- Konu Sahibi emooosss_83
-
canım kaç embriyo kondu. konaklama ucak merkeze mi ait en önemli sorum bu ve fiyat ne dediler lütfen cvp verir misinben çok memnunum arkadaşım. Şuandada hamileyim allaha şükürler olsun. Çok ilgililer ve çok titzler. :)
Bahcecinin istanbul yerimi kibris yerimi
canım kaç embriyo kondu. konaklama ucak merkeze mi ait en önemli sorum bu ve fiyat ne dediler lütfen cvp verir misin
Canim sen kusura bakma bu arda cok sevindim allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin nasil bir duygu sen nasilsin. Insallah iki kesede gorunur. Cok mutlu oluyorum hep aglayasim geliyor. Ben simdiden heyecan yaptim. Transferin nasil gectiCanım merhaba geç oldu biraz kusura bakma.Tedavi sürecinde estrofem tablet kullandım rahimin hazırlanmadı içinmiş. Bana 2 embriyo transfer ettiler. Uçak ve otel parasınıda biz karşıladık. Merkez karşılamadı. Sen bence daha iyi bilgi için ara bi konuş daha yardımcı olur daha için rahatlar. Tekrar kusura bakma
Canim sen kusura bakma bu arda cok sevindim allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin nasil bir duygu sen nasilsin. Insallah iki kesede gorunur. Cok mutlu oluyorum hep aglayasim geliyor. Ben simdiden heyecan yaptim. Transferin nasil gecti
Simdi heyecanin ne durumda. Ayy bende cok heyecanliyimÇok teşekkür ederim canım. İlk başlarda bende çok tedirgindim nasıl olur ne yaparım diye ama karnımdaki benim bebeğim ve benimle allaha şükürler olsun. İnşallah güzel dileklerin kabul olur. Allahım yardımcımız olsun. Transferimde bir sıkıntı yaşnadım. Bende çok heycanlandım. Ne biliyim önceden bir tüp bebek denemem olmuştu ondada transfer olmuştu ama bunda çok heycanlandım. Ama şimdi allaha şükür bebeğim benimle sağlıklı. Kavuşucam günü bekliyorum.
Simdi heyecanin ne durumda. Ayy bende cok heyecanliyim
Cnm ilac kullaniyorum kist vardi. Transfer 13-15 nisan gibi siz kac gun kaldiniz keseyi gordunuz mu ve kac tane embriyo dondurdunuzŞimdide heycanlıyım canım. Bebeğime kavuşma heycanı var. :) Allaha şükür iyiyim. Sen iyi anlıyorum. Tedaviye başladınmı transfer tarihin galan bellimi.
Canom merhaba sen transfer icin gittiginde kalabalikmiydi hastane yani yogun muD Deryammm72 ve K kahvelilokum_81 hiç sesiniz çıkmıyo. İnşallah kötü bişey yoktur. Tedaviye başladınızmı transferiniz oldumu kızlar haber verin. :)
Cnm ilac kullaniyorum kist vardi. Transfer 13-15 nisan gibi siz kac gun kaldiniz keseyi gordunuz mu ve kac tane embriyo dondurdunuz
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine bebeklerine... Sana özelden mesaj attım cevaplarsan çok sevinirim.Canım Allaha şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum. 8 haftalık haftalık hamileyim. Allahın izniyle kavuşmayı bekliyorum. Sen nasılsın heycan devammı.
Ayyyy cok mutlu oldum. Kac tane kese var ben de yarin son hapimi icrcegim bakalim artik hayitlisiCanım Allaha şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum. 8 haftalık haftalık hamileyim. Allahın izniyle kavuşmayı bekliyorum. Sen nasılsın heycan devammı.
Ayyyy cok mutlu oldum. Kac tane kese var ben de yarin son hapimi icrcegim bakalim artik hayitlisi
çok mutlu ettin benide bugün aldığım en güzelll haber..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn..Canım tek kese gördük. Allah sağlığıyla gelmesini nasip etsin. İnşallah senin güzl haberinide alırız. Dualarım seninle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?