- Konu Sahibi emooosss_83
-
Deryacigim sen naptin nerde yaptiracaksin veya yaptirsin miçok mutlu ettin benide bugün aldığım en güzelll haber..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..
Senin ne priblrmin var cnmBu tedaviyle ilgili tecrübeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.lütfennnnnnnnnn
Aminnnn allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin kac tane embriyo konulduCanım tek kese gördük. Allah sağlığıyla gelmesini nasip etsin. İnşallah senin güzl haberinide alırız. Dualarım seninle. :)
çok mutlu ettin benide bugün aldığım en güzelll haber..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..
Senin ne priblrmin var cnm
Benim tek yumurtalığımda var canım. Ondada çikolata kisti var. Tüpümde kapalı olduğu için tek şansım tüp bebek ve sekizinci denememi Yaptım negatif sonuç aldım yine. Doktorum da BU kadar denemEden sonra yumurta bağışını düşünmemi Söyledi.Senin ne priblrmin var cnm
Dusundugun gorustugun bi merkez var mi canim. Ne zaman baslamayi dusunuyorsunBenim tek yumurtalığımda var canım. Ondada çikolata kisti var. Tüpümde kapalı olduğu için tek şansım tüp bebek ve sekizinci denememi Yaptım negatif sonuç aldım yine. Doktorum da BU kadar denemEden sonra yumurta bağışını düşünmemi Söyledi.
Ben istanbul Bahçeci de oldum son tedavimi daha yeni. BahçeCi'nin kıbrıs şubesi suan en yakın gelen bikaç ay sonra düşünüyorum Herşey çok yeni çünküDusundugun gorustugun bi merkez var mi canim. Ne zaman baslamayi dusunuyorsun
Aminnnn allahim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin kac tane embriyo konuldu
Benim transfer iptal oldu embriyp istenilen duzeyde gelismediKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor. Tedaviye başladınızmı. Haber verin. :)
Benim transfer iptal oldu embriyp istenilen duzeyde gelismedi
kızlar merhaba bende uzun araştırmadan sonra bahçecide karar kıldım. allahım utandırmasınbu bebeği çok istiyorum dualarınızı esirgemeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberlerimizi en kısa zamanda paylaşırız.
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum. Yaklaşık 2 ay önce son tüp bebek dememi yaptım ve sonuç yine negatif. 39 yaşındayım ve doktor artık tek çarenin donasyon olduğunu söyledi. Önce çok zorlandım kabullenemdim ama sonra kendimi telkin edip bir bebeğimin olmasını ne kadar çok istediğimi hatırladım. Sonra sizleri takip etmeye başladım. O kadar çok yer araştırdımki en sonunda içime sinen bahçeci kıbrıs oldu. Donör seçimlerindeki hassasiyetleri ve en önemliside laboratuarının iyi olması en büyük etki oldu. Onun dışında zehra hanımla olan telefon görüşmemizde sağolsun herşeyi bir bir açıkladı. Şimdi Allahımın izniyle tedaviye başalayacağız kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerin vakti yakındır. sen hangi aşamadasın transferin oldumu.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum. Yaklaşık 2 ay önce son tüp bebek dememi yaptım ve sonuç yine negatif. 39 yaşındayım ve doktor artık tek çarenin donasyon olduğunu söyledi. Önce çok zorlandım kabullenemdim ama sonra kendimi telkin edip bir bebeğimin olmasını ne kadar çok istediğimi hatırladım. Sonra sizleri takip etmeye başladım. O kadar çok yer araştırdımki en sonunda içime sinen bahçeci kıbrıs oldu. Donör seçimlerindeki hassasiyetleri ve en önemliside laboratuarının iyi olması en büyük etki oldu. Onun dışında zehra hanımla olan telefon görüşmemizde sağolsun herşeyi bir bir açıkladı. Şimdi Allahımın izniyle tedaviye başalayacağız kısmetse. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?