Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba rapor için neler yapıyorlar kaç gün sürüyorMerhaba Capa tip fakültesinde cikariyorum
Ben opudan 12 gün sonra oldum adetBenim tüp bebek denemem olumsuz oldu daha doğrusu transfer olmadı ve iptal etti dr. 10 gün oldu hala adet olmadım. Ne zaman olunuyor acaba?
Biz de erkek infertilitesi var o yüzden fazla ugrastirmadilar asilama vs.bizimki kısaca şöyle oldu önce capa infertilite bölümünden randevu alıp gittik elinde rahim filmi smear testi adetin 3.gunu yapilan test varsa götürebilirsin ona gore dosya aciliyor ve androlojiye yonlendirdiler esimi orada en az 2 kez sperm testi istediler bayağı düşüktü bizim sayı.genetik test vs istediler yani bu dosya açma işlemi 2-3 ayınızı alır.sonra kurula gidiyor dosya oradan geçerse istenilen evraklar var rahim filmi raporu dahiliye ve psikiyatr onay raporu fotogram 900 günlük sgk primi falan.ilk raporda bayağı beklemiştik.simdi 2.rapor icin başvurdum dosya olduğu icin daha kolay ama orda şöyle bi sıkıntı var sperm testi hem orada yapılacak hem de verdikleri tarih 1 ay sonrasi iste o çok beklemeye sebep oluyorMerhaba rapor için neler yapıyorlar kaç gün sürüyor
Merhaba canim, ben gecen hafta Remzi Beyde kontrolle gittim, HSG sonrasi rahimda perde var denildi ve Histereskopi ameliyati oldum, Remzi Bey gercekten cok iyi bi Doktor, ben cok memnun kaldim. Insallah Histereskopi sonrasi Hamile kalirim :)Fiyat şu ana kadar 11 bin verdim raporluyum. 20 gün sonra da dondurma ucreti vericem o da 2.200 sanırım ,doktorum remzi bey cok iyi, calisanlar ve klinikte ayni sekilde. Insallah sonucum pozitif olursa daha iyi umut olurum sana da. Ama remzi beyle görüşebilirsin öneririm yani.
Merhaba canim, evet gecen hafta Remzi beyde tedavi oldum. HSG sonrasi Rahimde perde var denildi ve Histereskopie ameliyati oldum. Ben cok memnun kaldim kendisinden, cok iyi ve bilgili bi Doktor, herkese tavsiye ederim.Merhaba ,
remzi beyle tedaviye karar verdiniz mi?
ben de şuan tüp bebek raporu için bekliyorum.
alınca nasipse başlayacağım Remzi Bey le
çok geçmiş olsun canımMerhaba canim, evet gecen hafta Remzi beyde tedavi oldum. HSG sonrasi Rahimde perde var denildi ve Histereskopie ameliyati oldum. Ben cok memnun kaldim kendisinden, cok iyi ve bilgili bi Doktor, herkese tavsiye ederim.
Cok tsk ederim canim, tedaviye en az 1-2 ay beklemem gerektigini söyledi Remzi Hoca, rahimin dinlenmesi acisindan.çok geçmiş olsun canım
tedaviye ne zaman başlayacaksın peki?ben de remzi hoca dan çok memnun kaldım çok güven veriyor insana.
inşallah hayırlı olur bizim için
bizim erkek faktörü.eşimin sperm sayı ve morfolojisi sıkıntılı.sayımız çok düşük .Cok tsk ederim canim, tedaviye en az 1-2 ay beklemem gerektigini söyledi Remzi Hoca, rahimin dinlenmesi acisindan.
<nasip olursa Nisan ayinda baslamayi düsünüyoruz. Amin canim insallah yakin bi zamanda hayirli haberlere geliriz.
Sizin sorun tam olarak ne canim?
Benimde daha önce 4 basariz denemem oldu, bu Histereskopi den sonra ümitliyiz, hayirlisi olsun.bizim erkek faktörü.eşimin sperm sayı ve morfolojisi sıkıntılı.sayımız çok düşük .
benim 4.denemem olacak inşallah son olur
amin canım inşallah.Benimde daha önce 4 basariz denemem oldu, bu Histereskopi den sonra ümitliyiz, hayirlisi olsun.
Insallah canim benim, allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.
benim Rahimde perde var denildi, benim rahimde kalp seklinde ve dogusdan bozukluk varmis.amin canım inşallah.
histereskopi ne için yapıldı.benim de hsg de rahmimin kalp şeklinde olduğu ortaya çıktı ama
remzi bey gerek görmedi ameliyeta
Sanırım rahmin tepesindeki çöküklüğe bağlı olarak ameliyata karar veriliyor.benimkinde bir sıkıntı olmayacağını söyledi remzi bey,perde falan yokmuş ben de sadece kalp şeklinde denildibenim Rahimde perde var denildi, benim rahimde kalp seklinde ve dogusdan bozukluk varmis.
Aynen canim onu doktorlarimiz daha iyi bilir tabii, ama benimde gördügüm kadar ile bende baya cöküklük vardi ondan ameliyati önerdi Remzi Hoca, herseyin hayrilsi canim.Sanırım rahmin tepesindeki çöküklüğe bağlı olarak ameliyata karar veriliyor.benimkinde bir sıkıntı olmayacağını söyledi remzi bey,perde falan yokmuş ben de sadece kalp şeklinde denildi
Evet canım doktorumuz ne derse o.Aynen canim onu doktorlarimiz daha iyi bilir tabii, ama benimde gördügüm kadar ile bende baya cöküklük vardi ondan ameliyati önerdi Remzi Hoca, herseyin hayrilsi canim.