- 8 Mayıs 2017
- 52
- 35
- 38
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba üniversite hastanelerinin tüp bebek bölümünden rapor alabiliyorsunuz. Sorunumuz erkek faktörüydü aşılama falan olmuyordu bizim için. Biz giderken eski yaptırdığımız bütün tahlillerimizi rahim filmimi vs herşeyi götürmüştük o gün istedikleri evrakların minik bir listesini verdiler herşeyi 1 gün içinde hazırladık istedikleri evraklar internetten çıktı alınıyor zaten. 5 iş günü içinde rapor çıkar dediler 3 günde raporumuz çıktı çok şükür.Merhaba rapor için neler yapıyorlar kaç gün sürüyor
Ilaclarla mi 11 bin tl tuttu acaba?biz de raporu bekliyoruz başlamak icinFiyat şu ana kadar 11 bin verdim raporluyum. 20 gün sonra da dondurma ucreti vericem o da 2.200 sanırım ,doktorum remzi bey cok iyi, calisanlar ve klinikte ayni sekilde. Insallah sonucum pozitif olursa daha iyi umut olurum sana da. Ama remzi beyle görüşebilirsin öneririm yani.
Evet ilaclarla. 2019 fiyatı bu tabi. Hayırlısı olsun sizin içindeIlaclarla mi 11 bin tl tuttu acaba?biz de raporu bekliyoruz başlamak icin
Çok teşekkür ederim.fiyat listesi verdiler 7 bin küsür tedavi yazıyor.ilaclar raporlu olunca daha uygun a gelir diye düşünmüştüm.bayagi tutmuş demekkiEvet ilaclarla. 2019 fiyatı bu tabi. Hayırlısı olsun sizin içinde
2 bini buluyordu ilaçlar sanırım. Benim bide rahim dinlendirme ücreti vardi.Çok teşekkür ederim.fiyat listesi verdiler 7 bin küsür tedavi yazıyor.ilaclar raporlu olunca daha uygun a gelir diye düşünmüştüm.bayagi tutmuş demekki
Şu rahim dinlendirme ücreti kadar saçma bişey duymadım daha önce ama el mahkum herşey güzel olsun da.umarim siz de evlatlariniza kavuşursunuz bi an once2 bini buluyordu ilaçlar sanırım. Benim bide rahim dinlendirme ücreti vardi.
Evet çok sacma onun icin ucret almaları. Kendisi dinleniyor rahim zaten amin inşallahŞu rahim dinlendirme ücreti kadar saçma bişey duymadım daha önce ama el mahkum herşey güzel olsun da.umarim siz de evlatlariniza kavuşursunuz bi an once
Kontrole falan cagiriyolar da o yuzden mi aliyolar acaba e ama hani 6 ay ücretsizdi.kafamda deli sorularRabbim yardımcımız olsun insallah hem zamanımız hem paramız gidiyorEvet çok sacma onun icin ucret almaları. Kendisi dinleniyor rahim zaten amin inşallah
Kontrole çağırmıyor, su an ben adetimi bekliyorum gitmek icin.Kontrole falan cagiriyolar da o yuzden mi aliyolar acaba e ama hani 6 ay ücretsizdi.kafamda deli sorularRabbim yardımcımız olsun insallah hem zamanımız hem paramız gidiyor
Yanlız adete az kaldı değil mii çok heyecanlıKontrole çağırmıyor, su an ben adetimi bekliyorum gitmek icin.
Evet canim, cumaya kadar olurum sanırımYanlız adete az kaldı değil mii çok heyecanlı
Insallah canim benim, hepimiz bebislerimize kavusuruz insallah.Evet canım doktorumuz ne derse o.
belkide o çöküklüğün aşağıya kadar inmesi perde görünümü veriyordur
inşallah bi an önce rahmin toparlanır ve evladına kavuşursun
Yaa çok az kalmışş benim daha 16 gün felan varEvet canim, cumaya kadar olurum sanırım
Allah allah hakikaten boşuna alıyorlar demekki yuhKontrole çağırmıyor, su an ben adetimi bekliyorum gitmek icin.
Benim Doktorum Remzi Abali :)kızlar hadi liste yapalım kim hangi doktorda tedavi görüyor. Ben başlıyorum benim doktorum sabri cavkaytar
Benim de remzi abalı:)Benim Doktorum Remzi Abali :)