• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

Kızlar zehra hanımlada konustum tedaviyi burdan yürütüp transferde orda olmamız yetiyomuş eşin gidip sperm veriyo donörünü kendin siteden secebiliyosun falan sanırım ben devam edecegim burda artık takatim lalmadı cok yıprandım biran önce olsun istiyorum
Evet bir yerden baslamak gerekiyor. Zaman cabuk geciyor. Allah hepimize anne olmayi nasip eder insallah.

Kızlar ben baslıyorum tedaviye hayırlısıya takibimi bahceci umutta yapıcam anadolu yakasımda oturdugum için inşallh hayırlı olur hersey ne diyelim çıktık bi yola allah utandırmasın

Kızlar bu ay tansferim olacak çok heycanlıyım yaaa:)))

Size başarılar diliyorum inşallah çok iyi olur.
Şükran hanım hangi aşamalardan geçtiniz bende bu ay başlamak istiyorum rica etsem özelden yazabilir misiniz.

Size başarılar diliyorum inşallah çok iyi olur.
Şükran hanım hangi aşamalardan geçtiniz bende bu ay başlamak istiyorum rica etsem özelden yazabilir misiniz.
Cok saol canım daeısı dileyen herkesin basına sana özelden mesaj attım canım inşallah sende biran önce alırsın bebişini kucağına

yazık ya 1 kişi dürüst olsun burda desin cesurca iyi yada kötü kimseye özelden yazılmıyor güvenli değil yazdıkları demekki. neyin pazarlamasını yapıyorsunuz siz biraz dürüst olun.

Canım üyeler yanlış bişey yapımca bamlanıyo o gri olan üye baska sayfalarda tartışmış birileriyle

yazık ya 1 kişi dürüst olsun burda desin cesurca iyi yada kötü kimseye özelden yazılmıyor güvenli değil yazdıkları demekki. neyin pazarlamasını yapıyorsunuz siz biraz dürüst olun.
Canımmm ben zehra hanımın hastasıyım aklına takılan bişey olursa bna sorabilirsin evet böyle olunca insanın aklı karısıyo kime güveneceğini bilmiyo

Merhaba hayirli olsun cnm bir sorum olucak tup bebek fiyatlari hakkinda bilgi verebilir misin bende hastane arastiriyorm.birde basari oranlari yuzde kac
Canım bn donasyon yaptırdım yüp bebek fiyatımı bilmiyorum ama mail atarsan sana fiyat bilgisi verirler

Merhaba hayirli olsun cnm bir sorum olucak tup bebek fiyatlari hakkinda bilgi verebilir misin bende hastane arastiriyorm.birde basari oranlari yuzde kac
Yumurta donasyonunda %80-85'lere kadar basarı oranları var bn ilk denemede hamile kaldım darısı basınıza canımmm

Tsk ederim cnm benim hic umudum yok arastiriyorum ocakta. Sonra yaptirmayi dusunuyorum medipol hastanesine gidip gitmeme konusunda karrsizim

Back