Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar merhaba!! Bahçeci Fulya da gerçekten memnun kaldığınız veya problemli tedavilerde başarılı olduğunu duydum dediğiniz doktor var mı ?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim.. şimdiden çok teşekkür ederim sizlere

Cnm benim bahçecide ilk denemem. Transfer için Allahın izni ile gün sayıyorum. Ama bahçecinin bütün ekibi iyi. Kötü başarısız diye duyduğum birileri olmadı hatta izlediysen dün Tv de gösterilen siyahi ailenin ikizleri de bahçecide oldu. Benim dr Remzi Abalı ve şu ana kadar memnun kaldım. Çok güleryüzlü pozitiv her soruya sabırla cevap veren ilgili bir Dr. Ve Türkiye nin en iyi labaratuvarı bahçecide.

Ben sebepsiz infertilite grubundaydım çok şükür ilk denemede pozitif oldu sonucum Dr um Mustafa Bahçeci ydi ve Kübra hoca genel olarak kontrollerimi yaptı. Çok da memnun kaldım negatif olsaydı da orda devam ederdim. Rabbim anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşaallah

İlk denemede bende pozitif görüp daha sonrasında kaybettim bende.ekipte çok ii ortamda gereksiz harcamalarla karsilasmiyorsun.guvende hissediyorsun.rahatsızlığına göre seçimini yapabilirsin..

İnşallah canım.. sağol

Gozun n canim pozitif ve olumlu ol eminim sende pozitifi goreceksin :* Allah yar ve yardimcin olsun
Teşekkürler cnm. Amiiin inşAllah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kucağımızı doldursun. Senin hamişlik nasıl gidiyo canım. İnşAllah herşey yolundadır. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinle kavuştursun.

Amin amin Allah her isteyene versin insallah.. simdilik iyi canim arada agri sozo halsizlik ama sukur buna .. insallah sende yasayacaksin bunlari beni anlayacaksin rahat ol olurmu canim olumlu olacak zaten sonucun ben inaniyorum sende inan

Amin amin Allah her isteyene versin insallah.. simdilik iyi canim arada agri sozo halsizlik ama sukur buna .. insallah sende yasayacaksin bunlari beni anlayacaksin rahat ol olurmu canim olumlu olacak zaten sonucun ben inaniyorum sende inan
Cok şükür ablacim hersey iyi olacak ben inanıyorum
O ağrılar tatlı ağrılardır canım kucağınıza alınca bir gülüşü çektiğiniz bütün eziyetleri size unutturacak. Rabbim o günleri nasip etsin. Allah razı olsun Amin inşAllah ne bilem insana hayal gibi geliyor. Ulaşılmaz birşey gibi. Rabbim hepimizi sevindirsin.

Çook sevindim gozunuzaydın hayırlısıyla kucagımıza alalım inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…