• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim eşim de sperm sayısı 2016 Aralık ayında sadece 1,5 milyon bulundu kuzum ileri hareket 5 morfoloji %1 baya kötü durumdaydık eşim varikosel miş en ilerisinden Nişantaşı’da Prof.Cem kadıoğlunda varikosel ameliyatı oldu aradan 8 ay geçti sadece sayı ve ileri hareket olarak artış gözlemledik fakat morfolojimiz ilerlemedi biz de ordan çıkıp bahçecinin yolunu tutmuştuk embriyolarım hep oluştu fakat altı dolu olmadıktan sonra o embriyo 5.gün Blastta olsa tutsa da ilerlemiyor her kayıpta daha da araştırdım sonra eşime Sperm kaynaklı Testleri buldum ve Sperm FİSH testini gördüm onu yaptırdık ve asıl problemi çok şükür bulmuş oldum Eşimin Sperm DNA’sında down sendrom geni bulundu ve dondurulmuş 3 senedir kenarda duran embriyolarımızı Haziranda ngsye gönderdik 4taneden 1 i down sendromlu geldi yani %25 yine risk bulundu Çok şükür en azından sorunumuz tam anlamıyla belli oldu ve ona göre tedavi şeklim değişti şimdi yarın güzel haberler almak nasip olur inşallah kuzum 🥰🥰🤲🏼
Bizimkiside erkek infertilesi çok korkuyorum dna hasarı ilk olduğu için önermediler . Ama evet onu bende yaptırmak istiyorum . Doktorum sabri hoca dna hasarı olsa 5 ci hüne gelemeden 3 gün takılırlar içini rahat tut diyor ama dile kolay .

kizlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun umarım güzel haberlerinizi aliriz hepinizin kulakları bebek dolsun. Sayfamızda mutlu haberler alırız insallah

Bizimkiside erkek infertilesi çok korkuyorum dna hasarı ilk olduğu için önermediler . Ama evet onu bende yaptırmak istiyorum . Doktorum sabri hoca dna hasarı olsa 5 ci hüne gelemeden 3 gün takılırlar içini rahat tut diyor ama dile kolay .
Sperm fish testini zaten Bahceci gereksiz buluyor ama biz yaptırıp sonucu getirince iyi ki yaptırdınız dediler ben merkezden evet transfer olayı olarak memnunum fakat bazı konularda rahat oldukları için de kızıyorum inşallah bu sefer güzel ilerler diyorum ama erkek infertilitesi için muhakkak öneririm canım Sperm FİSH Testini düzen labaratuarında yapıyorlar bilgin olsun 🥰

Sperm fish testini zaten Bahceci gereksiz buluyor ama biz yaptırıp sonucu getirince iyi ki yaptırdınız dediler ben merkezden evet transfer olayı olarak memnunum fakat bazı konularda rahat oldukları için de kızıyorum inşallah bu sefer güzel ilerler diyorum ama erkek infertilitesi için muhakkak öneririm canım Sperm FİSH Testini düzen labaratuarında yapıyorlar bilgin olsun 🥰
Orası nerde kuzum bu gittiğimizde versek sonuçlarını maille atarlarmı almanyada yaşıyorum tam nerde bilmiyorum .

Orası nerde kuzum bu gittiğimizde versek sonuçlarını maille atarlarmı almanyada yaşıyorum tam nerde bilmiyorum .
Canım eğer İstanbul’a gelecekseniz Mecidiyeköy de düzen labaratuarı adı çok güvenilir tertemiz güvenebilirsiniz biz memnun kaldık ve Evet maille gönderiyorlar hep sonucu

Canım sperm fis dediğin cip mi bilemedim ama cip spermi az olan kişilerde cok etkili değilmiş esktra masraf olmasın imside biz zaten büyütüp ayikliyoruz demişlerdi

Canım sperm fis dediğin cip mi bilemedim ama cip spermi az olan kişilerde cok etkili değilmiş esktra masraf olmasın imside biz zaten büyütüp ayikliyoruz demişlerdi
Yok hayır spermiyogram gibi bir test bu DNA hasarına da ekstra içinde bakıp Spermlerin içinde ki DNA ya bakıyorlar baya kapsamlı bir test 1100 TL civari bi fiyatı mevcut ben hep imsi yöntemiyle transferler yaşadım fakat orda göremediklerini belirttiler maalesef elbette tercih sizin ben ilk kez tüp bebek yapacak olanlara hep söylüyorum özellikle erkek infertilitesinde baştan herşeyi yapıp gitmek çok daha etkili oluyor zaman kaybı olmaması açısından 😊🌸

Mustecep bey bahçeci fulyadan ayrılmış arkadaşlar 😔 ben de onu dusunuyordum...tecrübeniz varsa Güvenç bey mi ? Remzi bey mi?
Ben Remzi bey ile tedavime başladım, yarın opu günüm. Çok fazla yumurta gelişince fazla beklemeden alalım dedi.
Ben pco’lu olduğumdan ohss’den korkuyordum, ama güven veren, yakın takip eden bir doktor. Bana güven veriyor.Bahçeci’nin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarına bakınca insan aralarından tercih yapamıyor, ben tüp bebeğe karar verdiğim gün kimin muayene saati boşsa sorup one göre seçmiştim 😃

İçe canım evde bulundurma onum yerine bi kitap tavsiye edeceğim sigarayı bırakmanın kolay yolu diye onu al oku .. alt yapıda yardım ediyor . Kuzum martta ben opu oldum sonra almanyada yaşadım için apar topar buraya döndük ( tüp bebeği ilk türkiyede deniyelim dedik ) sonra işte 6 cı aya kadar kapalı kaldı net değildi uçuşlar va 7 cı ay adetimle dedim gidelim yani heçen ay oda mmr diye bi aşı yapıldı ve doktorum bu aşı yüzünden erteledi . Vücut embrioyu kabul etmiyomuş . Aşı ağırmış ilaçlar aynı an kullanılmıyormuş vsvs .. sonrasında bu adetimle gelecektim işte beklediğim adet şuan akşama sabaha gelir . 10 gün önce bi ağrı vardı idrarda vs doktora git dedi türkiyedeki dokyorum . Burada doktora gidince sol tumurtalık 2,53 lük kist oluşmuş . Türkiyedeki tüp bebek doktorumda bu ayda gelme dedi . Eylüle kaldı bişey çıkmassa tabi bi türlü olmuyor yoksa çoktan transfer olmalıydım ..
Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun umuduna 🙏 geç olsun sağlıklı olsun

Insaallahh canim. Seninde hakkinda hayrlisi Rabbim gönlüne göre versin. Benim randevu 1de bakalım insaallah hersey olumlu geçer
Benim amh degerim cok düşüktü belki 1 2 tane olur diyordum berfu hoca da cok umutlu konusmamisti..ama şükürler olsun ki 7 yumurta görünüyor 5 ya da 6 tanesi toplanacak diğerleri de büyütmeye çalışıyor..pazartesi tekrar geleceğim

Benim amh degerim cok düşüktü belki 1 2 tane olur diyordum berfu hoca da cok umutlu konusmamisti..ama şükürler olsun ki 7 yumurta görünüyor 5 ya da 6 tanesi toplanacak diğerleri de büyütmeye çalışıyor..pazartesi tekrar geleceğim
Yaa çok şükür. Rabbim ol desin gerçekten. Benimde amh yaşıma göre biraz düşükmüş ama genelde 10 yumurta felan toplaniyo şükür. Bizim erkek kaynaklı problemimiz :(

Back