• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende de T şeklindeymiş gerek yok demişlerdi ameliyata ama şimdi sabri beylede görüşücem sonra belli olucak

Merhaba rapor için neler yapıyorlar kaç gün sürüyor
Merhaba üniversite hastanelerinin tüp bebek bölümünden rapor alabiliyorsunuz. Sorunumuz erkek faktörüydü aşılama falan olmuyordu bizim için. Biz giderken eski yaptırdığımız bütün tahlillerimizi rahim filmimi vs herşeyi götürmüştük o gün istedikleri evrakların minik bir listesini verdiler herşeyi 1 gün içinde hazırladık istedikleri evraklar internetten çıktı alınıyor zaten. 5 iş günü içinde rapor çıkar dediler 3 günde raporumuz çıktı çok şükür.🙏

Fiyat şu ana kadar 11 bin verdim raporluyum. 20 gün sonra da dondurma ucreti vericem o da 2.200 sanırım ,doktorum remzi bey cok iyi, calisanlar ve klinikte ayni sekilde. Insallah sonucum pozitif olursa daha iyi umut olurum sana da. Ama remzi beyle görüşebilirsin öneririm yani.
Ilaclarla mi 11 bin tl tuttu acaba?biz de raporu bekliyoruz başlamak icin

Çok teşekkür ederim.fiyat listesi verdiler 7 bin küsür tedavi yazıyor.ilaclar raporlu olunca daha uygun a gelir diye düşünmüştüm.bayagi tutmuş demekki
2 bini buluyordu ilaçlar sanırım. Benim bide rahim dinlendirme ücreti vardi.

2 bini buluyordu ilaçlar sanırım. Benim bide rahim dinlendirme ücreti vardi.
Şu rahim dinlendirme ücreti kadar saçma bişey duymadım daha önce ama el mahkum herşey güzel olsun da.umarim siz de evlatlariniza kavuşursunuz bi an once😊

Evet çok sacma onun icin ucret almaları. Kendisi dinleniyor rahim zaten 😆 amin inşallah
Kontrole falan cagiriyolar da o yuzden mi aliyolar acaba e ama hani 6 ay ücretsizdi.kafamda deli sorular😊Rabbim yardımcımız olsun insallah hem zamanımız hem paramız gidiyor

Kontrole falan cagiriyolar da o yuzden mi aliyolar acaba e ama hani 6 ay ücretsizdi.kafamda deli sorular😊Rabbim yardımcımız olsun insallah hem zamanımız hem paramız gidiyor
Kontrole çağırmıyor, su an ben adetimi bekliyorum gitmek icin.

canım erkek infertilitesinde aşılamaya ihtiyaç olmadan alırsın hemencik raporu inşallah hakkında hayırlı haberleri okuruz. remzi beyi düşünen bir arkadaş vardı bende onun hastasıyım işinde çok başarılı bir hekim emin olabilirsin.

Merhaba benim doktorum cem çelik , tedaviye başlamak için bu hafta içinde adet olmayı bekliyorum . ocak ayında rahimde perde alındı ,histereskopi oldum sonrasında hsg cekildim , şimdi beklemedeyim

Back