- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Stresten heyecandan oldu sanırım inşallah olursun tez vakitteBende aksine geciktikçe gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresten heyecandan oldu sanırım inşallah olursun tez vakitteBende aksine geciktikçe gecikti
Cok iyi, öneririm ben. İlgili bir doktorRemzi abali nasil bir doktor onerirmisiniz ilgi ve alaka nasildir acaba.
Siz gittiniz mi peki ne gibi bir tedavi gordunuz bizde aciklanamayan infertilite var baska bir mekezde ilk deneme basarisiz oldumCok iyi, öneririm ben. İlgili bir doktor
Ben şu an onun hastasıyım, transferim olacak 15 güne kadar. Benim eşimde problem vardı, bende de pko var ekstra bir tedavi uygulamaya ihtiyaç duymadı. Vitaminler verdi bana sadece, 11 yumurtam toplandı 4 tanesi 5. güne ulaştı. Ön görüşme ucretsiz oluyor bahçecide gidip görüşebilirsin istersen. Içine sinerse başlarsınız.Siz gittiniz mi peki ne gibi bir tedavi gordunuz bizde aciklanamayan infertilite var baska bir mekezde ilk deneme basarisiz oldum
esimi ikna edemiyorum tek hakkin var diyor o yuzden cok secici oldum bu konuda bilgi verirmisiniz acaba.
Umarim allahim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder size. Ucret olarak neBen şu an onun hastasıyım, transferim olacak 15 güne kadar. Benim eşimde problem vardı, bende de pko var ekstra bir tedavi uygulamaya ihtiyaç duymadı. Vitaminler verdi bana sadece, 11 yumurtam toplandı 4 tanesi 5. güne ulaştı. Ön görüşme ucretsiz oluyor bahçecide gidip görüşebilirsin istersen. Içine sinerse başlarsınız.
11 bini buldu şu ana kadar, dondurma ücretide vericez bu ay ama. Raporluyuz ayrıca.Umarim allahim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder size. Ucret olarak ne
Odediniz.
Umarim allahim tez zamanda bebislerinizi kucaginiza almayi nasip eder size. Ucret olarak ne
Odediniz.
7 tanesi kalır sanki. Benim 11 den 4 tane kaldıArkadaşlar merhaba şimdi az önce bahçeciden aradılar dün 17 yumurtam toplanmıştım ve 14 ü olgunmuş 12 si döllenmiş tahmininde kaçı kalır perşembeye
Teşekkür ederim canım o kadar çok mu azalıyor ben ilk defa yaptırdım fa bilgim yok7 tanesi kalır sanki. Benim 11 den 4 tane kaldı
7 tane kalsa bile çok iyi canım, epey düşüyor sayısı evet, ama bellide olmaz çokta kalabilir.Teşekkür ederim canım o kadar çok mu azalıyor ben ilk defa yaptırdım fa bilgim yok
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı7 tane kalsa bile çok iyi canım, epey düşüyor sayısı evet, ama bellide olmaz çokta kalabilir.
Merhaba canim bende Remzi Hocanin hastasiyim, cok iyi ve ilgili bi Doktor, herseyi sorabilirsiniz. Banada sebesiz inferlite demislerdi baska merkezlerde hicbirsey bulamadilar. Remzi Hocam Rahim Filmi sonrasi Rahimde bozukluk ve Perde var dedi, Histereskopi ameliyati oldum ve suan beklemedeyim. Ben herkese tavsiye ederim Remzi BeyiRemzi abali nasil bir doktor onerirmisiniz ilgi ve alaka nasildir acaba.
Cok gecmis olsun benim rahim filmim var 5 sene oncesinden seninde var miydi tekrardan gerek duydumu doktor bey.Merhaba canim bende Remzi Hocanin hastasiyim, cok iyi ve ilgili bi Doktor, herseyi sorabilirsiniz. Banada sebesiz inferlite demislerdi baska merkezlerde hicbirsey bulamadilar. Remzi Hocam Rahim Filmi sonrasi Rahimde bozukluk ve Perde var dedi, Histereskopi ameliyati oldum ve suan beklemedeyim. Ben herkese tavsiye ederim Remzi Beyi
Cok tsk ederim canim, benim Daha önce hic rahim filmim cekilmedi Rahimde perde oldugu öyle ortaya cikti. Amin canim Allahim ein kisa zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin insallahCok gecmis olsun benim rahim filmim var 5 sene oncesinden seninde var miydi tekrardan gerek duydumu doktor bey.
Insaalah rabbim tez zamanda evlat nasip eder sana.