• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba inşallah güzel haberlerinizi alırız benim doktorumda canım kübra hocamla mustafa bahcevi birlikte yürüttüler tedaviyi

Herkese günaydın:)
benim doktorum remzi abalı.mart sonlarında raporum çıkarsa başlayacağım nasipse
Bende cumaya randevu aldım remzi beyle görüşmek için ama haziranda başlamayı düşünüyorum hem raporu alcam hemde ramazandan sonra olsun diye düşünüyorum

Bende cumaya randevu aldım remzi beyle görüşmek için ama haziranda başlamayı düşünüyorum hem raporu alcam hemde ramazandan sonra olsun diye düşünüyorum
remzi hoca çok ilgili biri inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
rapor sürecinize başlayın bir an önce hangi ildesiniz bilmiyorum ama uzun sürebiliyor

Bende capa da başladım ama cerrahpasada çıkartacam iki aşılamam yapıldı
çapada dosyan varsa neden orda çıkarmıyosun.
bu arada ramazandan sonra demişsin canım ama araya rahim dinlendirme de girebilir,onu da dikkate al.
remzi hocayla daha ayrıntılı konuşursunuz tabi.

çapada dosyan varsa neden orda çıkarmıyosun.
bu arada ramazandan sonra demişsin canım ama araya rahim dinlendirme de girebilir,onu da dikkate al.
remzi hocayla daha ayrıntılı konuşursunuz tabi.
Yani var tabiki ama aşılamaları cerrahpasada yaptırdım hem ikisininde sistemini az çok biliyorum cerrahpaşa bana daha kolay geliyo açıkçası

Yani var tabiki ama aşılamaları cerrahpasada yaptırdım hem ikisininde sistemini az çok biliyorum cerrahpaşa bana daha kolay geliyo açıkçası
cerrahpaaşayı bilmiyorum.ama çapada androloji raporu çok uğraştırıyor.spem testleri mecburi orda yapılacak hem de 2 kez , bir de 1 ay sonraya gün veriyolar test için

cerrahpaaşayı bilmiyorum.ama çapada androloji raporu çok uğraştırıyor.spem testleri mecburi orda yapılacak hem de 2 kez , bir de 1 ay sonraya gün veriyolar test için
Hadi yaa 😳 ben haftaya başlayım bari

İnşallah🙏 Ama çok üzüldüm kaliteli olması için napmam lazım? Siz neler kullanıyorsunuz?

Bende omepa kullanıyordum ama eski doktrum stromega q10 önrmşti içinde balık yagıda var ve astaksantn selnyum içeriyo.3 4 aydır onu kullanıyorum. Benmde amh 0.4 fsh 12.5 du. 4 ay önce tüp bebek denedik sadece iki yumurtam toplandı ve embriyo olşmadı yumurtalarım kalitesiz oldugu için. Bende o günden snra kendimi vücuduma adadım. Fsh için çnce 1 aydı sanırım sogan kürü sonra testere dişli asln pencesi çayı içtm bir ay kadarda. 4 aydır hergün vitaminlerimi içiyorum. D vitaminim düşüktü onu kullandım. Hmn hemen hergün sebze yemeye özellikledikkt ediyorum gün içinde ara ögün şeklnde. Kefir içiyorum.Hergün kuru incir yiyorum. Herhün ceviz badem fındık yiyorum 5er tane kadar. Fırsat buldukcaplates yapıyorum. Hergünbirkaşık kestane ballı ılık su içerek güne başlıyorm. Gün içinde çam ballı rezeneçayı, ve adaçayı içiyorum.4 ay sonunda yani geçtigimiz hafta doktora gittim tüp bebek raporu için hormonlarıma baktırdım fsh 7.4 cıktı. Amh 0.66 çıktı. Ve sağda 7 solda 2 olmak üzere oplam 9 yumurtam göründü ultrasonda. Dedim keşke tüp bebek yaptırsaymışım. Şok oldum. Ve yapıklarımın gerçktn işe yaradıgnı düünüyorum. Kalitelilermi tabiki bunu bilemiyorum ama 2 den sonra 9u görmek beni cok mutlu etti Mart sonumda bende inşallah mehmet reşit asogluna gtmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsum 🤲🏽🤲🏽

Arkadaşlar merhaba ben de bahçecide tüp bebek tedavi aşamasındayım da bu iğneler size bitkinlik yorgunluk yapıyor mu ve gaz

Back