• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın tedaviye başlamak için gideceğiz. Heyecanlıyız, bakalım ne diyecek, hemen iğnelere başlayacak mıyız yoksa bir ay daha bekletecek mi, bir engel çıkacak mı :)
Merhaba görüşme nasıl geçti tedaviye başlıyor musunuz 😊 yoksa tahlil falan isteyip önümüzdeki ay mı başlayacak 🤗

Merhaba görüşme nasıl geçti tedaviye başlıyor musunuz 😊 yoksa tahlil falan isteyip önümüzdeki ay mı başlayacak 🤗
Merhaba tekrardan, umut verici geçti açıkçası.
Hemen tedaviye başladık, gonalf 150ml ve merional. İlk iğnemi orada vurduk, 6 gün kullanıp 7. Gün tekrar kontrole gideceğiz.

Merak ettiğim ama sormayı unuttuğum birşey var, adetin 2.günü iğnelere başladıktan yaklaşık kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılır acaba?

Hemen tedaviye başladık, gonalf 150ml ve merional. İlk iğnemi orada vurduk, 6 gün kullanıp 7. Gün tekrar kontrole gideceğiz.

Merak ettiğim ama sormayı unuttuğum birşey var, adetin 2.günü iğnelere başladıktan yaklaşık kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılır acaba?
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlara olsun🤲
kist var mıydı sende bende 2 cm kist var hemen başlatır mi acaba tedaviye çok merak ediyorum bizde yarın gideceğiz.

Çok sevindim inşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur hayırlısı olsun inşallah 💜 iğne kullanım süresi kişiden kişiye değişiyor mesela ben 8 gün iğne kullanmıştım 9. Gün boş geçmişti iğnesiz.
10. Gün opu olmuştu. Yumurta büyütme aşamasında 3 defa kontrole gitmiştim. Benim ilk süreç 10 gün sürdü aşağı yukarı bu şekilde olur diye düşünüyorum yumurtalara bağlı. 🤗🌸

Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlara olsun🤲
kist var mıydı sende bende 2 cm kist var hemen başlatır mi acaba tedaviye çok merak ediyorum bizde yarın gideceğiz.
Bende kist yoktu. Pcoluyum, rahim dinlendirme olacak sadece, aşırı uyarım sendromuna önlem olarak.
Hemen başlatmasa bile yeter ki en doğru zamanda başlasın, öyle düşünün. Umarım çok mutlu olacağınız bir süreç yaşarsınız ☺️

Çok sevindim inşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur hayırlısı olsun inşallah 💜 iğne kullanım süresi kişiden kişiye değişiyor mesela ben 8 gün iğne kullanmıştım 9. Gün boş geçmişti iğnesiz.
10. Gün opu olmuştu. Yumurta büyütme aşamasında 3 defa kontrole gitmiştim. Benim ilk süreç 10 gün sürdü aşağı yukarı bu şekilde olur diye düşünüyorum yumurtalara bağlı. 🤗🌸
Hadi inşallah güzel olur, bakalım. Paylaşırım yine gelişmeleri. Yeni gelecek arkadaşlara da bilgi olsun, belki sorusu olan vardır, destek oluruz ☺️

Bende kist yoktu. Pcoluyum, rahim dinlendirme olacak sadece, aşırı uyarım sendromuna önlem olarak.
Hemen başlatmasa bile yeter ki en doğru zamanda başlasın, öyle düşünün. Umarım çok mutlu olacağınız bir süreç yaşarsınız ☺️
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 😘 inşallah hep birlikte güzel günlere yavrularımıza kavuşuruz 🤲 yarın belli olur bir gidelim bakalım.

Ankara bahceci de tedaviye bawladim ben de..igne kullanıyorum 4.gunum ve kontrole geldim

kızlar merhaba.3 yıldır evliyim. bende bahçeci umut da cem çelik ile başladım. Doktorumu şuan için sevdim. bu ay vitamin takviyesi verdi. diğer ay regli 2. yada 3. günü tekrar gidicem. Yumurta geliştirici ilaçlar vericek. Bende ve eşimde hiç bir sıkıntı yok. Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor. Sebepsiz infertilite. Kesinlikle bir sorun vardır fakat bizim teknolijimiz bu sorunu bulmaya yetmiyor demekki diyorlar . Sebepsiz infertilite olup bebek sahibi olanlar var mı ?? Varsa sizler hangi doktora gittiniz ? Cem bey'e gidenler varmı ????

hayırlı olsun kızlar inşallah güzel haberler alırsınız cem beyi çok övdüler canım giden herkes memnun iyi bahsediyor umarım güzel olur

Arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun bol şans diliyorum Bahçeci fulyada su sıra tedavi gören var mı? Memnun mu? kalabaliklik oranı nedir ?

Back