dedi . Haklıydı ne gerek var 3 ayda aşşa yukarı temizleniyor rengi bide kalitesi artıyor tabi 100 de 100 etkisi var kalitede sigaranın
Öyle tabi kesinlikle katılıyorum 1 tane de içsen 20 tane de içsen zararlı . Sanırım 4 e indirdim diye biraz da kendimi kandırıyorum vicdanımı rahatlatmak için 😔 Doktoruma 4 e düşürdüm dedim çok güzel diyince bende transfer sürecinde tamamen içmem sigarayı diye düşünmüştüm 😔

Öyle tabi kesinlikle katılıyorum 1 tane de içsen 20 tane de içsen zararlı . Sanırım 4 e indirdim diye biraz da kendimi kandırıyorum vicdanımı rahatlatmak için 😔 Doktoruma 4 e düşürdüm dedim çok güzel diyince bende transfer sürecinde tamamen içmem sigarayı diye düşünmüştüm 😔
Bırakmak amacın güzelse zor gelmiyor canım .. bırakmayı dene .. biz erkek infertilesi olduğu halde ben kendimde bıraktım .. çünki doktorumun o söylediği normal yumurtalar açık renkte olurken sigara içenlerinki koyulaşıyor kararıyor dedi . Kararmış bi yumurta nasıl kaliteli kalıcaktıki ? Rahimide etkiliyor

Hayırlı olsun tedaviniz bende sigarayı 3 ay öncesinde bırakmıştım . Opu öncesinde yani şuan 8 aydır yaklaşık sigara kullanmıyorum başlarda zorluyo ama evlat isteği ağır geliyor
Tşk ederm canm ins. Tedavin 8 ay mı sürdü hiç birşeyi bukadar çok isteyip bukadar sabırsızlıkla beklemedim. Ama geç olsun hayırlı sağlıklı olsun güzel haberler alalim diye teselli ediyorm kendimi. Bugün 1 tane içtim şimdilik çok zorluyor ama diyorum ki bebeğimiz için herşeye değer içmemeye çalışıyorum

Bende bir problem yok ultrasona girdim dün tam yumurtlama günümmus herşey çok güzel dedi yumurta rezervi de iyi dedi. Sigara normal yolla gebeliklerde çok değil ama tüp bebeği cokkotu yönde etkiliyormus. Bize dediği tek şey sigarayı hemen bırakır dediklerimi yaparsanız tereyağından kıl çeker gibi hallederiz yoksa zorlanırız dedi

Bırakmak amacın güzelse zor gelmiyor canım .. bırakmayı dene .. biz erkek infertilesi olduğu halde ben kendimde bıraktım .. çünki doktorumun o söylediği normal yumurtalar açık renkte olurken sigara içenlerinki koyulaşıyor kararıyor dedi . Kararmış bi yumurta nasıl kaliteli kalıcaktıki ? Rahimide etkiliyor
Aynen öyle o yumus yumus elleri gözleri düşündükçe kucağına alacağın ilk anı hayal ettikçe vazgeçiyor insan herseyden. Rabbim cabamizi boşa cikarmasin

Tşk ederm canm ins. Tedavin 8 ay mı sürdü hiç birşeyi bukadar çok isteyip bukadar sabırsızlıkla beklemedim. Ama geç olsun hayırlı sağlıklı olsun güzel haberler alalim diye teselli ediyorm kendimi. Bugün 1 tane içtim şimdilik çok zorluyor ama diyorum ki bebeğimiz için herşeye değer içmemeye çalışıyorum
İçe canım evde bulundurma onum yerine bi kitap tavsiye edeceğim sigarayı bırakmanın kolay yolu diye onu al oku .. alt yapıda yardım ediyor . Kuzum martta ben opu oldum sonra almanyada yaşadım için apar topar buraya döndük ( tüp bebeği ilk türkiyede deniyelim dedik ) sonra işte 6 cı aya kadar kapalı kaldı net değildi uçuşlar va 7 cı ay adetimle dedim gidelim yani heçen ay oda mmr diye bi aşı yapıldı ve doktorum bu aşı yüzünden erteledi . Vücut embrioyu kabul etmiyomuş . Aşı ağırmış ilaçlar aynı an kullanılmıyormuş vsvs .. sonrasında bu adetimle gelecektim işte beklediğim adet şuan akşama sabaha gelir . 10 gün önce bi ağrı vardı idrarda vs doktora git dedi türkiyedeki dokyorum . Burada doktora gidince sol tumurtalık 2,53 lük kist oluşmuş . Türkiyedeki tüp bebek doktorumda bu ayda gelme dedi . Eylüle kaldı bişey çıkmassa tabi bi türlü olmuyor yoksa çoktan transfer olmalıydım ..

Maşşallah baya baya ben burdayım diyo 9 gün 3 gün hayallet bir çizgiyle ben olsam deli olurdum varmı yokmu benmi göremek istiyorum diye sizin sorun neydi kuzum ? Neden dolayınyaptırmıştınız ?
Benim eşim de sperm sayısı 2016 Aralık ayında sadece 1,5 milyon bulundu kuzum ileri hareket 5 morfoloji %1 baya kötü durumdaydık eşim varikosel miş en ilerisinden Nişantaşı’da Prof.Cem kadıoğlunda varikosel ameliyatı oldu aradan 8 ay geçti sadece sayı ve ileri hareket olarak artış gözlemledik fakat morfolojimiz ilerlemedi biz de ordan çıkıp bahçecinin yolunu tutmuştuk embriyolarım hep oluştu fakat altı dolu olmadıktan sonra o embriyo 5.gün Blastta olsa tutsa da ilerlemiyor her kayıpta daha da araştırdım sonra eşime Sperm kaynaklı Testleri buldum ve Sperm FİSH testini gördüm onu yaptırdık ve asıl problemi çok şükür bulmuş oldum Eşimin Sperm DNA’sında down sendrom geni bulundu ve dondurulmuş 3 senedir kenarda duran embriyolarımızı Haziranda ngsye gönderdik 4taneden 1 i down sendromlu geldi yani %25 yine risk bulundu Çok şükür en azından sorunumuz tam anlamıyla belli oldu ve ona göre tedavi şeklim değişti şimdi yarın güzel haberler almak nasip olur inşallah kuzum 🥰🥰🤲🏼

Back