• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

Konuyu acip ilgisizz kalmayjn lutfen bize iaik olun neler yaptiniz neler yediniz hamile olduğunuzu kaçıncı günü öğrendiniz merkezde neler yaptınız orada kaç gün konakladığını yattınız mı gezdiniz mi bize yardımcı olun lütfen biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz ve oraya gidicez en kısa zamanda tedavi gördünüz mü rahim kalınlığı keyif vesaire var mıydı ilaç kullandınız mı alevi dede bilgi verirseniz çok seviniriz emin olun bende nisanda gidicem çünkü ama hiçbirşey bilmiyorum tereddütlüyüm korkuyorum çok stresliyim neler yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim iyi günler.

Kızlar yumurta donasyon u yaptıran arkadaşlar adım adım yasadiklarinizi anlatırmısınız transfer öncesi ve sonrası neler yaşadınız süreç nasıl işliyor lütfen paylaşalım.genel bilgileri herkes kadar biliyoruz ama önemli olan yaptıran arkadaşların yaşadıklarından birşeyler öğrenmek istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim yorumlarınızı bekliyorum ve yaptıran arkadaşlar özelden de mesajlarınızı bekliyorum

canım kaç embriyo kondu. konaklama ucak merkeze mi ait en önemli sorum bu ve fiyat ne dediler lütfen cvp verir misin

Canım merhaba geç oldu biraz kusura bakma. :( Tedavi sürecinde estrofem tablet kullandım rahimin hazırlanmadı içinmiş. Bana 2 embriyo transfer ettiler. Uçak ve otel parasınıda biz karşıladık. Merkez karşılamadı. Sen bence daha iyi bilgi için ara bi konuş daha yardımcı olur daha için rahatlar. Tekrar kusura bakma

Canım merhaba geç oldu biraz kusura bakma. :KK43: Tedavi sürecinde estrofem tablet kullandım rahimin hazırlanmadı içinmiş. Bana 2 embriyo transfer ettiler. Uçak ve otel parasınıda biz karşıladık. Merkez karşılamadı. Sen bence daha iyi bilgi için ara bi konuş daha yardımcı olur daha için rahatlar. Tekrar kusura bakma
Canim sen kusura bakma bu arda cok sevindim allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin nasil bir duygu sen nasilsin. Insallah iki kesede gorunur. Cok mutlu oluyorum hep aglayasim geliyor. Ben simdiden heyecan yaptim. Transferin nasil gecti

Allah aşkına kızlar bizi şurda merakta bırakmayın. Çok merak ettiğimiz şeyler var. Ben böyle birinin bir konuyu açıp şu merkezde hamiile kaldım deyip sonra cevap vermeyince acaba o merkezin bir personeli mı diye düşüyorum.

Canim sen kusura bakma bu arda cok sevindim allahim tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin nasil bir duygu sen nasilsin. Insallah iki kesede gorunur. Cok mutlu oluyorum hep aglayasim geliyor. Ben simdiden heyecan yaptim. Transferin nasil gecti

Çok teşekkür ederim canım. İlk başlarda bende çok tedirgindim nasıl olur ne yaparım diye ama karnımdaki benim bebeğim ve benimle allaha şükürler olsun. İnşallah güzel dileklerin kabul olur. Allahım yardımcımız olsun. Transferimde bir sıkıntı yaşnadım. Bende çok heycanlandım. Ne biliyim önceden bir tüp bebek denemem olmuştu ondada transfer olmuştu ama bunda çok heycanlandım. Ama şimdi allaha şükür bebeğim benimle sağlıklı. Kavuşucam günü bekliyorum.

Çok teşekkür ederim canım. İlk başlarda bende çok tedirgindim nasıl olur ne yaparım diye ama karnımdaki benim bebeğim ve benimle allaha şükürler olsun. İnşallah güzel dileklerin kabul olur. Allahım yardımcımız olsun. Transferimde bir sıkıntı yaşnadım. Bende çok heycanlandım. Ne biliyim önceden bir tüp bebek denemem olmuştu ondada transfer olmuştu ama bunda çok heycanlandım. Ama şimdi allaha şükür bebeğim benimle sağlıklı. Kavuşucam günü bekliyorum.
Simdi heyecanin ne durumda. Ayy bende cok heyecanliyim

Şimdide heycanlıyım canım. Bebeğime kavuşma heycanı var. :) Allaha şükür iyiyim. Sen iyi anlıyorum. Tedaviye başladınmı transfer tarihin galan bellimi.
Cnm ilac kullaniyorum kist vardi. Transfer 13-15 nisan gibi siz kac gun kaldiniz keseyi gordunuz mu ve kac tane embriyo dondurdunuz

Cnm ilac kullaniyorum kist vardi. Transfer 13-15 nisan gibi siz kac gun kaldiniz keseyi gordunuz mu ve kac tane embriyo dondurdunuz

Canım Allaha şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum. 8 haftalık haftalık hamileyim. Allahın izniyle kavuşmayı bekliyorum. Sen nasılsın heycan devammı.

Back