- 11 Kasım 2014
- 45
- 19
- 3
- Konu Sahibi emooosss_83
-
benim daha zamanım var 2 ay gibi ...hala kararsızım.bilmiyorum.yakın bi tarih olsa hemen karar verebilirdim belki ama sen bir git gel inşallah senin pozitif sonucun beni daha kararlı kılacak canım...
inşallah canım hakkımızda hayırlısı.. güzel haberlerini alırız inşallah...İnşallah canım. Daha uzun zaman varmış senin. Benimde allah kısmet ederse ocağın 2. haftası. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
K kahvelilokum_81 hiç sesin çıkmıyo. İyi misin.
kahvelilokum sen ne yaptın? gittin mi bahçeciye? bende int.araştırdım sanırım bahçeciye gideceğim.belki de transferin olmuştur.inşallah hayırlısıyla alırız güzel haberini?..
Uzun zamandır giremiyorum. Allaha şükürler olsun tedaviye başladık. Herşey yolunda. Senin nasıl gidiyor transfere ne kadar kaldı.
inşallah canım hakkımızda hayırlısı.. güzel haberlerini alırız inşallah...
bugün bahçeciyle görüştüm.rahim filmi 2 sene ye kadar geçerli diyor.ama diğer hormon testleri 6 ay mış süresi...bu hormon testlerini bu ay yaptıracağım.benim en son çektirdiğim rahim filmi 2014 temmuz.. ohh neyse ki onu yaptırmaktan kurtuldum..inşallah herşeyin hayırlısı olur arkadaşım..merhaba arkadaşım. Biraz geç bir dönüş oldu kusura bakma. Ben tedaviye yeni başladım. Transferim daha olmadı. Bende çok araştırdım senin gibi. Açıkçası çok tedirgindim ama görüştükten sonra içim rahatladı. Şimdi tedavideyim. Bakalım transferi bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.
emooooss nasılsın? görrüşmeyeli bayağı bir süre geçti... nasıl geçti işlemlerin. inşallah güzel sonuçlar almışsındır.seni merak ettim canım...en kısa zamanda cevap yaz....İnşallah canım. Daha uzun zaman varmış senin. Benimde allah kısmet ederse ocağın 2. haftası. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
kahvelilokum nasılsın arkadaşım? umarım herşey yolundadır..uzun süredir senden de ses çıkmıyor.. nasıl geçti transferin cevabını beklıyorum canım...kahvelilokum sen ne yaptın? gittin mi bahçeciye? bende int.araştırdım sanırım bahçeciye gideceğim.belki de transferin olmuştur.inşallah hayırlısıyla alırız güzel haberini?..
emooooss nasılsın? görrüşmeyeli bayağı bir süre geçti... nasıl geçti işlemlerin. inşallah güzel sonuçlar almışsındır.seni merak ettim canım...en kısa zamanda cevap yaz....
Kizlar bahceciden memnunmusunuz
BenmiD Deryammm72 canım naptın merak ettim. Uzun zamandır konuşamıyoruz. Tedaviye başladınmı.
Bahcecinin istanbul yerimi kibris yerimiben çok memnunum arkadaşım. Şuandada hamileyim allaha şükürler olsun. Çok ilgililer ve çok titzler. :)
kızlar naptınız fiyat ne dediler bende gitmeyii düşünüyorumBundan sonra beklemek kalıyor sadece ve herşeyin güzel olacağına inanarak bekle. İnşallahta herşey güzel olcak. Bende iyiyim hala tedavi dönemindeyim. Senin gibi beklemedeyim anlıyıcan.
ne tadavisi gördün canımCanım ben daha tedavi sürecindeyim. Sen kararını verebildin mi. Valla transfer gününe yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum. İnşallah güzel dileklerin gibi rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?