• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba bayanlar , ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum , 2 yada 3 günü gelin dediler , o gün ne işlemi yapıyorlar , kan tahlili muayene falan mı bilgi verebilir misiniz.

merhaba bayanlar , ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum , 2 yada 3 günü gelin dediler , o gün ne işlemi yapıyorlar , kan tahlili muayene falan mı bilgi verebilir misiniz.
Benim tahlillerim vardı o yüzden direkt iğnelere başladılar bir de benim transferim hemen olmayacak ondan da bakmamış olabilirler. Gidiyorsun iğne veriyorlar yumurta rezervine göre ama herkeste başka işlemler yapılıyor yani kişiye özel tedavi planı canım sen git onlar yönlendirecek

canım adetin 2. günü tedaviye başlıyorlar bir jinekolojik muayenen oluyor kan falan bakılıyor ilk gün ödemenin birazını veriyorsun ilaçların dozlarını falan belirliyorlar onu anlatıyorlar sonrada kaç gün sonra geleceğini söylüyor doktor

Teşekkür ederim bayanlar :KK66: benimde çikolata kisti ile birlikte rezerv azlığı var . hepimizin hakkında hayırlısı olsun birbirimize mutlu mutlu haberler verelim .

Bugün remzi hocayla görüşme yaptım şimdilik devam eden düşüğüm takip edilecek sonrasında tekrardan hsg çekilecem ve de haziranda ilk tüp bebek tedavisine başlayacam nasipsee 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20200221-153232_Gallery.jpg
    Screenshot_20200221-153232_Gallery.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20200221-153103_Gallery.jpg
    Screenshot_20200221-153103_Gallery.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 62
Teşekkür ederim bayanlar :KK66: benimde çikolata kisti ile birlikte rezerv azlığı var . hepimizin hakkında hayırlısı olsun birbirimize mutlu mutlu haberler verelim .
O yüzden önce gidip muayene olmalısın buradan ne desek yanlış olur herkesin vücudu farklı benim de tak tüpümde hidrosalpenks var

Merhaba bende sabri beyle başladım ancak önce tahlil verip rahim filmi çektirmem lazım şuan biraz daha yolum var başlamak için:KK15:

Ben ilk görüşmeye gittiğimde eşimin ve benim tüm tahlillerimizi götürdüm rahim filmi falanda çekilmiştim önceden zaten onuda gösterdim. Bi sonraki regl ile başlarız demişti ve o şekilde başladık ilaçları başlayacağı gün kan veriyorsun muayene ediyor o kadar yapılan işlem bu canım inşallah hakkında hayırlısı olur

Ben ilk görüşmeye gittiğimde eşimin ve benim tüm tahlillerimizi götürdüm rahim filmi falanda çekilmiştim önceden zaten onuda gösterdim. Bi sonraki regl ile başlarız demişti ve o şekilde başladık ilaçları başlayacağı gün kan veriyorsun muayene ediyor o kadar yapılan işlem bu canım inşallah hakkında hayırlısı olur
Teşekkür ederim , bende bugün adet oldum , arayıp ona göre randevu alıcam , bana tahlil listesini vermişti yaptırdık, cem beyin isteği ile hsg desen 3 kere çekildim sonuçları var :) bakalım süreç nasıl ilerleyecek çok heyecanlıyım

Teşekkür ederim , bende bugün adet oldum , arayıp ona göre randevu alıcam , bana tahlil listesini vermişti yaptırdık, cem beyin isteği ile hsg desen 3 kere çekildim sonuçları var :) bakalım süreç nasıl ilerleyecek çok heyecanlıyım
Aynen canım senin testlerine bakıyor sonra liste veriyorlar zaten bunları yaptırın diye.
2. Günü çağırırsa 3. Günü ilaçlara başlatır diye düşünüyorum 😊 İnşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur 🙏🏻

Aynen canım senin testlerine bakıyor sonra liste veriyorlar zaten bunları yaptırın diye.
2. Günü çağırırsa 3. Günü ilaçlara başlatır diye düşünüyorum 😊 İnşallah çok güzel bir tedavi sürecin olur 🙏🏻
Teşekkür ederim canım , ama bugün adet oldugum için pazartesi gününe yani 3. güne randevu verdiler. pazar günü transfer ameliyat dışında çalışılmıyor dedi , bu arada doktorumuz aynı idi galiba cem çelik :)

S smiley face Evet pazar günleri muayene kontrol vs olmuyor o zaman pazartesi iğnelere başlarsın herşey uygunsa🤗 Aynen canım benimde doktorum Cem bey😊

Arkadaşlar tekrar merhaba pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak nasıl oluyor uyutuyorlar mi biraz bilgi alabilir miyim

Arkadaşlar tekrar merhaba pazartesi günü yumurta toplama işlemim yapılacak nasıl oluyor uyutuyorlar mi biraz bilgi alabilir miyim
İnşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların olur🤗 İşlem anında uyutuyorlar canım. Uyandığın zaman odanda oluyorsun herşey bitmiş 🤗 Ağrı kesici yapıp serum takmışlardı benim öyle aman aman agrım olmadı 3 4 gün sürdü ağrılarım fakat dayanılır düzeydeydi korkacak hiçbirşey yok🤗 1 damla kan geldi ilk gün sonrada devam etmedi. Opudan sonra 5. Günde regl oldum

Çok teşekkür ederim canlarım amin inşallah hepimizin hayırlı haberleri olsun 🙏🙏

İnşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların olur🤗 İşlem anında uyutuyorlar canım. Uyandığın zaman odanda oluyorsun herşey bitmiş 🤗 Ağrı kesici yapıp serum takmışlardı benim öyle aman aman agrım olmadı 3 4 gün sürdü ağrılarım fakat dayanılır düzeydeydi korkacak hiçbirşey yok🤗 1 damla kan geldi ilk gün sonrada devam etmedi. Opudan sonra 5. Günde regl oldum
Canım ya çok teşekkür ederim sana da bilgiler için orada ne kadar tutuyorlar uyanınca ben hastane ortamında çok geriliyorum neden tutuyorlar ki bir tehlike mi var bende panik atak var ya gelirler bana orada öyle

Back