• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olur canım endişe etme herkesin aynı olmuyor benim mesela öyle çok şişkinliği olmadı toplamada falan ebru hocamda dedi sende ödem çok oluşmadı diye ama toplamadan sonra adetim baya geçikti söktürücü kullandım mesela ben

Kızlar merhaba bugün yumurtalarım toplandı 17 tane imiş bakalım kaçı iyi olacak🙏 Yalnız anesteziden uyanırken çok çarpıntım oldu geçen sene histerıskopi olduğumda hiç böyle uyanmadım çok koktum sonra tansiyonumu ölçtüler başta 13-8 sonra 12-7 di bende panik atak var hiç gelemiyorum böyle tansiyon ölçmelere falan ay o kısımları çok zordu

Siz gittiniz mi peki ne gibi bir tedavi gordunuz bizde aciklanamayan infertilite var baska bir mekezde ilk deneme basarisiz oldum
esimi ikna edemiyorum tek hakkin var diyor o yuzden cok secici oldum bu konuda bilgi verirmisiniz acaba.
Ben şu an onun hastasıyım, transferim olacak 15 güne kadar. Benim eşimde problem vardı, bende de pko var ekstra bir tedavi uygulamaya ihtiyaç duymadı. Vitaminler verdi bana sadece, 11 yumurtam toplandı 4 tanesi 5. güne ulaştı. Ön görüşme ucretsiz oluyor bahçecide gidip görüşebilirsin istersen. Içine sinerse başlarsınız.

Ben şu an onun hastasıyım, transferim olacak 15 güne kadar. Benim eşimde problem vardı, bende de pko var ekstra bir tedavi uygulamaya ihtiyaç duymadı. Vitaminler verdi bana sadece, 11 yumurtam toplandı 4 tanesi 5. güne ulaştı. Ön görüşme ucretsiz oluyor bahçecide gidip görüşebilirsin istersen. Içine sinerse başlarsınız.
Umarim allahim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder size. Ucret olarak ne
Odediniz.

Umarim allahim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder size. Ucret olarak ne
Odediniz.
11 bini buldu şu ana kadar, dondurma ücretide vericez bu ay ama. Raporluyuz ayrıca.
Amin ,inşallah sizin içinde hayırlısı olur. Çok zor süreçler.

Odediniz.

çok iyi bir doktordur remzi hocam. Çok ilgili çok güzel bilgilendirir süreçlerde. Bahçecide olan ön görüşmesi ücretsiz git görün bence

Merhaba arkadaşlar şimdi Bahçeli’den aradılar dün 17 yumurtam toplanmıştı ve 12 si döllenmiş sizce kaçı kalır beşinci güne

Arkadaşlar merhaba şimdi az önce bahçeciden aradılar dün 17 yumurtam toplanmıştım ve 14 ü olgunmuş 12 si döllenmiş tahmininde kaçı kalır perşembeye

Remzi abali nasil bir doktor onerirmisiniz ilgi ve alaka nasildir acaba.
Merhaba canim bende Remzi Hocanin hastasiyim, cok iyi ve ilgili bi Doktor, herseyi sorabilirsiniz. Banada sebesiz inferlite demislerdi baska merkezlerde hicbirsey bulamadilar. Remzi Hocam Rahim Filmi sonrasi Rahimde bozukluk ve Perde var dedi, Histereskopi ameliyati oldum ve suan beklemedeyim. Ben herkese tavsiye ederim Remzi Beyi

Merhaba canim bende Remzi Hocanin hastasiyim, cok iyi ve ilgili bi Doktor, herseyi sorabilirsiniz. Banada sebesiz inferlite demislerdi baska merkezlerde hicbirsey bulamadilar. Remzi Hocam Rahim Filmi sonrasi Rahimde bozukluk ve Perde var dedi, Histereskopi ameliyati oldum ve suan beklemedeyim. Ben herkese tavsiye ederim Remzi Beyi
Cok gecmis olsun benim rahim filmim var 5 sene oncesinden seninde var miydi tekrardan gerek duydumu doktor bey.
Insaalah rabbim tez zamanda evlat nasip eder sana.

Kızlar tekrar merhaba yumurtalarımdün toplandı söylemiştim hala ağrım var ama yürürken özelilikle normal mi ya ne zaman geçer

Cok gecmis olsun benim rahim filmim var 5 sene oncesinden seninde var miydi tekrardan gerek duydumu doktor bey.
Insaalah rabbim tez zamanda evlat nasip eder sana.
Cok tsk ederim canim, benim Daha önce hic rahim filmim cekilmedi Rahimde perde oldugu öyle ortaya cikti. Amin canim Allahim ein kisa zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin insallah 🤲
Sen tedavidemisin suan?

Back