Bende bu ay ilk muayene için gideyim diyorum sonra da Ağustos için düşünüyorum.aynen cnm sen ne zmn dusunuyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay ilk muayene için gideyim diyorum sonra da Ağustos için düşünüyorum.aynen cnm sen ne zmn dusunuyosun
Bende bu ay ilk muayene için gideyim diyorum sonra da Ağustos için düşünüyorum.
Muayene ücreti tek sefer veriliyormuş telefonda öyle dediler.ilk muayne olunca agustos için gitsen yinede muayne ucreti ödeyecekmısın
Ağustos ayında tedavi oldum istanbul fulya bahçecide 9000 liraydı canımKIZLAR raporsuz tüp bebek fiyatı neydı ya arastırıyorum bulamadım bi türlü
10,500 olmusAğustos ayında tedavi oldum istanbul fulya bahçecide 9000 liraydı canım
Rabbim kolaylaştırsın canım dualarım sizinle10,500 olmus
Rabbim kolaylaştırsın canım dualarım sizinle ❤
minik kalp0753 canm istanbul bahçecidemi karar kıldın
hangi dr düşünüyorsunaynen eşimde orayı istiyor konaklama derdimizde yok. zaten hemen hemen aynıya geliyo diğer merkezlerle
hangi dr düşünüyorsun
bende cem çeliğe gitmeyi düşünüyorum taaaaaaaaaa bilmem kaç km uzaklıktan gelecemcem çelik canım
bende cem çeliğe gitmeyi düşünüyorum taaaaaaaaaa bilmem kaç km uzaklıktan gelecem
istanbuldada otelde kalacam 20 gün boyunca o yüzden tecrübelerinden benide haberdar edermisin
ihtiyacım var buna
hataykuzum sen nerden gideceksin instanbula ben antalya :)
evet canm.. bendeki erkek infertilitesiyakın sayılırız sen hangi ay gımeyı düşünüyodun eylül ekim mi
evet canm.. bendeki erkek infertilitesi
bide raporumuz yok çıkarmı bilmiyorum ama sanırım bize düşmüyor rapor
işte bende sigorta tamam ama 2 yıllık evliyim üzüldüm ya alamıyorum raporşartları var canım 3 yıllık evli olmak 5 yıl çalısmıs olmak 900 gun prim doldurmak felan
Eğer amh ınız düşükse ya da eşinizin sperm sayısı5 milyon altında ise 3 yıl şartı aranmıyor diye biliyorumişte bende sigorta tamam ama 2 yıllık evliyim üzüldüm ya alamıyorum rapor