Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim hadi hayirlisiyla al sen de bebisini guzel haberlerini bekliyoruz simdiden
İnşAllah canım. Rabbim sizlerşn peşine beni de taksın şöyle ger ay birimiz bebişim doğdu haberşni verelim. Şöyle bir göz attığımda burdakilerin her biri bir aya denk geliyor. Sıradaki ay da benim olsun. Hepimiz sırayla Allahın izni ile bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Bu arada senin durumlar nasıl inşAllah iyisindir.

Amin Insallah canim agzindan bal damliyor. Ben yatiyorum iste evde. Yarin kontrolum var her sey yoludnaysa kalp atisini gorucez allahin izniyle

Kızlar merhaba
Ben tüp bebek yaptırmak istiyorum ama yaza...o zamana kadar vücudumu o zamana kadar hazırlamak istiyorum. bahcecide beslenme için özel olarak ne yememiz ya da yemememiz gereken liste veriyorlar mi

İnşAllah kuzum. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Sırada sen ve sebiss var.
Cnmm ya özelden bana adını yazarsan adına dua etmek istiyorum.2sinde ist olacam erken gelsem gerçekten klinikte yanında olmak isterdim transferde biz yüzlerimizi adlarimizi bilmeden kader yoldaşı olduk.destek için yapmam gereken ne varsa söyle olurmu?

Peki neler olduğunu söylenilir misiniz?
Söylesene söylemesende çok teşekkür ederim şimdiden
Sevgili Miray aslında diyetisyen randevusu alsan durumu anlatsan daha sağlıklı sonuçlar elde edersin diye dusunuyorum.malum hepimizin bunye farklı çok faydalı birşey bana allerjik reaksiyon yaratırken sana bişe yapmayabiliyor.

Peki neler olduğunu söylenilir misiniz?
Söylesene söylemesende çok teşekkür ederim şimdiden
Cnm yukarda O O4lylm kardeşimizin yazdığı gibi protein ağırlıklı meyve sebze doğal beslenmeye dikkat edeceksin. Asitli içeceklerden light içeceklerden uzak duracaksın paketli herhangi birşeyden uzak duracan. Sigaradan uzak olcan. Sağlıklı ve doğal beslenmeye özen göstereceksin.

Dip not : paketli gıdalardan da uzak durulması öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…