• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

benim daha zamanım var 2 ay gibi ...hala kararsızım.bilmiyorum.yakın bi tarih olsa hemen karar verebilirdim belki ama sen bir git gel inşallah senin pozitif sonucun beni daha kararlı kılacak canım...

İnşallah canım. Daha uzun zaman varmış senin. Benimde allah kısmet ederse ocağın 2. haftası. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

kahvelilokum sen ne yaptın? gittin mi bahçeciye? bende int.araştırdım sanırım bahçeciye gideceğim.belki de transferin olmuştur.inşallah hayırlısıyla alırız güzel haberini?..

merhaba arkadaşım. Biraz geç bir dönüş oldu kusura bakma. Ben tedaviye yeni başladım. Transferim daha olmadı. Bende çok araştırdım senin gibi. Açıkçası çok tedirgindim ama görüştükten sonra içim rahatladı. Şimdi tedavideyim. Bakalım transferi bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Uzun zamandır giremiyorum. Allaha şükürler olsun tedaviye başladık. Herşey yolunda. Senin nasıl gidiyor transfere ne kadar kaldı.

Hayırlı olsun tedavin canım. Benim kısmetse ocağın 2. haftası transfer olaacak. Onu bekliyorum. Onun dışında bir problem yok inşallah böyle devam eder.

merhaba arkadaşım. Biraz geç bir dönüş oldu kusura bakma. Ben tedaviye yeni başladım. Transferim daha olmadı. Bende çok araştırdım senin gibi. Açıkçası çok tedirgindim ama görüştükten sonra içim rahatladı. Şimdi tedavideyim. Bakalım transferi bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
bugün bahçeciyle görüştüm.rahim filmi 2 sene ye kadar geçerli diyor.ama diğer hormon testleri 6 ay mış süresi...bu hormon testlerini bu ay yaptıracağım.benim en son çektirdiğim rahim filmi 2014 temmuz.. ohh neyse ki onu yaptırmaktan kurtuldum..inşallah herşeyin hayırlısı olur arkadaşım..

Kızlar transferim gerçekleşti çok şükür. Gayet iyiyim. Sonucu alana kadar nasıl sabredicem bilemiyorum. Çoğu gitti azı kaldı. Sizler naptınız.

İnşallah canım. Daha uzun zaman varmış senin. Benimde allah kısmet ederse ocağın 2. haftası. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
emooooss nasılsın? görrüşmeyeli bayağı bir süre geçti... nasıl geçti işlemlerin. inşallah güzel sonuçlar almışsındır.seni merak ettim canım...en kısa zamanda cevap yaz....

kahvelilokum sen ne yaptın? gittin mi bahçeciye? bende int.araştırdım sanırım bahçeciye gideceğim.belki de transferin olmuştur.inşallah hayırlısıyla alırız güzel haberini?..
kahvelilokum nasılsın arkadaşım? umarım herşey yolundadır..uzun süredir senden de ses çıkmıyor.. nasıl geçti transferin cevabını beklıyorum canım...

emooooss nasılsın? görrüşmeyeli bayağı bir süre geçti... nasıl geçti işlemlerin. inşallah güzel sonuçlar almışsındır.seni merak ettim canım...en kısa zamanda cevap yaz....

Allaha şükürler olsun canım güzel sonuçlarımı aldım. Şükürler olsun hamileyim. Sen naptın. Dediğin gibi uzun süre oldu. Haberlerini bekliyorum en kısa zamanda.

Selam,kızlar ben bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum giden var mi memnun kalan oldumu beni bilgilendirirseniz sevinirim

Back