Canım tek toplama mi olacak birden fazla mi toplama olacak mehmet beyin adını da baya duymaya başladık düşük yumurta sayısı olanlardakızlar benim ilk toplamada 2 yumurtam döllenmiş mehmet tedavimi havuza çevirdi bir toplamam daha olacak aranızda havuz olan var mı neler önerirsiniz bana
Bu topiği terk etmisler sankikızlar neler yapıyorsunuz yeni tedaviye başlayanlar tedavisi tamamlanmak üzere olanlar bu salgından sonra durulmuş buralar
aa çok sevindim canım hayırlısı olsunBu topiği terk etmisler sankibenimde salgın sebebi ile yarim kalmıştı tedavim. Başladım ve dün transfer oldum çok şükür
Çok teşekkür ederiim❤ İnşallah sonucu alınca da seviniriz hep birlikteaa çok sevindim canım hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canımBu topiği terk etmisler sankibenimde salgın sebebi ile yarim kalmıştı tedavim. Başladım ve dün transfer oldum çok şükür
Hayırlı olsun canım
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Peki doktorun kim inşallah transferin tutar hayırlı haberlerini alırız
Ay evet gördüm ya çok gurur verici bir olay bahçeci için ayrıca kadın içinse belkide imkansız geliyordu anne olmak ama oldu gerçekten mucize. Bu haber beni çok duygulandırmıştı ilk gördüğüm anKızlar bu haberi gördünüz mü? Kadina rahîm nakli yapılıp hamile kalmis
Evet canim benide coo duygulandırdı. Düşünsene rahmin yok asla anne olamam diye düşünürken bir mucize oluyor inşallah böyle olan çok kadına merhem olur buAy evet gördüm ya çok gurur verici bir olay bahçeci için ayrıca kadın içinse belkide imkansız geliyordu anne olmak ama oldu gerçekten mucize. Bu haber beni çok duygulandırmıştı ilk gördüğüm an
Aynen öyle resmen imkansız gibi görünen birşey gerçekleşmiş. Umudumuzu hiç kaybetmememiz için büyük bir örnek oldu buEvet canim benide coo duygulandırdı. Düşünsene rahmin yok asla anne olamam diye düşünürken bir mucize oluyor inşallah böyle olan çok kadına merhem olur bu
23 haziranda transfer olmuştum dün 5. Günümdü testte pozitif gördüm ve kan vermeye gittik. 22,5 cıktıcanım hayırlı olsun tedavinUykusuz Koala bir kez daha gurur duydum tedavi oldugum merkezden çok güzel birşeye vesile olmuşlar allahım dileyen her kadına anne olması nasip etsin resmen mucize bir bebek o
Canım ne güzel çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana23 haziranda transfer olmuştum dün 5. Günümdü testte pozitif gördüm ve kan vermeye gittik. 22,5 cıktıAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah Gerçekten dediğin gibi insan çok gururlanıyor doğru yeri seçtiğimi biliyordum dedim kendi kendime Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin
Ya seni merak edip baktım çok sevindimmmm23 haziranda transfer olmuştum dün 5. Günümdü testte pozitif gördüm ve kan vermeye gittik. 22,5 cıktıAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah Gerçekten dediğin gibi insan çok gururlanıyor doğru yeri seçtiğimi biliyordum dedim kendi kendime Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahCanım ne güzel çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana
sebebp olarak yumurta kalitesini mi gösterdiler canm34 yaşım. 0,37 amh . Yumurtalar kalitesizdi sanırım döllenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?