Eğer amh ınız düşükse ya da eşinizin sperm sayısı5 milyon altında ise 3 yıl şartı aranmıyor diye biliyorum
eşimin sperm sayısı düşüktü lakin yükselttik.. ileri hızımız 0 hala
ama benm amh hakkında bilgim yok yaptırmadım daha
kızlar amh testi devlette yaptırılıyormu

aynen bende onu dicektim sen bir devlet hastanesine git tüp bebek dryla görüş ben 1,5 yıllık evliyim ama bana cıkar sana rapor dedi dr
öyle yapıyım bir görüşeyim araştırma hastanesiyle tşk ederim
ama benide bilgilendir olurmu
sen ne zaman gideceksin

15 günlük bir bebeğim var biz çok uğraştık 5 yılın sonunda kavuştum yavruma dilerim sizler ilk denemenizde hemencecik kavuşursunuz bebeğinize ❤

yaaa 41 kere masaşallah canım inşallah allah nasip ederde bizimde olur

eşimin sperm sayısı düşüktü lakin yükselttik.. ileri hızımız 0 hala
ama benm amh hakkında bilgim yok yaptırmadım daha
kızlar amh testi devlette yaptırılıyormu
Nasıl yükselltiniz acaba bizim de yükseltmemiz lazım :))
devlette bilmiyorum canım özelde yaptırmıştım

Nasıl yükselltiniz acaba bizim de yükseltmemiz lazım :))
devlette bilmiyorum canım özelde yaptırmıştım
1 yıldır uğraşyıoruz canım hesapladımda 10.000 tl akın para dökmüşüm
yükselttiğimde öyle çok değil.. 1 yılda uğraşlar sonucundan ml'deki sayı 4 milyondan 15 milyon oldu
ileri hız hala 0

Ben hesaplayamıyorum bile valla.evlendiğimden beri uğraşıyoruz.biz ilk öğrendiğimizzde 3000 lerdeydi.anca 2 milyon oldu.he arad 45 milyon ile 56 milyon çıktığı da oldu ama doktorlar o testlere güvenmeyin diyor.halbuki aynı yerde yapılan testler.en son devlette rapor almak için yapılan testte yine 2 milyon.
siz baya iyi yükseltmişsiniz önerilerini bekliyorum canım:)
eşim suan çoban çökerten kullanıyor siz de deneyin isterseniz hem sayıya hem kaliteye iyi geliyor

çoban çökerteni herkes öneriyor ama hiç denemedik.. nasıl kullanıyorsunuz onu ?

biz ilk geçen sene haziranda öğrendik.. varikosel yok dendi ultraosn temiz çıktı dr bir ilaç verdi gönderdi... 3 ay snra eşim ist gitmişti düzen lab. önermişler oraya gitti ileri hız mükemmel dr bekleyin olur dedi.. olmadı... 7 ay bekledik hala yok.. gittik tekrar drumuzda test yaptırdık düşük değer... düzen lab. hatalı sonuç dedi.. derken en son dr değiştirdik
varikosel başlangıcı var ama ameliyata gerek yok dedi..
15 günlük lökosit tedavisi verdi.. lökosit spermi çok etkiliyor ve 9 ay boyunca kmse bize lökosit var dememişti spermler.. sonrada 2 ilaç verdi.. onları kullandık ve ekstra keçiboynuzu kürünü düzenli yaptık hergün.. 9 ay düzelmeyen değer 3 ayda düzeldi.. ama morfolojimiz hala 1-2 arası oynuyor
ileri hızımız yok 0
yavaş ileri hız %25 civarı

yani 2 ilaç.. her gün düzenli keçiboynuzu kürü.. sabah mutlaka ama mutlaka 2 haşlanmış yumurta.. akşam bol salata..
yürüyüş her akşam.. kızartma asla yok... yağ asla yok.. tüm yemeklerde az zeytinyağı kullandım.. bol bol yeşillik tüketti.. şu sıralar karpuz ve çilek tüketiyor.. etkileri varmış onunda

akşam yatmadan önce 1 bardak kaynamış suya 1 çay kaşığı çoban çökerten otunu ekleyip 15 dk ılındıktan sonra içiyor eşim daha 1 hafta oldu kullanalı nasıl etki gösterecek bakalım.

biz 2015 te gittik doktora o gün bugündür uğraşıyoruz.2017 de ilk tüp denememi yaptım devlette olmadı.2.sini 1 sene sonra dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o da olmadı.3.olarak özelde denedim keseyi gördük bebeği gördük ama kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum.kasımdan beri rapor için uğraşıyoruz anca teslim ettik evrkları.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ama pes etmek yok yola devam.
eşimin kullanmadığı şey kalmadı.varikosel yok.morfoloji 0 bu arada tek iyi olan şey hareket.
klomeninden proexceed plus keçiboynuzu küründen aktar ürünlerine kadar tıbbi ve bitkisel herşeyi kullandık.tabi eskiye göre daha iyi.3000 olan sayı 2 milyon oldu.%70 hareketsizken şimdi %30 hareketsiz %50 ileri hareketli ama sayı az.
Rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda kucaklarımızı yavrularımızla doldursun inşallah

az önce attara gittim keçiboynuzu almayada çobançökerten sordum kalmamş.. haftaya gelecekmiş birde biz alalım..
hızı nasıl düzelttiniz ya
bizde mlde sayı 15 milyon
totelde daha fazla
yavaş ilerimiz var.. ama ileri hızlımız 0 düzelmiyor 1 bile olmuyıor çıldıracam
tüp bebekte ileri hızlının önemi varmı

Eşim sigarayı bıraktı,daha sağlıklı beslendi ve spor yapmaya başladı.ve saydığım ilaçlar ,keçiboynuzu özü şuan da promen ile arı sütü içiyor.arı sütünü ben de içiyorum.yaptıklarımız bunlar hangisi iyi geldi bilmiyorum ama böyle işte.
bir de bizim en baştan beri ileri hızlı hareket yavaş ileriden daha fazlaydı.
tüp bebekte önemi var mıdır hiç sormadım doktora ama sanmıyorum.
zaten iyi merkezlerde ımsı tekniğiyle en kaliteli spermi seçiyorlar.bahçeci de öyle 8000 kata kadar büyütüp seçiyorlar spermleri

hayırlısı diyoruz o zaman bakalım bizde çobançökertene başlayalım bide

kızlar benim ilk toplamada 2 yumurtam döllenmiş mehmet tedavimi havuza çevirdi bir toplamam daha olacak aranızda havuz olan var mı neler önerirsiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…