- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Benim doktorum Cem Çelikkızlar hadi liste yapalım kim hangi doktorda tedavi görüyor. Ben başlıyorum benim doktorum sabri cavkaytar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum Cem Çelikkızlar hadi liste yapalım kim hangi doktorda tedavi görüyor. Ben başlıyorum benim doktorum sabri cavkaytar
Bende cumaya randevu aldım remzi beyle görüşmek için ama haziranda başlamayı düşünüyorum hem raporu alcam hemde ramazandan sonra olsun diye düşünüyorumHerkese günaydın:)
benim doktorum remzi abalı.mart sonlarında raporum çıkarsa başlayacağım nasipse
remzi hoca çok ilgili biri inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Bende cumaya randevu aldım remzi beyle görüşmek için ama haziranda başlamayı düşünüyorum hem raporu alcam hemde ramazandan sonra olsun diye düşünüyorum
Istanbul çokmu uzun yaaremzi hoca çok ilgili biri inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
rapor sürecinize başlayın bir an önce hangi ildesiniz bilmiyorum ama uzun sürebiliyor
Ben de istanbuldayım.çapada çıkartıyorum maalesef uzunIstanbul çokmu uzun yaa
Bende capa da başladım ama cerrahpasada çıkartacam iki aşılamam yapıldıBen de istanbuldayım.çapada çıkartıyorum maalesef uzun
çapada dosyan varsa neden orda çıkarmıyosun.Bende capa da başladım ama cerrahpasada çıkartacam iki aşılamam yapıldı
Yani var tabiki ama aşılamaları cerrahpasada yaptırdım hem ikisininde sistemini az çok biliyorum cerrahpaşa bana daha kolay geliyo açıkçasıçapada dosyan varsa neden orda çıkarmıyosun.
bu arada ramazandan sonra demişsin canım ama araya rahim dinlendirme de girebilir,onu da dikkate al.
remzi hocayla daha ayrıntılı konuşursunuz tabi.
cerrahpaaşayı bilmiyorum.ama çapada androloji raporu çok uğraştırıyor.spem testleri mecburi orda yapılacak hem de 2 kez , bir de 1 ay sonraya gün veriyolar test içinYani var tabiki ama aşılamaları cerrahpasada yaptırdım hem ikisininde sistemini az çok biliyorum cerrahpaşa bana daha kolay geliyo açıkçası
Hadi yaa ben haftaya başlayım baricerrahpaaşayı bilmiyorum.ama çapada androloji raporu çok uğraştırıyor.spem testleri mecburi orda yapılacak hem de 2 kez , bir de 1 ay sonraya gün veriyolar test için
çapa da durum böyle.androloji raporu tamamsa gerisi kolay.dahiliye ve psikiyatri yazısı da alabilirsen ,tüm evrakları tamamladıktan sonra 15 gün içinde çıkıyorHadi yaa ben haftaya başlayım bari
İnşallah Ama çok üzüldüm kaliteli olması için napmam lazım? Siz neler kullanıyorsunuz?
Merhaba fiyat listesini banada atablrmisiniz rica etsem bizde bahçeci düşünüyoruzBi arkadas göndermiş özelden sağolsun raporlu bile ne kadar artmıs