• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cycloprogynova ilacını kullanan var mı aranızda? Growth hormone diye bir şey duydunuz mu?

canım devlet yada üniversite hastanesinden çıkartıyorsun raporu. 1 ay falan sürüyor rapor çıkartman ama çok faydalı fiyat açısından. içinde tüp bebek bölümü olması lazım ama. erkek kısırlığı varsa daha kolay rapor alınıyor bazı şartları var işte

canım ben sosyal medya takip ediyorum bülent diye bir doktorları var prof. kendisi ona bir bak istersen

rapor için 40 yaşını geçmemek gerekiyor diye biliyorum ben ankarada ve istanbul merkezilerinde geçiyor sanırım rapor yumurta rezervine falan bakıyorlar bir heyetten geçiyorsun sonra uygunsa rapor veriyorlar

Merhaba rapor için neler yapıyorlar kaç gün sürüyor
Biz de erkek infertilitesi var o yüzden fazla ugrastirmadilar asilama vs.bizimki kısaca şöyle oldu önce capa infertilite bölümünden randevu alıp gittik elinde rahim filmi smear testi adetin 3.gunu yapilan test varsa götürebilirsin ona gore dosya aciliyor ve androlojiye yonlendirdiler esimi orada en az 2 kez sperm testi istediler bayağı düşüktü bizim sayı.genetik test vs istediler yani bu dosya açma işlemi 2-3 ayınızı alır.sonra kurula gidiyor dosya oradan geçerse istenilen evraklar var rahim filmi raporu dahiliye ve psikiyatr onay raporu fotogram 900 günlük sgk primi falan.ilk raporda bayağı beklemiştik.simdi 2.rapor icin başvurdum dosya olduğu icin daha kolay ama orda şöyle bi sıkıntı var sperm testi hem orada yapılacak hem de verdikleri tarih 1 ay sonrasi iste o çok beklemeye sebep oluyor

Fiyat şu ana kadar 11 bin verdim raporluyum. 20 gün sonra da dondurma ucreti vericem o da 2.200 sanırım ,doktorum remzi bey cok iyi, calisanlar ve klinikte ayni sekilde. Insallah sonucum pozitif olursa daha iyi umut olurum sana da. Ama remzi beyle görüşebilirsin öneririm yani.
Merhaba canim, ben gecen hafta Remzi Beyde kontrolle gittim, HSG sonrasi rahimda perde var denildi ve Histereskopi ameliyati oldum, Remzi Bey gercekten cok iyi bi Doktor, ben cok memnun kaldim. Insallah Histereskopi sonrasi Hamile kalirim :)

Merhaba ,
remzi beyle tedaviye karar verdiniz mi?
ben de şuan tüp bebek raporu için bekliyorum.
alınca nasipse başlayacağım Remzi Bey le
Merhaba canim, evet gecen hafta Remzi beyde tedavi oldum. HSG sonrasi Rahimde perde var denildi ve Histereskopie ameliyati oldum. Ben cok memnun kaldim kendisinden, cok iyi ve bilgili bi Doktor, herkese tavsiye ederim.

Merhaba canim, evet gecen hafta Remzi beyde tedavi oldum. HSG sonrasi Rahimde perde var denildi ve Histereskopie ameliyati oldum. Ben cok memnun kaldim kendisinden, cok iyi ve bilgili bi Doktor, herkese tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun canım
tedaviye ne zaman başlayacaksın peki?ben de remzi hoca dan çok memnun kaldım çok güven veriyor insana.
inşallah hayırlı olur bizim için

çok geçmiş olsun canım
tedaviye ne zaman başlayacaksın peki?ben de remzi hoca dan çok memnun kaldım çok güven veriyor insana.
inşallah hayırlı olur bizim için
Cok tsk ederim canim, tedaviye en az 1-2 ay beklemem gerektigini söyledi Remzi Hoca, rahimin dinlenmesi acisindan.
<nasip olursa Nisan ayinda baslamayi düsünüyoruz. Amin canim insallah yakin bi zamanda hayirli haberlere geliriz.
Sizin sorun tam olarak ne canim?

Cok tsk ederim canim, tedaviye en az 1-2 ay beklemem gerektigini söyledi Remzi Hoca, rahimin dinlenmesi acisindan.
<nasip olursa Nisan ayinda baslamayi düsünüyoruz. Amin canim insallah yakin bi zamanda hayirli haberlere geliriz.
Sizin sorun tam olarak ne canim?
bizim erkek faktörü.eşimin sperm sayı ve morfolojisi sıkıntılı.sayımız çok düşük .
benim 4.denemem olacak inşallah son olur

bizim erkek faktörü.eşimin sperm sayı ve morfolojisi sıkıntılı.sayımız çok düşük .
benim 4.denemem olacak inşallah son olur
Benimde daha önce 4 basariz denemem oldu, bu Histereskopi den sonra ümitliyiz, hayirlisi olsun.
Insallah canim benim, allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.

Benimde daha önce 4 basariz denemem oldu, bu Histereskopi den sonra ümitliyiz, hayirlisi olsun.
Insallah canim benim, allahim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin.
amin canım inşallah.
histereskopi ne için yapıldı.benim de hsg de rahmimin kalp şeklinde olduğu ortaya çıktı ama
remzi bey gerek görmedi ameliyeta

benim Rahimde perde var denildi, benim rahimde kalp seklinde ve dogusdan bozukluk varmis.
Sanırım rahmin tepesindeki çöküklüğe bağlı olarak ameliyata karar veriliyor.benimkinde bir sıkıntı olmayacağını söyledi remzi bey,perde falan yokmuş ben de sadece kalp şeklinde denildi

Sanırım rahmin tepesindeki çöküklüğe bağlı olarak ameliyata karar veriliyor.benimkinde bir sıkıntı olmayacağını söyledi remzi bey,perde falan yokmuş ben de sadece kalp şeklinde denildi
Aynen canim onu doktorlarimiz daha iyi bilir tabii, ama benimde gördügüm kadar ile bende baya cöküklük vardi ondan ameliyati önerdi Remzi Hoca, herseyin hayrilsi canim.

Aynen canim onu doktorlarimiz daha iyi bilir tabii, ama benimde gördügüm kadar ile bende baya cöküklük vardi ondan ameliyati önerdi Remzi Hoca, herseyin hayrilsi canim.
Evet canım doktorumuz ne derse o.
belkide o çöküklüğün aşağıya kadar inmesi perde görünümü veriyordur
inşallah bi an önce rahmin toparlanır ve evladına kavuşursun:dua::dua::dua:

Back